Nie pozostaje nic innego jak powitać Cię serdecznieFUX pisze: I prosze się mnie nie czepiać.
Jeszcze mam, chyba, największą ilość postów na tym forum.

Nie pozostaje nic innego jak powitać Cię serdecznieFUX pisze: I prosze się mnie nie czepiać.
Jeszcze mam, chyba, największą ilość postów na tym forum.
Tu przekombinowałeś. Nawet korelacji niet.FUX pisze: Później zdziwko, że w tramwaju matka stoi a dzicko siedzi, kobieta sama targa wózek z dzieckiem, starsza osoba z siatkami stoi a szczyl z telefonem udaje, że nie widzi...
Tu zaapeluje do ciebie abys zacząl od siebie, gdyz azaliz wzdy blizej Tobie w zwracaniu uwagi na witam do mlodziana siedzacego niz uzytkownikom "witaj" uzywajacym. Pozdrawiam i temat zostawiam.FUX pisze: Nie jesteśmy doskonali, ale troszeczkę...
Wyobraź sobie, że autor kupił forestera. Śpi niewygodnie w bagażniku po całym dniu ciężkiej wspinaczki, a tu ktoś puka mu w okienko i mówi "Witam".piotruś pisze:Ja w kwestii formalnej. Czy to jest wątek zatytułowany: "Forester na codzień i kemping"
Konto usunięte pisze: Wyobraź sobie, że autor kupił forestera. Śpi niewygodnie w bagażniku po całym dniu ciężkiej wspinaczki, a tu ktoś puka mu w okienko i mówi "Witam".
No można się wq.....
Genialne!Konto usunięte pisze:Wyobraź sobie, że autor kupił forestera. Śpi niewygodnie w bagażniku po całym dniu ciężkiej wspinaczki, a tu ktoś puka mu w okienko i mówi "Witam".piotruś pisze:Ja w kwestii formalnej. Czy to jest wątek zatytułowany: "Forester na codzień i kemping"
No można się wq.....
Puchar za suchar!Konto usunięte pisze: Wyobraź sobie, że autor kupił forestera. Śpi niewygodnie w bagażniku po całym dniu ciężkiej wspinaczki, a tu ktoś puka mu w okienko i mówi "Witam".
No można się wq.....