So What!, ja obecnie przejezdzam 100 km - 150-170 km/h srednio za 20 pln... H6 jest niegazowalny..
generalnie, zastanawialem sie ostatnio jakim drogami glownie jezdze, ile czasu spedzam na serpentynach (wychodzi wartosc w promilach w skali roku... :( )z jakimi predkosciami sie przemieszczam i wyszlo mi, ze najlepszy dla mnie byl by duzy diesel typu 3.0 tdi z DSG i quattro. 90% czasu poza krajem w tym 70% autostrady, 20%miasto, 10% krajowe. i znow wychodzi, ze q5 w 3.0 tdi i dsg to bylo by idealne auto dla mnie. ew. 2.0 TFSI z DSG.
dobrze zagazowany outback natomiast jest ekonomiczna wersja takiego zestawu, tylko moment silnika mniejszy :( wyraznie widac roznice widac na autostradzie powyzej 130 kmh..
oczywiscie mowimy o sofie/dupowozie do sprawnego przemieszczania sie z rodzina z opcja jazdy po drogach polnych gdy sie na asfalcie zakorkuje ...
no i boli troche ilosc miejsca nad glowa.. chcial bym bardzo moc opuscic nizej fotel ale juz sie nie da .. i lusterko mam w srodku pola widzenia po prawo .. jak mam wiecej klamotow z tylu i i tak nic w nim nie widze to je demontuje..