No, impreza kroi się grubabarbie pisze: Co Wy na to? Może teraz więcej aut się zgłosi?![]()
Kreskowa charytatywność druga odsłona, 23.10.2011
Re: Kreskowa charytatywność druga odsłona, 23.10.2011?
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Jak to coniuniek pisze: iekaw co mój lip na to
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
barbie, wstępnie potwierdzam swoją obecność. Jako, że pochodzę z głębokiej prowincji poproszę o namiary co do miejsca uszczęśliwiania naszych milusińskich.
l_ewy, wszystko podam jak ustalimy szczegóły. Łącznie z koordynatami GPS 
Stan konta 1135 zł
Stan konta 1135 zł
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 132 razy
- Polubione posty: 201 razy
barbie pisze: Stan konta 1135 zł![]()
Słowo się rzekło, kobyłka u płotu
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
yeeeahbarbie pisze: Stan konta 1135 zł
dziś wypłata, jest zatem okazja uczcić to w słuszny sposób
barbie pisze: Stan konta 1135 zł![]()
Ode mnie też cosik poszło, niewiele, ale zawsze coś
- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
do takiej inicjatywy zawsze warto się przyłączyć

Do pierwszego postu dodaję listę osób, które wpłaciły, po to, aby każdy mógł zweryfikować czy jego przelew dotarł.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Wrzucam w imieniu Marcina.
Mamy przyjemność zaprosić Was na wizytę sportowych samochodów u dzieci z Domu Dziecka, organizowaną wspólnie z Forum-Subaru.pl :)
W przedostatnią niedzielę października pragniemy pokazać dzieciom mocno sportowe samochody i "przekazać" je do pełnej dyspozycji maluchów :) Gościć będziemy głównie posiadaczy różnych modeli Subaru, ale wśród nich znajdzie się m.in. niejedno Porsche oraz Fordy Mustangi - tak więc dzieciom nie pozwolimy się nudzić.
Gdy dzieci już zaczną kręcić nosami (ile można przecież siedzieć w Aston Martinie...;) zabieramy dzieci do samochodów i wspólnie jedziemy do Cinema City Arkadia na film oraz poczęstunek w McDonaldzie - a co po nim się będzie działo to niespodzianka ;) Rezerwujcie sobie czas do godziny co najmniej 17.
Czekać na nas będzie 29 dzieci, znaczna większość poniżej 14 roku życia - dużo także kilkuletnich maluchów. Jeśli macie pomysły jak urozmaicić dzieciom ten dzień to jesteśmy otwarci na pomysły, piszcie :)
Zapraszamy mocno sportowe samochody, mogą być oczywiście także oldtimery (ale o sportowym zacięciu !). Aby przewieźć wszystkich do kina potrzebujemy minimum 10 samochodów. Pomożecie ? ;)
Spotykamy się o godzinie 10:30 pod Ratuszem Białołęka, róg Modlińskiej i Światowida:
http://maps.google.pl/maps?ie=UTF8&ll=5 ... 09645&z=17
Poniżej będziemy na bieżąco pisać dalsze informacje.
I jeszcze jedno -> słodycze obligatoryjne, mamy już wielki wór do którego je zbierzemy ;) MO
Mamy przyjemność zaprosić Was na wizytę sportowych samochodów u dzieci z Domu Dziecka, organizowaną wspólnie z Forum-Subaru.pl :)
W przedostatnią niedzielę października pragniemy pokazać dzieciom mocno sportowe samochody i "przekazać" je do pełnej dyspozycji maluchów :) Gościć będziemy głównie posiadaczy różnych modeli Subaru, ale wśród nich znajdzie się m.in. niejedno Porsche oraz Fordy Mustangi - tak więc dzieciom nie pozwolimy się nudzić.
Gdy dzieci już zaczną kręcić nosami (ile można przecież siedzieć w Aston Martinie...;) zabieramy dzieci do samochodów i wspólnie jedziemy do Cinema City Arkadia na film oraz poczęstunek w McDonaldzie - a co po nim się będzie działo to niespodzianka ;) Rezerwujcie sobie czas do godziny co najmniej 17.
Czekać na nas będzie 29 dzieci, znaczna większość poniżej 14 roku życia - dużo także kilkuletnich maluchów. Jeśli macie pomysły jak urozmaicić dzieciom ten dzień to jesteśmy otwarci na pomysły, piszcie :)
Zapraszamy mocno sportowe samochody, mogą być oczywiście także oldtimery (ale o sportowym zacięciu !). Aby przewieźć wszystkich do kina potrzebujemy minimum 10 samochodów. Pomożecie ? ;)
Spotykamy się o godzinie 10:30 pod Ratuszem Białołęka, róg Modlińskiej i Światowida:
http://maps.google.pl/maps?ie=UTF8&ll=5 ... 09645&z=17
Poniżej będziemy na bieżąco pisać dalsze informacje.
I jeszcze jedno -> słodycze obligatoryjne, mamy już wielki wór do którego je zbierzemy ;) MO
- rrosiak
- 6 gwiazdek
Alan, Alan, Alan! pisze: zabieramy dzieci do samochodów i wspólnie jedziemy do Cinema City Arkadia na film oraz poczęstunek w McDonaldzie (...) znaczna większość poniżej 14 roku życia - dużo także kilkuletnich maluchów
I dla wszystkich dzieci będą foteliki
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
rrosiak, i widzisz o tym samym pomyślałem. Jeżeli pojadę biorę ze sobą fotelik i siedzisko. Jeżeli ze mną pojedzie mój młody do dyspozycji oddam siedzisko.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
Sprawa fotelików jest IMHO o tyle istotna, że raczej minister nie da dyspensy na jednorazowy przewóz bez fotelików, a nawet gdyby, to bezpieczeństwo dzieci powinno być priorytetowe.l_ewy pisze:rrosiak, i widzisz o tym samym pomyślałem. Jeżeli pojadę biorę ze sobą fotelik i siedzisko. Jeżeli ze mną pojedzie mój młody do dyspozycji oddam siedzisko.
Jeśli uda mi się pojawić to dwa foteliki 15-36kg na pokładzie mam.
Rosiu, myślimy podobnie. Na szczęście w Źle, nie będzie takiej potrzeby, mały zawsze może udostępnić swój 
niuniek, przecież nie jest to tajemnica, że Zło kupiłem w specyfikacji Kid Car
A tak poważnie to ja fotelika nie mam 
Chyba, że Bilex mi pożyczy
Chyba, że Bilex mi pożyczy
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
prymitywny kibol też wpłacił
ps:
co do obecności mojej i samochodu
gdzie dzieciakom pokazywać Forka z automatem w środku
- 0 radochy, niech pokazują ci co mają coś do pokazania 
ps:
co do obecności mojej i samochodu
gdzie dzieciakom pokazywać Forka z automatem w środku
Konto usunięte, myślę że i forek będzie fajny, a zgłosiło się tak mało aut, że każde będzie krokiem do przodu 
Jeśli chodzi o foteliki, to znalazłam kilka wypożyczalni i spróbujemy to jakoś zorganizować, aczkolwiek przydałyby się deklaracje kto z forumowiczów ma i może użyczyć fotelika - żeby nie wyrzucać pieniędzy na wypożyczenie. Dzieci do lat 12 jest 19.
3x 1 rok
2x 2 lata
1x 4 lata
2x 5 lat
3x 7 lat
2x 8 lat
2x 9 lat
1x 11 lat
3x 12 lat
Kto może użyczyć?
3x 1 rok
2x 2 lata
1x 4 lata
2x 5 lat
3x 7 lat
2x 8 lat
2x 9 lat
1x 11 lat
3x 12 lat
Kto może użyczyć?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
odpowiem nie jedno znacznie-barbie pisze:Konto usunięte, myślę że i forek będzie fajny, a zgłosiło się tak mało aut, że każde będzie krokiem do przodu
przewinę temat w swej głowie
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
a czy to ważne ?Konto usunięte pisze: gdzie dzieciakom pokazywać Forka z automatem w środku
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 109 razy
- Polubione posty: 169 razy
Ja mogę mieć trzy
Jeden dla mojej córki ,jeden dla starszego dziecka i jeden dla dziecka do 3 lat
Jeden dla mojej córki ,jeden dla starszego dziecka i jeden dla dziecka do 3 lat
danikl, super. A co to jest "starsze dziecko"? Bo ja jakby jestem kompletnie z innej orbity jeśli chodzi o ten temat, w życiu dziecka nie wiozłam w samochodzie.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
bez oparcia sam poddupnikbarbie pisze:danikl, super. A co to jest "starsze dziecko"? Bo ja jakby jestem kompletnie z innej orbity jeśli chodzi o ten temat, w życiu dziecka nie wiozłam w samochodzie.