Chloru pisze:mroczek, fajnie to brzmi jak ktoś loguje się na forum, żeby napisać "Dzień dobry" a potem polecić porównywarkę polis

Chloru pisze:mroczek, fajnie to brzmi jak ktoś loguje się na forum, żeby napisać "Dzień dobry" a potem polecić porównywarkę polis
Obecne warunki pracy w call center kłócą się z art. 3 Europejskiej Konwencji Praw Człowieka, który mówi wprost, iż nikt nie może być poddany nieludzkiemu lub poniżającemu traktowaniu.
Więcej... http://wyborcza.pl/1,127462,12451320,Si ... z25zFJh4L1
nie chce mi się tego (teraz) czytać, ale czemu niby mnie, ha?busik pisze: polecam lekturę tego artykułu - szczególnie remiemu i małemu
busik,busik pisze: 3A, mały ja to z dobroci serca
lubicie się znęcać nad tymi ludźmi, a oni tylko swoją pracę wykonują, jak każdy z nas
![]()
a nie wiedziałeś że Rafał lubi jak go Andrzejem nazywają?damaz pisze:busik pisze:Andrzeju![]()
![]()
![]()
damaz pisze:
![]()
![]()
![]()
No tak to jest jak się nie chodzi z kolegami na piwodamaz pisze: nooo nie.
aż tak blisko z nim nie jestem.
![]()
+1mały 5150 pisze: busik,
nie znęcam się nad nimi tylko nad ich niekompetencją i głupotą. Z racji tego, że muszę z nimi pracować bardzo szanuję ich pracę, bo jest to naprawdę ciężki kawałek chleba za pieniądze, które większość z nas wydaje na zbytki.
Znam wiele osób tam pracujących - rzetelnych, profesjonalnych, nie przekraczających pewnych umownych granic. Ale jest też masa cwaniaczków, chamskich hien bez zasad i jakiegokolwiek warsztatu i przygotowania, wprowadzających ludzi w błąd tylko i wyłącznie ze względu na swój osobisty interes.
wydaje mnie się, że się nie ma co jarać. Liczy się na ile wycenią Twoje auto w momencie gdy to oni będą musieli wypłacić. Wycena przy zawarciu odpowiada głównie za wysokość składki.busik pisze: a poza tym kwota AC w Avivie to śmieszne 14 tysi, a dla Linka moje auto jest warte 25 tysi.
negocjacje rozpoczynane są od wartości w dniu szkody, a nie wpisanej w polisie. Nie mówię, że z 24k zrobi się nagle 5k, ale sam wiesz jak jestbusik pisze: "negocjacje" w dół od 14 tysi, a Link od 24 - więc jest różnica
Chloru pisze:busik, a nie możesz po prostu kontynuować swojego AC tam gdzie miałeś? Ja tak robię od 2 lat i jest OK. Kwota ubezpieczenia w pierwszym roku z faktury, w drugim 13 kPLN.
teraz zauważyłeśbusik pisze: nadejszła wiekopomna chwiła, kiedy mojej kanapie stuknęło 10 lat, a co za tym idzie ubezpieczalnie stały się wybredne i nie wszystkie sobie życzą moją kanapę umieścić w swoim portfelu (nie chcą mi dać AC)