Sylwester 2008/2009
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Sylwester 2008/2009
To napisze co proponuje potem...
i nie bedzie to az tak duzo ale ile osob by sie pisało??

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
O nie! "Kevin sam w domu" już w piątek, 19.12
Mam nadzieję, że w Sylwestra będzie powtórka

Mam nadzieję, że w Sylwestra będzie powtórka

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Doxa, To co, pijemy w sylwestra via GG ?
Ja też z Żoną jak stare dziady w domu spędzamy i jeszcze śwagierka nam dwójkę małych potworów podrzuci. Muszę się szybko szampanem znieczulić 

LouCyphre, no pewnie, via GG albo via forum (bo chyba nie będzie zamknięte?)
A mi sąsiadka psa
.
Muszę uważać z piciem, żeby stan psów i kotów w domu po Sylwestrze się zgadzał

LouCyphre pisze: Ja też z Żoną jak stare dziady w domu spędzamy i jeszcze śwagierka nam dwójkę małych potworów podrzuci. Muszę się szybko szampanem znieczulić![]()

A mi sąsiadka psa

Muszę uważać z piciem, żeby stan psów i kotów w domu po Sylwestrze się zgadzał

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
To ja też pewnie się dołączę tylko przez forum bo nie znam waszych GG
Pierwszy raz będę spędzał sylwka jak dziadek hehehehehehe.
Przynajmniej na to sie zanosi

Przynajmniej na to sie zanosi

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Obowiązkoworadekk pisze: Ale bierzemy po prezydenckim![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
radekk pisze:Pewnie tam u Ciebie jeszcze nie wiecie co to jestFUX pisze: Nie używam...

Ci szyję wyklepać...

Dolce far niente 

się mówi pod Grunwaldem. Poza tym już nie mamy 1410FUX pisze: na Grunwaldzie

Będziesz w Pń?
a gdzie to jest? Postaram się wpaść. Rozumiem że lepiej nie jako kierowcapablonas pisze: a może by tak sylwester na forum

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Konto usunięte, żebyś tylko miał zasięg w tej Jeleśni, to może być via komórkaKonto usunięte pisze: Ja to chyba via komórka![]()

Wpadam na pół godziny i wracam....radekk pisze: Będziesz w Pń?
Może natępnym razem.
Dolce far niente 

Jak nie chcesz się spotkać to powiedzFUX pisze: Wpadam na pół godziny i wracam....
Może natępnym razem.

Doxa, wpadnij na stare śmieci, ponudzimy się razem
mamy niezły zestaw młodego pirotechnika i szukamy trzeźwego i odpowiedzialnego do podłożenia ognia o północy

mamy niezły zestaw młodego pirotechnika i szukamy trzeźwego i odpowiedzialnego do podłożenia ognia o północy

pozdrawiam, darol vel viking 

pablonas pisze: a może by tak sylwester na forum?
Ja jestem ZA, ba nawet nie mam innego wyjścia

Wy też w chałupie? Co to za rokviking pisze: Doxa, wpadnij na stare śmieci, ponudzimy się razem![]()

Ech... byśmy się ponudzili wspólnie, tylko jakby to logistycznie rozwiązać

Nie wydaje mi się, żebym była odpowiednią osobą, Trzeba szukać dalejviking pisze: mamy niezły zestaw młodego pirotechnika i szukamy trzeźwego i odpowiedzialnego do podłożenia ognia o północy![]()

Ja, ja, ja chcemDoxa pisze:Nie wydaje mi się, żebym była odpowiednią osobą, Trzeba szukać dalejviking pisze: mamy niezły zestaw młodego pirotechnika i szukamy trzeźwego i odpowiedzialnego do podłożenia ognia o północy![]()

- Ywone
- 3 gwiazdki
- Auto: Justy 1,2 by Keke Rosberg Limited Edition
widzisz Doxa, trzeźwy i odpowiedzialny do pirotechniki się znalazł
teraz to tylko miejsce spotkania trzeba ustalić i kopę zapałek zebrać bo menu %-owe już jest