Gumy będziesz zmieniał?niuniek pisze:No to widzim się o 10:30. Ja pewnie pojawie się już przed 10 bo musze mały serwis zrobić. Mały ty też śmigaszSuper
Dokładnievibowit pisze:Gumy będziesz zmieniał?niuniek pisze:No to widzim się o 10:30. Ja pewnie pojawie się już przed 10 bo musze mały serwis zrobić. Mały ty też śmigaszSuper
niuniek pisze: Ja zakładam Sport Cup, najwyżej będzie poszukiwanie trakcji
No niby tak, ale jak będzie padać to na sport cup'ach moge odrazu powiedzieć kiedy będzie trakcja.esilon pisze:niuniek pisze: Ja zakładam Sport Cup, najwyżej będzie poszukiwanie trakcji
no nie, a ja myslałem, że wogóle szkolenie ma polegac na dowiadywaniu sie gdzie jest trakcja
No nie.. a ja mam prawie nówki.esilon pisze:niuniek, deszcze weź bo będzie padać
To chyba wiem która. Pewnie w SPRT.niuniek pisze:Z tego co się dowiedziałem ma być 5 osób. Podobno jeszcze jakaś kobitka w sti.
vibowit pisze: wymyślasz miejsce.
Esi plotka głosi ,że zmieniłeś na automata , tak Ci się spodobało u Funkiegoesilon pisze: niepasujące auto, bardzo smieszne, bardzo
Piter 35 pisze: plotka głosi
Rozwaliłeś felgę???esilon pisze:komplet alufelg z oponkami do forysia,
tanio kupię
Chętnie przetestujemy te zmiany, oczywiście za drobną opłatąJanusz Dudek pisze:Chłopaki, to ja dziękuje za wspólną zabawę i kilka ciepłych słów pod naszym adresem![]()
Kajto pewnie gdyby wiedział też by podziękował więc...
![]()
Wprowadzimy jeszcze troszkę zmian w tym programie, ale z pewnością pozostanie ono stałym punktem oferty SJS.