melinda pisze:nie powiedziałeś , że jesteś żonatygdzie mnie przenocujesz?
w subaru pod blokiem

melinda pisze:nie powiedziałeś , że jesteś żonatygdzie mnie przenocujesz?
Ja nie ale nie wiem jak Tyburat pisze:melinda, a ty zamierzasz spać![]()
bo ja myślałem o czymś innym
![]()
![]()
No proszę jedna niedogodność i już zaczyna się marudzenieto potwierdza twoją kobiecość w 100%
Widzę, że problem noclegu został załatwionyMarlena pisze:melinda pisze:nie powiedziałeś , że jesteś żonatygdzie mnie przenocujesz?
w subaru pod blokiem![]()
![]()
![]()
![]()
melinda pisze:Ja nie ale nie wiem jak Tyburat pisze:melinda, a ty zamierzasz spać![]()
![]()
![]()
No proszę jedna niedogodność i już zaczyna się marudzenieto potwierdza twoją kobiecość w 100%
a jak już złapię to do rana nie puszczę
![]()
![]()
Też o tym pomyślałamburat pisze:melinda, nie obiecuj nie obiecuj co byś tylko nie uciekła![]()
![]()
ale koleżance(dze) Klekotce ukradliśmy wątek ciekawe co powie jak jeszcze tu wróci![]()
Oby tylko żona mnie nie ostudziłaMarlena pisze:melinda pisze:Ja nie ale nie wiem jak Tyburat pisze:melinda, a ty zamierzasz spać![]()
![]()
![]()
a jak już złapię to do rana nie puszczę
![]()
![]()
burat bierz póki gorąca![]()
Ale sie usmiałamklekotka pisze:witam,miewałam ostatnio kłopoty ze zdrowiem,ogolnie szwedaczka po przychodniach i cały ten załosne dociekanie co jest przyczyna ale to pozniej... jestem w zwiazku 5 lat,nie jestesmy małzeństwem,problem tkwi w potencjale sił mojego faceta.tzn o ile jest długodystansowy to specjalnie j nic nie czuje bo jak rozdawali organy to on stał po łysine:/ nie wazne... od roku meczy mnie strasznie migrena juz byłam u lekarza i powiedzial ze to ,to tatałajstwo własnie powoduje ze czasem czuje sie jak denat,ale wiadomo kazdy na cos tam cierpi i nie byłoby moze nic dziwnego w tym gdyby własnie nie moj facet,ktory dopomina sie co chwila seksu,juz złapałam sie na tym ze to własnie jego mały fikusek mnie tak drazni,w sumie juz nie wiem czy zwiazek psuje mi ten ból głowy czy ten karabinek maszynowy jego,chodzi o to ze ja go prawie nie czuje a tylko po wszystkim czuje sie jakbym zukiem przejechala paryz dakar.wiecej trzesienia niz doznan,chciałam to zmienic wiec poznałam faceta no iw szystko pieknie ładnie,jego rozmiary mnie zszokowały ale ten znow strzela jak slepak po 3 minutach juz sama nie wiem co lepsze,wiem jedno ani jedno ani drugie nie wyleczyło mnie z migreny moze ja ja mam na tle nerwowym co sugerował lekarz,najbardziej denerwuje mnie przebieranie sie w jakies peruki,on mi wciaz cos kupuje a ja sie przebieram jak idiotka i czekam az bedzie po wszystkim,czy sa faceci znormalizowani??????
ja wiem ze to moze nie odpowiednie miejsce na takie pytania alne szukam miejsc gdzie pisza faceci,podpowiedzcie cos to juz wezme tego subaru na raty nawet
mówię ci już po raz kolejny skupiasz się na rzeczach zastępczychmelinda pisze: Oby tylko żona mnie nie ostudziła![]()
Ok, lepiej pomyślę o tych przyjemniejszychburat pisze:mówię ci już po raz kolejny skupiasz się na rzeczach zastępczychmelinda pisze: Oby tylko żona mnie nie ostudziła![]()
![]()
klekotka pisze:no i marzenia o pokoju facetów i zapachu testosteronu rozwiewają mi tu jakies damskie perfumy
Kochana uważaj na zapachy jak cierpisz na migrenęklekotka pisze:no i marzenia o pokoju facetów i zapachu testosteronu rozwiewają mi tu jakies damskie perfumy
A Ty juz chętnyburat pisze:klekotka, a to ty potrzebujesz od razu większe grono męskie na raz![]()
![]()
ooo zaczynają się schody
![]()
melinda pisze:Kochana uważaj na zapachy jak cierpisz na migrenęklekotka pisze:no i marzenia o pokoju facetów i zapachu testosteronu rozwiewają mi tu jakies damskie perfumya wogóle witaj. Jak mówiłam wcześniej oni tylko obiecują a co do czego wieja ąz się kurzy
Dopóki żartujesz to okklekotka pisze:melinda pisze:Kochana uważaj na zapachy jak cierpisz na migrenęklekotka pisze:no i marzenia o pokoju facetów i zapachu testosteronu rozwiewają mi tu jakies damskie perfumya wogóle witaj. Jak mówiłam wcześniej oni tylko obiecują a co do czego wieja ąz się kurzy
no nie dobijaj mnieto znów bede musiała sie przebierac??
niemelinda pisze:Kochana uważaj na zapachy jak cierpisz na migrenęklekotka pisze:no i marzenia o pokoju facetów i zapachu testosteronu rozwiewają mi tu jakies damskie perfumya wogóle witaj. Jak mówiłam wcześniej oni tylko obiecują a co do czego wieja ąz się kurzy
klekotka pisze:burat :)nie chociaz jak nie jestes pewny tego tam na dole,to mozesz wsparcie załatwic...
wciąż czekam na PWmelinda pisze: jak tylko dojdzie do konkretów
no ja jestem pewny tylko dalej nie znamy wymagańklekotka pisze: burat :)nie chociaz jak nie jestes pewny tego tam na dole,to mozesz wsparcie załatwic.
okburat pisze:wciąż czekam na PWmelinda pisze: jak tylko dojdzie do konkretów![]()
![]()
no ja jestem pewny tylko dalej nie znamy wymagańklekotka pisze: burat :)nie chociaz jak nie jestes pewny tego tam na dole,to mozesz wsparcie załatwic.![]()
![]()
![]()