oo.. a to ja myślałem, że dla Was niezależne jak ciepło, to i tak w trakcie jazdy jest przyjemnie, ale gorzej z postojami.... Jak jest w rzeczywistości?G3d pisze: Jezdzic sie nie da, juz wygodniej w justynie bez klimy :/
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
W rzeczywistości człowiek poci się jak szczur pod odzieniem ze skóry, kordury czy plastiku - i żadne "wywietrzniki" nie pomagają...eMTi pisze: Jak jest w rzeczywistości?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
mięczaki
trochę się ciepło zrobiło i wymiękają. Mi w Wawce dzisiaj się dobrze żyło, 32+, nie za duża wilgotność, całkiem spoko. Jedyne czego nienawidzę, pewno jak każdy to wilgotności.
Wczoraj zmuszałem Barbie do picia gorącego rosołku, bo w mieszkaniu niestety na skutek opadów trochę duszno wieczorami
Hot in, hot out 

Wczoraj zmuszałem Barbie do picia gorącego rosołku, bo w mieszkaniu niestety na skutek opadów trochę duszno wieczorami

Motocyklista to musi świecić w nocy, żeby go dobrze było widaćLouCyphre pisze: motocyklista musi pachnieć potem fajkami i piwem

a takie coś w sumie powinno mieć lepszą wentylację, niż skóra (tak mi się wydaje):Bergen pisze:W rzeczywistości człowiek poci się jak szczur pod odzieniem ze skóry, kordury czy plastiku - i żadne "wywietrzniki" nie pomagają...eMTi pisze: Jak jest w rzeczywistości?

obrazek z aukcji na allegro
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Jezu to co wy będziecie pićBergen pisze: Motocyklista to musi świecić w nocy, żeby go dobrze było widać

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
ale panowie... przy sensownych prędkościach to dużej różnicy nie zrobi, czy to będzie skóra, czy t-shirt
Więc na glebę nie ma co liczyć, a w krótkich spodenkach i t-shirtcie na pewno jest przyjemniej 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Polska jest krajem artystów metalo-plastyki, którzy z czegoś takiego:
http://moto.archiwumallegro.pl/?itemid=C11392892
są w stanie wystrugać bezwypadkowe cudeńko:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13533701

linki znalazłem na innym forum
http://moto.archiwumallegro.pl/?itemid=C11392892
są w stanie wystrugać bezwypadkowe cudeńko:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13533701

linki znalazłem na innym forum
Tosz to drobna obcierka była.
No i nic nie pisze, że nie było.

No i nic nie pisze, że nie było.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Barthol, " nufka stuka , ktuś kluczem karoseryje maźnął " 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, pewnie sprzedający gumką myszką delikatnie przetarł i już nie ma śladu 

dobra, zanim naklepie w tym dziale, to może mi ktoś powie, czy jak na mandacie są wpisane punkty, a w trakcie rozmowy policjanci co innego w swoim notesie piszą i tych punktów ma nie być, to faktycznie ich nie będzie, tak jak obiecali? Bo w kajeciku zapisali sobie "pouczenie o włączaniu świateł mijania"... 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
eMTi, a mandaty nie są przypadkiem na drukach samokopiujących, z których oni się później rozliczają
( ja nie pamietam, bo już dawno mandatu nie widziałem
)
Jeśłi tak jest to wątpię, aby punkty mogły wyparować, bo podejrzewam, ze ktoś inny zajmuje się wprowadzaniem punktów do systemu.

Jeśłi tak jest to wątpię, aby punkty mogły wyparować, bo podejrzewam, ze ktoś inny zajmuje się wprowadzaniem punktów do systemu.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

rrosiak, no są, ale powiem Ci, że koleś to jakoś sprytnie zrobił chyba... Coś mi się wydaje, że on wypełniał mandat 2x, a nie tylko oryginał, bo np. 2x pytał mnie o imiona rodziców.. więc chyba miał tak, że jedyne, co się przebiło, to był mój podpis... No i do kajecika też sobie wpisał te światła, więc dla jaj chyba takiego cyrku sobie nie robił....Poza tym czy to nie jest tak, że oni od razu muszą sprawdzić, czy przypadkiem nie przekroczyłem 21, żeby mi od razu prawka nie ciachnąć??
Jarmaj chłopie, specjalisto nasz... jak to wygląda?

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 523 razy
eMTi, AFAIR PJ może odebrać tylko urząd który je wydał. Policja wysyła więc wniosek do Urzędu Miasta a Ci dopiero wzywaja do oddania PJ.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
eMTi, co się martwisz na zapas. Okaże się. Chyba zawsze możesz iść i sprawdzić ile masz punkŧów. Nie stwarzaj sobie problemów 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Nie, jak wlepiając kolejne punkty sprawdzą, że przekracza to 24, to zatrzymają prawko. Jak nie sprawdzą, to przyjdzie wezwanie z urzędu miasta.Chloru pisze:eMTi, AFAIR PJ może odebrać tylko urząd który je wydał. Policja wysyła więc wniosek do Urzędu Miasta a Ci dopiero wzywaja do oddania PJ.
hmm... czyli nie zawsze sprawdzają przy wlepianiu?
heh.... No właśnie, czyli 21 to jest co? Kiedyś było 21, stąd się przysłowiowe "oczko" wzięło, a potem podnieśli limi do 24? No nic, posprawdzałem sobie i na szczęście 7 już się przedawniło, do września mam 6 + to ewentualne 10, więc tragedii i tak nie będzie... Choć zawsze limit 10 by się przydał 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Mało kiedy.eMTi pisze:hmm... czyli nie zawsze sprawdzają przy wlepianiu?
Limit to 24.
Jeszcze 14 dni i znów będę mógł jeździć jak człowiek ....ale zaraz, to chyba nie ten wątek 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
przy Was wyglądam jak ostatni kapelusz, przez 4 lata najwięcej miałem chyba 8 pkt 

a znają u was w Bielawie cuś takiego jak przenośny fotoradar?
Bo we wro wiele razy w wyjątkowo wrednych miejscach był wystawiany, no i niestety.....

eMTi znają ,ja raz bym się nacią ale najechałem "skrytozłoczyńcę" od tyłu 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"