Arno pisze: a ja uwazam, ze caly ten watek jest kryptoreklama volviarstwa i chyba zgodnie z zaleceniami derekcji wypadaloby o zlikwidowac w trybie pronto.
Konto usunięte pisze: Nie poddawać się marudy, nie poddawać!
A ja się bije z myślami( wiatrami ) i straszne siniaki mi powychodziłyesilon pisze:
ja sie nie poddaje a informacje o przyszłym wianiu juz mnie nie interesuja, robię swoje
Konto usunięte pisze: Problem leży w czymś innym.
Konto usunięte pisze: Poza tym teraz moim liderem jest Fido2__
Halo Halo tu zdechła flądra , u mnie nuda i marazmKonto usunięte pisze: Taaaaa.... autopilot nazywa się budzik w komórce. Dziś zwrot robiłem o 3
Moj zegarek Suunto i tak wiesz wszystko lepiejKonto usunięte pisze:Zaraz zaraz szanowni morscy wyjadacze. Akurat prognozy z ugriba są spełniane całkiem nieźle. Problem jest tylko taki, że rozdzielczość wiatrów jest nieco inna niż w VOR, przez co nie daje się ich tak wprost przełożyć. Ale jeśli sprawdzać dokładnie wg aktualnej pozycji, to się sprawdzają. W przeciwieństwie do prognoz z VOR, które się totalnie rozjeżdżają.
Problem leży w czymś innym. Prognozy długoterminowe są jak zwykle o kant d... Jak już przyjmiesz jakąś strategię, to po prostu trudno jest uciec przed nagłą flautą, nawet jeśli wiadomo o niej 36 godzin naprzód.
Też swoją pierwszą łódkę tkwię w lekkim impasie. Natomiast drugą trafiłem na lekki sztorm i od 12 godzin zapylam jak mała pszczółka do przodu.
Nie poddawać się marudy, nie poddawać!
A wiesz Fido ,że też tak już od jakiegoś czasu myślęKonto usunięte pisze: Jeszcze trochę i się okaże, że Arno też płynie Coś podejrzanie się udziela w tym elitarnym wątku
Spokojnie obserwujemy postępy choroby.Piter 35 pisze: reszta chyba się go boi
Dobre dobrecitan pisze: Spokojnie obserwujemy postępy choroby.
Konto usunięte pisze: Taaaaa.... autopilot nazywa się budzik w komórce. Dziś zwrot robiłem o 3
Piter 35 pisze: Co do wątku to fakt jest bardzo elitarny , reszta chyba się go boi
Ale chyba nie obiecałeś C30esilon pisze: ja powiedziałem żonce, że to dla niej płynę
Piter 35 pisze: Ale chyba nie obiecałeś C30
Konto usunięte pisze: esilon, powiedziałem mu co nabroiłem