Naklejki kreskowe
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Naklejki kreskowe
Musisz pogadać z GodlikiemGodlik pisze:To i ja poproszę jednąSo What! pisze: Ja też chcę![]()

Godlik,
Przywieź do Kielc w piątek...
... albo podaj tym, ktorzy tam jadą!

Przywieź do Kielc w piątek...

... albo podaj tym, ktorzy tam jadą!

Dolce far niente 

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Jasne...
A kto w ogóle powiedział, że mam robić jakieś naklejki, co...?
Mogę się tego podjąć, ale dopiero za jakiś czas. Mam teraz sajgon w robocie. Poza tym absolutnym priorytetem jest projekt i wykonanie szafy i garderoby. Jak żona zobaczy, że się jakimiś naklejkami zajmuję, to już się chyba niczym nie będę w życiu zajmował
A kto w ogóle powiedział, że mam robić jakieś naklejki, co...?
Mogę się tego podjąć, ale dopiero za jakiś czas. Mam teraz sajgon w robocie. Poza tym absolutnym priorytetem jest projekt i wykonanie szafy i garderoby. Jak żona zobaczy, że się jakimiś naklejkami zajmuję, to już się chyba niczym nie będę w życiu zajmował

Godlik pisze: absolutnym priorytetem jest projekt i wykonanie szafy i garderoby
Godlik, już Cię lubię

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
phi.. kapeć!liwit pisze:Godlik pisze: absolutnym priorytetem jest projekt i wykonanie szafy i garderoby
Godlik, już Cię lubię

Wrzuć zdjęcie poglądowe, może też sobie zamówimyGodlik pisze: absolutnym priorytetem jest projekt i wykonanie szafy i garderoby

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
O, ja też chętnie, też mam szafę i garderobę do wykonania 

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Jeśli chodzi o garderoby, to fajne zabudowy robi szwedzka firma Elfa. Kupuje się w kawałkach i można sobie samemu taką garderobę złożyć... http://www.elfa.com/templates/Start____12520.aspx
Podobny system, tylko bardziej prosty i tańszy sprzedaje IKEA. Nazywa się Antonius.
Zresztą to chyba wątek do Adama Słodowego
Podobny system, tylko bardziej prosty i tańszy sprzedaje IKEA. Nazywa się Antonius.
Zresztą to chyba wątek do Adama Słodowego

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
Moja jest na zasadzie takiej trochę większej szafy. Zwykłe półki, rurki i kilka koszyczków. Ale dzięki za linka, może jest coś do podpatrzenia.Konto usunięte pisze: Jeśli chodzi o garderoby, to fajne zabudowy robi szwedzka firma Elfa. Kupuje się w kawałkach i można sobie samemu taką garderobę złożyć... http://www.elfa.com/templates/Start____12520.aspx
Do Słodowego pójdę jak skończę. Najpierw muszę zacząćKonto usunięte pisze: Zresztą to chyba wątek do Adama Słodowego

- Godlik
- 6 gwiazdek
Konto usunięte, jeszcze raz dzięki za linka. Żonie się spodobały. Co prawda nie do garderoby, ale będą z tego półki na książki. Dzisiaj zakupiłem odpowiednie elementy w Leroy'u.Konto usunięte pisze: Jeśli chodzi o garderoby, to fajne zabudowy robi szwedzka firma Elfa. Kupuje się w kawałkach i można sobie samemu taką garderobę złożyć... http://www.elfa.com/templates/Start____12520.aspx
Zamówiłem też płyty do szafy/garderoby. Oj, przyszły (przedłużony) weekend to ja będę miał przerąbany

Właśnie co z naklejkami bo mam miejsce na karawanie 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
musza miec mocny klej by nie odpadly z zadnego z wozidel
Link: http://www.youtube.com/watch?v=TBfZufvUsb0
genialne audio, kolega to zastrzegl na dzwonek w telefonie

Link: http://www.youtube.com/watch?v=TBfZufvUsb0
genialne audio, kolega to zastrzegl na dzwonek w telefonie

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja poprosze 2 sztuków 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Godlik
- 6 gwiazdek
A szafa zrobiona? Nie! To i nie ma naklejekgregski pisze: Godlik, co z naklejkami kapciu!![]()

kapciu?

Godlik, u nas we wsi Lodzi tak sie mowilo na zonoposlusznych
No to bierz sie za szafe albo jeszcze lepiej zamow fachoffcooof :)))

No to bierz sie za szafe albo jeszcze lepiej zamow fachoffcooof :)))
Tu na forum masz pełno ;) Przelotowa szafa to 10 min roboty ;)gregski pisze: jeszcze lepiej zamow fachoffcooof :)))
gregski, no normalnie zero posłuchu...Człowiek się stara prosi i nic. Trzeba kolegę odwiedzić i "poprosić"...uprzejmie
Jak skończy szafę to się rozbierze młoteczkiem 

gregski, ależ prawdaż zrobimy to z niemiecką dokładnością 

gregski, dajmy mu jakiś momencik na ogarnięcie
a później odwiedzimy przyjaciela z kreski