Arno pisze: Głownie chodzi mi o woń francuzki
co z wonia francuzki nie tak? czarna?

Arno pisze: Głownie chodzi mi o woń francuzki
ale lubi zielone, w sensie dolary, więc może byłby to dobry wytrych na zmianę tej idiotycznej propagandy.Arno pisze: zielone nie znosi atomu.
To coś dla Bergena, mógłby się pobawić jądrami w powietrzu ;)))))inquiz pisze: z napędem atomowym brzmi bardzo ciekawie
modne się robi, kolega też się od września wybiera na podyplomową atomistykę w Gdańsku. jak tak dalej pójdzie będzie ich więcej niż speców od marketinguky pisze: To coś dla Bergena, mógłby się pobawić jądrami w powietrzu ;)))))
No przecież już tak zwalili.remek pisze:No chyba, że kombinują jak to zwalić teraz na CO2, że śnieg padał.
ale to było już w zeszłym sezonievibowit pisze: No przecież już tak zwalili.
Przecież to jest oczywiste, że jest cieplej, więc więcej paruje. Więcej paruje, więc więcej śniegu pada. Więcej śniegu pada, więc jest zimniej.
Czyli jest zimniej, bo jest cieplej. Cholerne samochody!!!![]()
Hehe, ja z Gdańska do Wawy jeżdżę bo tam ciekawszy program i wybitni wykładowcy.inquiz pisze: modne się robi, kolega też się od września wybiera na podyplomową atomistykę w Gdańsku. jak tak dalej pójdzie będzie ich więcej niż speców od marketingu
Na sterowiec?Bergen pisze: przedwczoraj kupiłem bilet
Bergen pisze: do Damaszku...
ky pisze: Początkujący zaklinacz atomów
Tym gorzej dla zaklinacza atomów ;)))Bergen pisze: Ja Cię prosz. Nie aż taki początkujący...
ja sie nie znam ale skoro sobie tam znalazl kobiete no to po co szukac gdzies indziej noclegu?Bergen pisze: Hehe, ja z Gdańska do Wawy jeżdżę bo tam ciekawszy program i wybitni wykładowcy.