Impreza 2012
Re: Impreza 2012
FUX, to oświeć mnie z tymi muzeami i że bez emocji się nie da bo nie kąsam bryłki 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, wydaje mi się, że ne tylko te czyniki o których piszesz mają wpływ na cenę.
chodzi mi o czynniki technologiczne a nie handlowe.
chodzi mi o czynniki technologiczne a nie handlowe.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
AAA, jak widzę stoimy na tych samych pozycjach. Niestety jest na około wielu≤ dla których owo postrzeganie samochodu jest ważniejsze niż cała reszta.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
No własnie nie mam ale po tym co piszesz ostatnio to sądzę że za chwilę się pochwalisz nowym super lekiem od super specjalisty... 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Arno, tu się zgodzę miałem dopisać ,że pewnie nie tylko ale uważam ,że teraz to raczej jednak w większości to co napisałem po 10 latach każdy zużywa się tak samo bo trzeba sprzedać nowe
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Najwyrażniej.....
burat, może chodzi o "Pan Samochodzik i Fantomas ", kręcący był wątek kryminalny posród Zamków nad Loarą ale przede wszystkim SAM wykonany przez wuja Gromiłło
tak się zaczęła historia powielana do dziś na otomoto i innych
p.s. nic nie łykałem i nie pamiętam marki tego francuskiego uprsamochodu którym ta staruszka jeździła, jakas Alpina to chyba była, w necie bałagan na ten temat
z tego co pamiętam to był tam wątek z francuskim supersamochodemZbudowany został metodami chałupniczymi, na podwoziu sportowego samochodu marki Ferrari 410 SuperAmerica, rozbitego pod Zakopanem przez jego pierwszego właściciela, anonimowego Włocha. Wuj Gromiłło odkupił i przebudował wrak, zachowując nadzwyczajne (jak na tamte czasy) osiągi: prędkość maksymalną ponad dwieście kilometrów na godzinę, dodając jednocześnie kilka własnych patentów, między innymi możliwość poruszania się po wodzie.
tak się zaczęła historia powielana do dziś na otomoto i innych

p.s. nic nie łykałem i nie pamiętam marki tego francuskiego uprsamochodu którym ta staruszka jeździła, jakas Alpina to chyba była, w necie bałagan na ten temat

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
no ale z czym wojować. Ich dżinsArno pisze: Niestety jest na około wielu≤ dla których owo postrzeganie samochodu jest ważniejsze niż cała reszta.

Świata nie zmienimy. Za to jak widzimy kogoś w drogim aucie to pierwszą myślą nie jest, że musi sobie coś powiększyć. Prawda?

FUX pisze: Żegnam na dłużej.
trzymamy za słowo

Alan, Alan, Alan! pisze: Za to jak widzimy kogoś w drogim aucie to pierwszą myślą nie jest, że musi sobie coś powiększyć. Prawda?
hm, po Kelcach jeździ kobieta efektownym AstonMartinem

Arno, tzn. ja podchodzę emocjonalnie o samochodów ale nie do rozmów o nich tu cały czas podkreślam KAŻDY MA SWÓJ ODNOŚNIK i nie warto przekonywać innych do swoich racji
esilon, ty chyba jednak coś bierzesz

esilon, ty chyba jednak coś bierzesz

burat, powoli zagłębiając się w dzieciństwo odkrywam skąd we mnie te motoryzacyjne zboczenia 

za dużo książek
mam podobnie plus przebywanie na oesach od 5 roku życia
mam podobnie plus przebywanie na oesach od 5 roku życia

esilon pisze: powoli zagłębiając się w dzieciństwo odkrywam skąd we mnie te motoryzacyjne zboczenia![]()
tak to sie teraz nazywa.......

Kruszyn pisze: tak to sie teraz nazywa.......
ano tak , czasem naprawdę chciałbym żeby podniecała mnie Skoda ale nic na siłe, nie daje rady

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Oj jak dzieci...
Kogoś tam kręci auto do zapinania boków w górach i slajdów na rądzie i odwoływanie się do jakiegoś tam Szkota, innego patrzenie na drogę z pozycji luksusowej, wygodnej, oszczędzającej kręgosłup kanapy, patrząc przez gwiazdę na masce, jeszcze inny szuka ekscytacji angielskiego podróżnika w Afryce jadąc terenówką po bulwarze, płaskim jak stół asfalcie wielkiego miasta. A jeszcze innego jara dom na bezludnej wyspie.
Każdy żywi się stereotypami, marzeniami, wyobrażeniami, itp, itd.
Ale żeby o to koty drzeć...?
Oj jak dzieci...
Kogoś tam kręci auto do zapinania boków w górach i slajdów na rądzie i odwoływanie się do jakiegoś tam Szkota, innego patrzenie na drogę z pozycji luksusowej, wygodnej, oszczędzającej kręgosłup kanapy, patrząc przez gwiazdę na masce, jeszcze inny szuka ekscytacji angielskiego podróżnika w Afryce jadąc terenówką po bulwarze, płaskim jak stół asfalcie wielkiego miasta. A jeszcze innego jara dom na bezludnej wyspie.
Każdy żywi się stereotypami, marzeniami, wyobrażeniami, itp, itd.
Ale żeby o to koty drzeć...?

Oj jak dzieci...
jarmaj, nie podchodzisz emocjonalnie do tego niestety
ale zgadzam się z tobą w stu procentach

ale zgadzam się z tobą w stu procentach

to chyba takie tradycyjne przekomarzanie się raczej, ale niektórzy bardziej biorą to na seriojarmaj pisze: Ale żeby o to koty drzeć...?
Oj jak dzieci...

a ja sobie siedzę na kanapie i czekam kiedy się krew poleje z głów gorących

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Ale żeby się od razu emocjonalnie żegnać na dłużej? Bez sensu. Jak dzieci, a może raczej jak chłopcy z drewnianymi szablami
inquiz, tępym narzędziem krzywdy sobie nie zrobią, więc się nie doczekasz
W świetle politycznej poprawności, delikatności i feminizmu wychodzi na to, że najbardziej popularną bronią jest FOCH.

inquiz, tępym narzędziem krzywdy sobie nie zrobią, więc się nie doczekasz

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Jaguarami też nagle obrodziło, nawet jeden XKR się pojawił... Dożyjemy czasów, że żeby się wyróznic, trzeba będzie mieć białą Fabkęesilon pisze: po Kelcach jeździ kobieta efektownym AstonMartinem

Jak się Bożenka o tym dowieesilon pisze: chciałbym żeby podniecała mnie Skoda

Jędruś, Kamieniczniku, Ty nie strzelaj focha, tylko czasem pisz wyraźniej o co Ci biega - bo tu powyzej widzę kolejny przykład nieporozumienia i zupełnie niepotrzebnego stroszenia się między ludźmi, których lubię.FUX pisze: Żegnam na dłużej.
Luuuzik.
Musisz częściej bywać w realu (najlepiej z Żoną) na imprezach forumowych...

FUX pisze:Rozumiem, że oddasz swoją pensję w całości w 3-letnim leasingu, aby nią powozić...burat pisze:na żywo wygląda fajnie choć ze spojlerem

FUX pisze:burat, eee.
Mało rzeczowo piszesz; raczej bardzo emocjonalnie...![]()
Bym się skupił na wędce, za pomocą której szybciej osiągnę to, co pragnę. Latka nam wszystkim lecą....

Coś tu chciałam napisać, ale właściwie to nie bardzo pasuje mi jakikolwiek komentarz.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Łe "kurnwa", wpadłem już po aferze....chała. Nigdy nie zdanrzam, a Pan ?

Brak podpisu.