ky pisze:Widzę, że ten wątek dzieli się na miłośników świeżego mięska [1]
Ktoś mnie wołał?

PS
Sorry, nie mogłem się powstrzymać.
PS2
Kurdę, to zabrzmiało jeszcze gorzej......

ky pisze:Widzę, że ten wątek dzieli się na miłośników świeżego mięska [1]
no staaaary. Ja rozumiem, ze szesnastka moze sie podpicowac, ale 13 latka?burat pisze: jeżeli Polański wiedział by ,że jest to małolata to co innego chciał bym wiedzieć ilu z czytających to forum przed pójściem do łóżka prosi partnerkę/partnera o metrykę
Ale szesnastki to już nie muszą, od 16 jest legalnieremek pisze:jarmaj,![]()
no staaaary. Ja rozumiem, ze szesnastka moze sie podpicowac, ale 13 latka?burat pisze: jeżeli Polański wiedział by ,że jest to małolata to co innego chciał bym wiedzieć ilu z czytających to forum przed pójściem do łóżka prosi partnerkę/partnera o metrykę![]()
remek pisze: Ja rozumiem, ze szesnastka moze sie podpicowac, ale 13 latka?
alez kochanie, ja tam sie nie znambarbie pisze: Ale szesnastki to już nie muszą, od 16 jest legalnie![]()
Ja myślałem, że ky to liberał walczący, a tu proszę skręt w stronę prawicowych konserwatystów.ky pisze: A co powiesz na sytuację, gdy dziecko, świadome ochrony roztoczonej nad nim przez prawo, podkapuje, że tatuś przetrzepał skórę albo się dobierał, bo ojciec powiedział że koniec czegoś, dopóki nie będzie lepszych ocen?
Ja niedamaz pisze: forum prawie murem stało za kierowcą.
hmm..., a dlaczego dziś nie? Tzn co, potraktują go za ostro, tak jak wtedy chcieli, czy za łagodnie, jak OJ'a np bo będzie miał dobrych prawników. Pamiętaj, że USA to trial by jurydamaz pisze: - każdemu przestępcy (według każdego prawa pochodzenia rzymskiego) należy się uczciwy proces. Pana Po miał wszelkie podstawy ku temu, żeby UCZCIWEGO procesu nie spodziewać się. ani 30 lat temu, ani dzisiaj.
Jedna rzecz mi się w tym jeszcze podoba.damaz pisze:w całym tym cyrku NA PEWNO nie chodzi o sprawiedliwość, dobro dzieci itp.
To kara jest zemstąminimus pisze: Kara to nie tylko zemsta
Wczoraj podawali znowu ,że afera wybuchła po tym jak adwokaci R.P. poskarżyli się się w stanach na bezczynność prokuratorów itp.damaz pisze: Właśnie okazało się, że Szwajcarja właśnie przyznała, że sama osobiście poinformowała USA o oczekiwanej wizycie pana Po
Bo tam fajnie być musiPiter 35 pisze: Chyba bardzo Mu się chce do Hollywood![]()
Żeby tylko Jarmaj tu nie wpadł, bo znowu się zaczniePiter 35 pisze:Doxa dobrei ten akcent
Ale jak popatrzysz np. na działania kaczej ekipy, to nie stwierdzisz, że w pewnych kręgach to popularne myślenie?Azrael pisze: W filozofii prawa takie myślenie uchodzi za średniowieczne conajmniej
Jakieś przykłady?ky pisze:Ale jak popatrzysz np. na działania kaczej ekipy
Ale to miałaby być zemsta niby za co?ky pisze:Ziobrowe ,,ten pan już nikogo więcej nie zabije''?
ky pisze: Ale jak popatrzysz np. na działania kaczej ekipy, to nie stwierdzisz, że w pewnych kręgach to popularne myślenie?
vibowit pisze: Bo, że pan G. brał łapówki, to chyba dzisiaj już nikt nie wątpi?
Takie OmnibusyAzrael pisze: Widzę coraz większą modę w tym wątku na czynienie z siebie sędziego, prokuratora i kata w jednej osobie
Lekka nadinterpretacja.Azrael pisze:Widzę coraz większą modę w tym wątku na czynienie z siebie sędziego, prokuratora i kata w jednej osobie a z informacji prasowych materiału dowodowego. To nie prowadzi do niczego dobrego moim zdaniem.vibowit pisze: Bo, że pan G. brał łapówki, to chyba dzisiaj już nikt nie wątpi?