Rajdy 2010
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Rajdy 2010
myślę, że sponsorzy podziękują wcześniej...remek pisze:omg, może ktoś Lesiowi zabrać licencję?

Moje spekulacje:
Skoda pewnie wycofa się po sezonie z rajdów, bo przecież nie ma swojego zespołu, gdzie kierowca jest jednym z elementów układanki (i w razie notorycznego sadzania gongów można go wymienić). W przypadku Leszka za całe zaplecze rajdowe odpowiada jego firma, czyli rozwiązanie kontraktu z zawodnikiem w trakcie sezonu to tak naprawdę rozwiązanie zespołu (czyli taki marketingowy strzał w kolano dla Skody). A po drugie to nie wiadomo na jakie ruchy pozwala kontrakt, który jest zawarty między stronami. A po trzecie też nie widzę kogoś kto mógłby Leszka zastąpić w zepole...i nie mam na myśli umiejętności (bo pewnie jest takich kilku), tylko potencjału marketingowego... dla przeciętnego zjadacza chleba KUZAJ to znane i ciągle mocne nazwisko
A Leszkowi sezon nie wyszedł, choć jeździć potrafi a zespół jest z mocnym zapleczem, to czegoś zabrakło...

Ostatnio zmieniony 4 sie 2010, o 01:29 przez barton, łącznie zmieniany 4 razy.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
eeee... o co kaman? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
no właśnie
wiem, że mu pilot podziękował ale co dalej 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

wypakował na testach przed Rajdem Rzeszowskim, efekt jest taki: Skoda nie pojedzie w rajdzieeMTi pisze:eeee... o co kaman?
Zdjęcie z internetu:

Ostatnio zmieniony 4 sie 2010, o 01:15 przez barton, łącznie zmieniany 1 raz.
ja coś czuję ,że to już jest "po" Leszku 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

klątwa RzeszowskiegoWRC fan pisze:"Stałem na 1 OS i czekałem na Leszka..."
![]()

Na Polskim 2003 czekałem na niego bodajże na OS2 i się nie doczekałemBarthol pisze: klątwa Rzeszowskiego![]()

dlatego lepiej śmigać po Krakówku, jest większa szansa go zobaczyćWRC fan pisze:Na Polskim 2003 czekałem na niego bodajże na OS2 i się nie doczekałemBarthol pisze: klątwa Rzeszowskiego![]()

heh.. dobrze, że swoich fur z Dream Cars tak nie rozwala
Śmiesznie teraz wyszedł ten wątek po tym, jak Barthol wyedytował posty, dodając sporą część info, o które się wcześniej pytaliśmy 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: Śmiesznie teraz wyszedł ten wątek po tym, jak Barthol wyedytował posty, dodając sporą część info, o które się wcześniej pytaliśmy![]()
byłe zajęty edycją swoich spekulacji (by miały bardziej satysfakcjonującą mnie formę), i rozpoczętej dyskusji w kwestii: ale o co chodzi

I takie zdjęcie z forum autoklubu:

Olać Lesia, ale co się Gerber nadyktował, to jego :)
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Z Leszkiem chyba nie jest dobrze po tym wypadku w Rzeszowie:
Jak podało wp.pl:
Jak podało wp.pl:
http://sport.wp.pl/kat,1715,title,Powaz ... caid=1aa67Po przewiezieniu Kuzaja do szpitala okazało się, że doznał on poważnych obrażeń wewnętrznych. Ma także urazy obojczyka i kręgosłupa. Na razie to wszystko, co wiemy o jego stanie zdrowia. Kierowca w dalszym ciągu przebywa w szpitalu.
dziwne.... po zdjęciu fury nie widać, żeby grzmotnął jakoś mocno.. musiało być pechowo.. 

mogło to też być zwykłe "zmęczenie materiału": Leszek nie jest z żelaza a przygód tego rodzaju miał sporo w tym sezonie...eMTi pisze:dziwne.... po zdjęciu fury nie widać, żeby grzmotnął jakoś mocno.. musiało być pechowo..

Chytre miejsce w Rajdzie Rzeszowskim 2010
, bardzo problematyczne zwłaszcza na błocie i slicku..
Link: http://www.youtube.com/watch?v=QENAwLSoIXw

Link: http://www.youtube.com/watch?v=QENAwLSoIXw
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Patrz, a Szeszkin sobie dał radę bez Subaraka. I jeszcze dziewczątka zrobiły łał :>
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ky, nie idziesz z linią parti, ale to zrozumiałe jak ktoś jeździ bumą. 
Może jeszcze powiesz, że 2.5T padają?

Może jeszcze powiesz, że 2.5T padają?

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
a skąd błotko na tym zakręcie...Ano dlatego (w drugiej części filmu):
Link: http://www.youtube.com/watch?v=qO4-mcW9f2Y
Link: http://www.youtube.com/watch?v=qO4-mcW9f2Y