mają mają. raz nawet dzwoniłem na 112, że jakieś daewoo zaparkowało na środku krzyżówkieMTi pisze: a znają u was w Bielawie cuś takiego jak przenośny fotoradar?
Coś niedobrego
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Coś niedobrego
CDX? Nie no to musiałbyś być ostro wstawiony, żeby sam na siebie donosić 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
eMTi pisze: ale panowie... przy sensownych prędkościach to dużej różnicy nie zrobi, czy to będzie skóra, czy t-shirt![]()
Nie. Obejrzyj sobie jakieś wypadki z Moto GP, gdzie przy 200 spadają z motorów i później startują w następnym wyścigu.
eMTi pisze: Bo we wro wiele razy w wyjątkowo wrednych miejscach był wystawiany, no i niestety....
Gdzie?
Jeśli jest zbyt wrednie ukryty to mandat się nie liczy.
nie porównój spadania na torze do spadania na jezdni w ruchu ulicznymWitek pisze: Obejrzyj sobie jakieś wypadki z Moto GP, gdzie przy 200 spadają z motorów
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
wprowadzają do sprzedaży nowe, limitowane wersje Lancerów, a porównianie ich cen z cenami salonowymi STi może tylko wkurzać...
Lancer evolution GSR 5 MT - 169 990 zł
Lancer evolution GSR GT 350 - 193 990 zł
Lancer evolution GSR GT360 "ATTACK" - 196 990 zł
Lancer evolution MR TC-SST - 202 990 zł
Lancer evolution MR GT330 - 211 990 zł
pełny tekst
Lancer evolution GSR 5 MT - 169 990 zł
Lancer evolution GSR GT 350 - 193 990 zł
Lancer evolution GSR GT360 "ATTACK" - 196 990 zł
Lancer evolution MR TC-SST - 202 990 zł
Lancer evolution MR GT330 - 211 990 zł
pełny tekst
- Witek
- 6 gwiazdek
eMTi pisze: nie porównój spadania na torze do spadania na jezdni w ruchu ulicznym![]()
Ale wtedy liczy się szczęście. Jeśli je masz, i masz dobry kombinezon...
eMTi pisze:Lancer evolution GSR 5 MT - 169 990 zł
To ma tylko 5 biegów?
eMTi pisze: a porównianie ich cen z cenami salonowymi STi może tylko wkurzać...
To można jeszcze w jakimś salonie kupić STi? Gdzie, gdzie, gdzie?
o ile pamiętam, to na bałtyckiej jakieś stało ostatnio, a co?? Czemu nie możnaby ich było kupić? Ostatnio mowa była tylko o wstrzymaniu sprowadzania legasia turbo i forka turbo..
no jak tak do tego podchodzić.... Ale nowy sedan na Nurburgringu wykręcił najlepszy czas ever, jeśli chodzi o STi 
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Czy ja wiem? Na takiego spec C jak z filmiku z Makinenem to bym się zbytnio nie obraził.Witek pisze:eMTi, nowy sedan nie jest STi.
Witek pije do ,,rozmiaru'' ostatniej literki.
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
ky pisze:Witek pije do ,,rozmiaru'' ostatniej literki.
r.
No na to to bym w życiu nie wpadł.....
ja też... Bo jakie to ma znaczenie, oprócz "punktu zaczepienia"?
ky, ty Sherlocku 
I WRX'a.eMTi pisze: Ostatnio mowa była tylko o wstrzymaniu sprowadzania legasia turbo i forka turbo..
a bo ten w obecnym wydaniu jest wyjątkowo paskudny
STI jakoś ujdzie w tym poszerzonym nadwoziu, ale WRX?? 
- Witek
- 6 gwiazdek
ky pisze: Witek pije do ,,rozmiaru'' ostatniej literki.
Kiedy STI MY06 miało swoją premierę, na forum pojawił się cały artykuł o zmianie wielkości ostatniej literki.
dawaj lina, chętnie poczytam 
a czy ja pisałem, że to na tym ma być? A co to nie wolno z kropki linków dawać? 
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 132 razy
- Polubione posty: 201 razy
eMTi pisze: A co to nie wolno z kropki linków dawać?
Nie czytałeś nowego regulaminu
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
- Witek
- 6 gwiazdek
eMTi pisze: dawaj lina, chętnie poczytam![]()
Jest gdzieś w temacie futrzaka o "nowym STI MY06". Ja się boję wchodzić na tamto forum, bo mi jeszcze powiedzą, że nie umiem forum obsługiwać.
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
No i masz babo placek,wczoraj wracałem sobie z Przemyśla i zostałem wysuszony na pięćdziesiątce miałem dziewięćdziesiąt sześć na godzinkę.
Po krótkich negocjacjach mandat wyniósł 300zł i 8 punktów karnych .Może dlatego, że chciałem zamiany mandatu na areszt lub roboty publiczne
Ależ pan policjant był zdziwiony kiedy o tym powiedziałem
Po krótkich negocjacjach mandat wyniósł 300zł i 8 punktów karnych .Może dlatego, że chciałem zamiany mandatu na areszt lub roboty publiczne
Ależ pan policjant był zdziwiony kiedy o tym powiedziałem
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Gump, to ja w niedzielę miałem 10 więcej, bo 106/50, ale Panowie Policjanci byli wprost przesympatyczni...