Wierzyć się nie chceDido pisze: góralska chata z bala z kaflowym piecem w środku, w której wystarczy napalić drewnem w piątek rano i mieć prawie saunę przez cały weekend we wszystkich pomieszczeniach![]()

Wierzyć się nie chceDido pisze: góralska chata z bala z kaflowym piecem w środku, w której wystarczy napalić drewnem w piątek rano i mieć prawie saunę przez cały weekend we wszystkich pomieszczeniach![]()
Z klawiatury mi to wyjąłeś....So What! pisze:Wierzyć się nie chceDido pisze: góralska chata z bala z kaflowym piecem w środku, w której wystarczy napalić drewnem w piątek rano i mieć prawie saunę przez cały weekend we wszystkich pomieszczeniach![]()
Wierzyć się nie chce, ale ja tam Dido wierzęFUX pisze: Z klawiatury mi to wyjąłeś....
o to chodziDido pisze: Co prawda teraz sen z powiek mi spędza góralska chata z bala z kaflowym piecem w środku, w której wystarczy napalić drewnem w piątek rano i mieć prawie saunę przez cały weekend we wszystkich pomieszczeniach![]()
FUX pisze: Mąka z czyszczenia kozy
Jak to nalot? Może za dużo nabłyszczacza? Nie wiem jaką masz zmywarkę, ale w Boschach jest pokrętło do ustawiania twardości wody. Zacząłbym tam.FUX pisze: Dlaczego szklanki ze zmywarki wychodzą z nalotem. Zmienilem zestaw i również g.
Najśmieszniejsze jest to, że nie zawsze...
Elektrolux. Używam tabletek, sól sypie do zbiornika i nablyszczacz do zbiornika. Jeżeli brakuje soli i nabłyszczacza, to zaraz wyświetla sie komunikat, aby uzupelnić.Godlik pisze: Jak to nalot? Może za dużo nabłyszczacza? Nie wiem jaką masz zmywarkę, ale w Boschach jest pokrętło do ustawiania twardości wody. Zacząłbym tam.
Używasz soli+proszku+nabłyszczacza, czy tabletek?
No właśnie. Czy nie jest przypadkiem tak, że albo tabletki, albo sól+proszek+nabłyszczacz?FUX pisze: Zmniejszę ilość nabłyszczacza do zera i zobaczę, co będzie na samych tabletkach i soli.
W naszej poprzedniej zmywarce nalot pojawiał się, jak nie dosypaliśmy na czas soli.FUX pisze: Dlaczego szklanki ze zmywarki wychodzą z nalotem. Zmienilem zestaw i również g.
Nie jestem specjalistą od zmywarek, ale odnoszę wrażenie, że masz poważny problem. Na Twoim miejscu skontaktowałbym się natychmiast z serwisem.FUX pisze: ieszniejsze jest to, że na jednym szkle jest biały nalot, a na innym ZERO .![]()
Ja bym na jego miejscu zrezygnował jeszcze z internetu, samochodu i elektryczności. Dopiero bym czuł, że żyję.Arno pisze:Gump, i czujesz ze zyjesz.