migrena,kapiszon i subaru na raty:(

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
Marlena
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Forester 2,0 XT MY03 - Kocur ;)
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: migrena,kapiszon i subaru na raty:(

Post 19 cze 2012, o 09:46

melinda pisze:nie powiedziałeś , że jesteś żonaty :-p gdzie mnie przenocujesz? ;-(

w subaru pod blokiem :-d :-d :giggle: :giggle: :giggle:

melinda
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 19 cze 2012, o 09:48

burat pisze:melinda, a ty zamierzasz spać :?: :?: bo ja myślałem o czymś innym :giggle: :giggle:

No proszę jedna niedogodność i już zaczyna się marudzenie :evilgrin: to potwierdza twoją kobiecość w 100%
Ja nie ale nie wiem jak Ty :razz: a jak już złapię to do rana nie puszczę :razz: :razz: I migrenka gotowa :lol:
Pozdrófffffka :P

melinda
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 19 cze 2012, o 09:49

Marlena pisze:
melinda pisze:nie powiedziałeś , że jesteś żonaty :-p gdzie mnie przenocujesz? ;-(

w subaru pod blokiem :-d :-d :giggle: :giggle: :giggle:
Widzę, że problem noclegu został załatwiony :lol:

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 19 cze 2012, o 09:50

melinda, nie obiecuj nie obiecuj co byś tylko nie uciekła :giggle: :giggle:

ale koleżance(dze) Klekotce ukradliśmy wątek ciekawe co powie jak jeszcze tu wróci :mrgreen: :mrgreen:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

Marlena
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 19 cze 2012, o 09:54

melinda pisze:
burat pisze:melinda, a ty zamierzasz spać :?: :?: bo ja myślałem o czymś innym :giggle: :giggle:

No proszę jedna niedogodność i już zaczyna się marudzenie :evilgrin: to potwierdza twoją kobiecość w 100%
Ja nie ale nie wiem jak Ty :razz: a jak już złapię to do rana nie puszczę :razz: :razz:

burat bierz póki gorąca :giggle: :giggle:

klekotka sprawdza ceny najstarszych roczników subaru na łotomoto...może już poleciała po kredyt :?: :giggle:
Ostatnio zmieniony 19 cze 2012, o 09:55 przez Marlena, łącznie zmieniany 1 raz.

melinda
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 19 cze 2012, o 09:54

burat pisze:melinda, nie obiecuj nie obiecuj co byś tylko nie uciekła :giggle: :giggle:

ale koleżance(dze) Klekotce ukradliśmy wątek ciekawe co powie jak jeszcze tu wróci :mrgreen: :mrgreen:
Też o tym pomyślałam :lol: Napewno nie będzie miala nic przeciwko :mrgreen: Ja miałam swoj i lubiłam jak w nim pisali :giggle: niestety poszedł w zapomnienie ale znalazłam fajny następny :giggle:

melinda
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 19 cze 2012, o 09:55

Marlena pisze:
melinda pisze:

Ja nie ale nie wiem jak Ty :razz: a jak już złapię to do rana nie puszczę :razz: :razz:

burat bierz póki gorąca :giggle: :giggle:
Oby tylko żona mnie nie ostudziła :lol:

melinda
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 19 cze 2012, o 09:58

klekotka pisze:witam,miewałam ostatnio kłopoty ze zdrowiem,ogolnie szwedaczka po przychodniach i cały ten załosne dociekanie co jest przyczyna ale to pozniej... jestem w zwiazku 5 lat,nie jestesmy małzeństwem,problem tkwi w potencjale sił mojego faceta.tzn o ile jest długodystansowy to specjalnie j nic nie czuje bo jak rozdawali organy to on stał po łysine:/ nie wazne... od roku meczy mnie strasznie migrena juz byłam u lekarza i powiedzial ze to ,to tatałajstwo własnie powoduje ze czasem czuje sie jak denat,ale wiadomo kazdy na cos tam cierpi i nie byłoby moze nic dziwnego w tym gdyby własnie nie moj facet,ktory dopomina sie co chwila seksu,juz złapałam sie na tym ze to własnie jego mały fikusek mnie tak drazni,w sumie juz nie wiem czy zwiazek psuje mi ten ból głowy czy ten karabinek maszynowy jego,chodzi o to ze ja go prawie nie czuje a tylko po wszystkim czuje sie jakbym zukiem przejechala paryz dakar.wiecej trzesienia niz doznan,chciałam to zmienic wiec poznałam faceta no iw szystko pieknie ładnie,jego rozmiary mnie zszokowały ale ten znow strzela jak slepak po 3 minutach juz sama nie wiem co lepsze,wiem jedno ani jedno ani drugie nie wyleczyło mnie z migreny moze ja ja mam na tle nerwowym co sugerował lekarz,najbardziej denerwuje mnie przebieranie sie w jakies peruki,on mi wciaz cos kupuje a ja sie przebieram jak idiotka i czekam az bedzie po wszystkim,czy sa faceci znormalizowani??????

ja wiem ze to moze nie odpowiednie miejsce na takie pytania alne szukam miejsc gdzie pisza faceci,podpowiedzcie cos to juz wezme tego subaru na raty nawet ;-(
Ale sie usmiałam :lol: To ten łysy karze zakładać Ci peruki?? :lol:

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 19 cze 2012, o 09:59

melinda pisze: Oby tylko żona mnie nie ostudziła :lol:
mówię ci już po raz kolejny skupiasz się na rzeczach zastępczych :giggle: :giggle:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

melinda
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 19 cze 2012, o 10:04

burat pisze:
melinda pisze: Oby tylko żona mnie nie ostudziła :lol:
mówię ci już po raz kolejny skupiasz się na rzeczach zastępczych :giggle: :giggle:
Ok, lepiej pomyślę o tych przyjemniejszych :lol: :lol: najwyżej wezmę wszystko na klate :lol:

klekotka
Awatar użytkownika
1 gwiazdka
Auto: skoda 105

Post 19 cze 2012, o 10:16

no i marzenia o pokoju facetów i zapachu testosteronu rozwiewają mi tu jakies damskie perfumy :o

Marlena
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 19 cze 2012, o 10:17

klekotka pisze:no i marzenia o pokoju facetów i zapachu testosteronu rozwiewają mi tu jakies damskie perfumy :o

goń klekotka towarzystwo i to szybko :giggle: bo sie tu zaraz zacznie sodomia i gomoria :cofee:

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 19 cze 2012, o 10:18

klekotka, a to ty potrzebujesz od razu większe grono męskie na raz :?: :?: :o ooo zaczynają się schody :giggle: :giggle:

melinda
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 19 cze 2012, o 10:18

klekotka pisze:no i marzenia o pokoju facetów i zapachu testosteronu rozwiewają mi tu jakies damskie perfumy :o
Kochana uważaj na zapachy jak cierpisz na migrenę :razz: a wogóle witaj. Jak mówiłam wcześniej oni tylko obiecują a co do czego wieja ąz się kurzy :giggle:

melinda
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 19 cze 2012, o 10:19

burat pisze:klekotka, a to ty potrzebujesz od razu większe grono męskie na raz :?: :?: :o ooo zaczynają się schody :giggle: :giggle:
A Ty juz chętny :-p

klekotka
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 19 cze 2012, o 10:20

melinda pisze:
Kochana uważaj na zapachy jak cierpisz na migrenę :razz: a wogóle witaj. Jak mówiłam wcześniej oni tylko obiecują a co do czego wieja ąz się kurzy :giggle:

no nie dobijaj mnie :-| to znów bede musiała sie przebierac?? :-/

melinda
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 19 cze 2012, o 10:21

klekotka pisze:
melinda pisze:

no nie dobijaj mnie :-| to znów bede musiała sie przebierac?? :-/
Dopóki żartujesz to ok :mrgreen: ale jak tylko dojdzie do konkretów żadnego nie ma :giggle:

klekotka
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 19 cze 2012, o 10:22

melinda pisze:
nie ;-) chociaz jak nie jestes pewny tego tam na dole,to mozesz wsparcie załatwic... :razz:

klekotka
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 19 cze 2012, o 10:22

burat :)nie chociaz jak nie jestes pewny tego tam na dole,to mozesz wsparcie załatwic...

melinda
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 19 cze 2012, o 10:23

Klekotka nie bądź taka bezpośrednia bo chłopaków wystraszysz :lol:

Marlena
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 19 cze 2012, o 10:24

klekotka pisze:burat :)nie chociaz jak nie jestes pewny tego tam na dole,to mozesz wsparcie załatwic...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: padłam :mrgreen: :mrgreen: :thumb: :thumb: :thumb:

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 19 cze 2012, o 10:25

melinda pisze: jak tylko dojdzie do konkretów
wciąż czekam na PW :cofee: :cofee:

klekotka pisze: burat :)nie chociaz jak nie jestes pewny tego tam na dole,to mozesz wsparcie załatwic.
no ja jestem pewny tylko dalej nie znamy wymagań :giggle: :giggle: :giggle: :giggle:

klekotka
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 19 cze 2012, o 10:26

dobra do rzeczy,kto ma z was najmniejszy samochod panowie? ;-)

melinda
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 19 cze 2012, o 10:28

burat pisze:
melinda pisze: jak tylko dojdzie do konkretów
wciąż czekam na PW :cofee: :cofee:

klekotka pisze: burat :)nie chociaz jak nie jestes pewny tego tam na dole,to mozesz wsparcie załatwic.
no ja jestem pewny tylko dalej nie znamy wymagań :giggle: :giggle: :giggle: :giggle:
ok :mrgreen: :mrgreen:

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 19 cze 2012, o 10:29

klekotka, a co twój łysiejący Żuk tirem jeździł :?: :?: :?: :?:

to nie jest wyznacznik klekotka :giggle: :giggle:

ODPOWIEDZ