kuzi4 pisze:Możesz się rozwinąć?
Ekhm.... jezdzi szybko. Nie daj sie dogonic.
g.
kuzi4 pisze:Możesz się rozwinąć?
V-Power RacingAlan, Alan, Alan! pisze:kuzi4, oliwa, czy też olej
Nie wiem czy w tej chwili, ale pewnie niedługo sie dowieKonto usunięte pisze:Kuzi4 widzi ten temat ?
to moze ukryc i samego zainteresowanego zaskoczyc ?carfit pisze:Nie wiem czy w tej chwili, ale pewnie niedługo sie dowieKonto usunięte pisze:Kuzi4 widzi ten temat ?
Konto usunięte pisze:to moze ukryc i samego zainteresowanego zaskoczyc ?carfit pisze:Nie wiem czy w tej chwili, ale pewnie niedługo sie dowieKonto usunięte pisze:Kuzi4 widzi ten temat ?
mały 5150 pisze:carfit, gumasowi_72, chodziło o to aby przed nim schować ten temat i zrobić jemu i młodemu niespodziankę ale chyba nie ma takich funkcjonalności na forum aby to zrobić
No to zwyczajnie przepraszam szanowne grono, że spaliłem na panewceAlan, Alan, Alan! pisze:mały 5150, to nie jest tak, że się nie daale już chyba bez sensu
Drive oglądałeś? Pasujesz mi idealniej33mbo pisze: ja jestem pojebany i prawdopodobnie znalazł bym chuja i odciął mu głowę,
może ktoś dane wkleić tubarbie pisze:kuzi4 wstawił dane na kropce, więc jeśli ktoś reflektujehttp://forum.subaru.pl/viewtopic.php?p=1442348#p1442348
Moje dane:
MARCIN PAWŁOWSKI
UL. BRONIEWSKIEGO 14A/1
32-500 CHRZANÓW
NR RACH.: 39 1240 1170 1111 0000 2418 0625
BANK PeKaO S.A.
Mam do Was gorącą prośbę, w tytule przelewu wpisujcie proszę tylko swój njck z forum - bardzo mi na tym zależy. Dziękuję Wszystkim raz jeszcze. Ale Młody będzie miał niespodziankę...