Już o północy treninghogi pisze: A F1 nikt nie odsypia?
Off the beaten track
Re: Off the beaten track
Panowie offtop się robi
A w temacie spotkania nic nowego
- ani chętnych ani pomysłów na miejsce
A w temacie spotkania nic nowego
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
a gdzie to, a gdzie to
w najbliższy weekend jedziemy na spotkanie klubu "bezdroży". jedzie ktoś jeszcze?
w najbliższy weekend jedziemy na spotkanie klubu "bezdroży". jedzie ktoś jeszcze?
tuż za Ameliówką, trzeba przez rzeczkę przejechać i dowolne stopnie trudności (trochę zaleznie od pogody) tras wybierać, fotka jest z miejsca (za Krajnem) gdzie jest fajnydamaz pisze: a gdzie to
Chili gdzie to? :)
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
devlin pisze: Chili gdzie to? :)
blisko Kielc , przez żeromszczyznę mozna przejechać, o szklanych domach pomarzyć, fajowa okolica
jakby cóś to jest sporo kwater np w Św. Katarzynie w cenach pasztetowych z miejscami na ognisko i tak dalej...
na taki zlocik to bym sie pisal tak gdzies od poczatku czerwca.
jakby zaczac organizacje juz teraz to moze by sie kilka samochodow zebralo.
jakby zaczac organizacje juz teraz to moze by sie kilka samochodow zebralo.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
O! I to jest prawdziwe wyzwanie . Dla wolnego ssaka z reduktoremKonto usunięte pisze: Już widzę podjazd pod tę górę![]()
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Basiu, dla wolnego ssaka bez reduktora - jak u mnie
A tak w ogóle - co to za wyzwanie? Trasę do przedszkola widziałaś? Teraz jest nowa konfiguracja dna, ale mi się aparat rozpadł (dziecko zrzuciło ze schodów) a komórką to się boję nagrywać...
A tak w ogóle - co to za wyzwanie? Trasę do przedszkola widziałaś? Teraz jest nowa konfiguracja dna, ale mi się aparat rozpadł (dziecko zrzuciło ze schodów) a komórką to się boję nagrywać...
damy rade, jakby co to by sie lina elastyczna przydala (chyba ze ktos z wyciagarka jako zabezpieczenie by przyjechal).
z tym ze proponuje najpierw pojezdzic a pozniej na kwatery, inaczej moga byc problemy z koordynacja wizji z kierownica
z tym ze proponuje najpierw pojezdzic a pozniej na kwatery, inaczej moga byc problemy z koordynacja wizji z kierownica
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Aaa tak..., widziałam, szutry jak malowaneKonto usunięte pisze: A tak w ogóle - co to za wyzwanie? Trasę do przedszkola widziałaś?
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
inquiz pisze: lina elastyczna
Bungee?
inquiz pisze: proponuje najpierw pojezdzic a pozniej na kwatery
Jak to pojezdzic?
Przyjeżdżamy, namiocik, ognisko, high voltage i takie tam...
Uwielbiam szutry, wrzucaj fotyDoxa pisze: Aaa tak..., widziałam, szutry jak malowane. Kurczę, muszę ja Wam pokazać moją drogę, niech no się tylko rozpogodzi, to zrobię kilka fotek
Konto usunięte pisze: Już widzę podjazd pod tę górę
zjazd budzi wiecej emocji
jakby chetni byli, to za kwaterami moge sie rozejżeć, trase dla forków i innych tego typu obcykać szczegółowo, itp itd,
trza tylko dac mi znać
No to zapisy czas zaczac, najlepiej z propozycjami terminow. Mi pasuje 7 albo 14 czerwca.
esilon, co do trasy pamietaj ze OBK maja zwisy
, chyba ze od razu przyjechac z laweta
Ja bym to widzial tak, w sobote z rana sie zbieramy, jezdzimy, obiad z grila i jezdzimy, po poludniu zalegamy i integracja.
A rano na kaca najlepsza praca, toteż łopaty w dłoń i odkopujemy tych co utoneli dnia poprzedniego
esilon, co do trasy pamietaj ze OBK maja zwisy
Ja bym to widzial tak, w sobote z rana sie zbieramy, jezdzimy, obiad z grila i jezdzimy, po poludniu zalegamy i integracja.
A rano na kaca najlepsza praca, toteż łopaty w dłoń i odkopujemy tych co utoneli dnia poprzedniego
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Dobrze mówiKonto usunięte pisze: Jak to pojezdzic?
Przyjeżdżamy, namiocik, ognisko, high voltage i takie tam...
Minus namiocik, odwykłem
Ale tak jak pisze kol. Esilon, dobrych kwater opodal jest masa.
Jak się dogadacie, chętnie spróbuję dołączyć. Jesli tylko na hajwolitydż, to Jarkiem, ale jak koniecznie trzeba pojechać po tych krzywych duktach, to wezmę któreś Suzuki...
PS. Esilon, spox - zajrzę kiedyś tam, gdzie siedzisz (
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
pasztetowego znaczy się ?Konto usunięte pisze: Chodzi o nadanie imprezie slusznego kierunku
Las rąk poproszę
Bo znowu temat ciekawy umrze z braku frekwencji
Bo znowu temat ciekawy umrze z braku frekwencji
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
lista chociaz wstepna pirazyokoidrzwi ile osób, żebym wiedział jakiego noclegu szukac 
A data?
Wstępnie devlin w trzech sztukach.
Wstępnie devlin w trzech sztukach.
http://wwojnar.com/