Gump pisze:Czy w mieście usłyszysz ryk jelenia
No ładnie, jeszcze tego brakowało, żeby mi jakiś jeleń rano pod oknem ryczał.

Gwóźdź do trumny przenoszenia się za miasto!

Gump pisze:Czy w mieście usłyszysz ryk jelenia
No szkoda że nie chceszgregski pisze:Konto usunięte pisze: Mówienie o kulturze, rozwoju, to taki trochę wytrych uspokajający nas samych. W dzisiejszych czasach świat się skurczył. Odległości nie są najmniejszym problemem. Chcesz jechać na koncert do Berlina, Pragi, czy Londynu - kilka godzin i jesteś. Niezależnie od tego czy mieszkasz pod Lublinem, czy pod Monachium. Temu z Lublina jest raptem troszkę trudniej.
tu sie nie zgodze zupelnie.
ale to juz za dluga na klepanie historia..
pozdrav
Zdecydowanie nie jesteś odosobnionygregski pisze: oo.. chili jednak nie jestem sam w swojej niecheci do bycia swoim ogrodnikiem...
jarmaj pisze:Gump pisze:Czy w mieście usłyszysz ryk jelenia
No ładnie, jeszcze tego brakowało, żeby mi jakiś jeleń rano pod oknem ryczał.![]()
Gwóźdź do trumny przenoszenia się za miasto!
Alż oczywiście, ja napisałem o SWOJEJ preferencji nie po to, żeby kogoś przekonywać/nawracać, ale żeby Grega wesprzeć duchowo - że nie jest jedynym dziwakiem w okolicyj33mbo pisze: wzajemne przekonywanie się w tej sprawie nie ma większego celu,
chyba, że ktoś się waha, lub szuka usprawiedliwienia swoich decyzji :)
So What! pisze: półśrodek w postaci mieszkania blisko miasta na "niby-wsi" kompletnie mnie nie rajcuje.
Konto usunięte pisze: No szkoda że nie chcesz
jarmaj pisze: No ładnie, jeszcze tego brakowało, żeby mi jakiś jeleń rano pod oknem ryczał
Bergen pisze: Gdy mając 4 czy 5 lat w środku nocy złapał mnie atak zapalenia krtani, był problem.
Wiesz, jakby Ci to powiedzieć... Parę lat temu jeden z moich kolegów dojeżdżał do pracy z Trachomina w okolice Wyścigów Konnych i ta trasa, w niesprzyjających warunkach, potrafiła mu zająć do 1.5 godziny (wszystko zależało od układu metra, autobusów, tramwajów i innych plam na słońcu).rrosiak pisze: Kiedy słyszę, że niektórym dojazd do pracy zajmuje ponad dwie godziny to mam ochotę zapłakać nad ich losem![]()
ky pisze: Więc tak naprawdę to wszystko zależy od tego, gdzie się pracuje, gdzie trzeba dojeżdżać i gdzie się mieszka czy planuje mieszkać.
gregski pisze: no wlasnie, jak tu pisac swobodnie skoro Az czyta?![]()
![]()
Bergen pisze: Azrael, ja Ci na prawdę nie żałuję tych dopamin, które się wydzielają jak pouczasz innychNa zdrowie!
No, nawet mogę sobie puszczać w kółkoGump pisze: Czy w mieście usłyszysz
ryk jelenia ,który spragniony miłości szuka tej jedynej i nawołuje z oddali tak pięknie .
Azrael pisze: Bergen, ale to szkoła, podstawowa jak już,
Czy imiesłów to forma wyrażenia imienia słowem, czy imię na jakieś słowo?Azrael pisze:imiesłowów
O to, to...vibowit pisze: koszty utrzymania domu