esilon pisze:
czyli dziad zejdzie na zawał, bez senu
I tu sie mylisz To jest z sensem - wtedy stajesz się dziadem patriotą - szybki zgon nie naraża budżetu państwa na wypłącanie emerytury i zaoszczędzone w ten sposób fundusze mozna przeznaczyć na ośmiorniczki i kieszonkowe dla uchodźców z Syrii
był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
Tak jak koledzy miałem kłopot z ustawienie uklubionych stacji w mercedesie.
Ale siadłem wieczorem do auta i okazało się, że to możliwe.
Radio.
Opcje.
Edytuj listę stacji.
Pojawia się lista jakiś dziwnych częstotliwości.
najeżdżasz na pierwszą z nich, następnie z niej na prawo na chyba trzy paseczki w rogu...
klikasz
Zapamię†aj aktualną ( czy jakąś inną stację) - czyli w radio musi być włączona stacja, ktora nas interesuje.
I dalej...
I mi się udało. Już nie mam radia maryja i paru innych wynalazków...
Tu zgadzam się z kol Łukaszenką, że ten proces ani nie jest oczywisty ani intuicyjny i chyba nie jest opisany w instrukcji.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Arno pisze:Tak jak koledzy miałem kłopot z ustawienie uklubionych stacji w mercedesie.
Ale siadłem wieczorem do auta i okazało się, że to możliwe.
Radio.
Opcje.
Edytuj listę stacji.
Pojawia się lista jakiś dziwnych częstotliwości.
najeżdżasz na pierwszą z nich, następnie z niej na prawo na chyba trzy paseczki w rogu...
klikasz
Zapamię†aj aktualną ( czy jakąś inną stację) - czyli w radio musi być włączona stacja, ktora nas interesuje.
I dalej...
I mi się udało. Już nie mam radia maryja i paru innych wynalazków...
Tu zgadzam się z kol Łukaszenką, że ten proces ani nie jest oczywisty ani intuicyjny i chyba nie jest opisany w instrukcji.
Arno, kochaneńki, chyba Cię ozłocę. To faktycznie działa
Porady dla dziadów rulez!
Alan, Alan, Alan! pisze:
Oraz. czy sądzisz, że im bardziej dziad, tym lepiej hamuje? To by zrewolucjonizowało rajdy! Można by powiedzieć, powiew świeżości
To chyba zły wniosek. Po prostu dziadowi się nie chce ciągle naciskać na hamulec i dotyka go tylko wtedy, kiedy nie da się inaczej To samo się tyczy gazu