Pozdrawiamy się
- Filip Cz
- 2 gwiazdki
- Auto: Legacy dizel H6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Pozdrawiamy się
Pozdrowienia dla kierowniczki niebieskiej Imprezy kombi z czerwonym świniaczem na lusterku. Przyłapana była w piątek koło ronda w Karczewie na naswiślance.
Pozdro dla Konto usuniętea, z którym zespotowaliśmy się dziś u mnie pod blokiem. Miło było poznać
Płytę postaram się przymierzyć jutro.

Płytę postaram się przymierzyć jutro.

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Pozdro dla srebrnego GT-ka na tablicach SB xxxxC (niedawno zarejestrowany) widzianego dzisiaj ok. południa w Bielsku-Białej na ulicy Bystrzańskiej 

Ale mocno zalatuje pasztetem...Konto usunięte pisze: OdpozdrawiamFajny masz wydech.
![]()

Doradca Finansowy
- Filip Cz
- 2 gwiazdki
- Auto: Legacy dizel H6
Pasztet w naturalny sposób powstaje w wyniku spalania propanu-butanu. Stąd woń pasztetu.hogi pisze:Ale mocno zalatuje pasztetem...Konto usunięte pisze: OdpozdrawiamFajny masz wydech.
![]()

Pozdro dla czarnego WRX/STI hawk-eye na blachach DJ widzianego dzisiaj przy Szpitalu Wojewódzkim w Bielsku-Białej 

Pozdrawiam kretyna w audi a8 4.2 na tablicach PKS coś tam, ktory usilowal udowodnić, że ma duży interes, co przeklada się na brak szacunku dla innych uczestników ruchu drogowego na Żmigrodzkiej we Wrocku dzisiaj...
Uffff.
Uffff.
Dolce far niente 

Pozdrawiam, czarnego zaturbionego Forka (który o dziwo odmignął światłami na moje awaryjne) mijanego dzisiaj ok. 19.20 na trasie Siekierkowskiej.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Pozdrowienia dla Solberga, widzianego na dwupasmówce konstancińskiej wczoraj koło południa.
Numeru nie widziałem, więc spersonalizować nie jestem w stanie
.
Numeru nie widziałem, więc spersonalizować nie jestem w stanie

Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Pozdrówka dla niebieskiego STI (chyba, za późno zauważyłem) teardrop widzianego wczoraj na Legionów w godzinach późno-popołudniowych oraz dla srebrnoszarego Forka 2.5Xt, który ładnie mi dziś odchodził na Wielkopolskiej - kierownik nie bał się używać głośnego pedału.
Najpewniej Michalis, który tam mieszka.Gal pisze:Pozdrowienia dla Solberga, widzianego na dwupasmówce konstancińskiej wczoraj koło południa.
Numeru nie widziałem, więc spersonalizować nie jestem w stanie.
PS: Pozdrawiam drobną blondynkę w srebrnym RS6, która zobaczywszy mnie w lusterku na światłach (jechałem na skuterku) - po zmianie świateł na zielone (dłuuuuga, wielopasmowa pusta prosta) tak odkręciła, że tylko dzięki mojej nadludzkiej czujności nie udało jej się mnie zgubić - cały czas przyśpieszając aż do vmax nie byłem w stanie jej wyprzedzić, potem ona odpuściła więc ją wyprzedziłem i znów dzida - nie byłem w stanie nawet na moment odjechać od niej na więcej niż 5 - 10 metrów. Groza, jak to RS6 chodzi.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
pozdrowienia dla srebrnego Forka MY06 na tablicach LU.... widzianego dzisiaj rano w Kielcach na ul. Świętokrzyskiej
Skręcał do osiedla na wysokości Powsina - jeżeli tam mieszka, to pewnie on.devlin pisze: Najpewniej MIchalis, który tam mieszka.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Dokładnie - to on.Gal pisze: Skręcał do osiedla na wysokości Powsina - jeżeli tam mieszka, to pewnie on.
http://wwojnar.com/
Pozdrowienia dla vibovita którego to czarną piękność podziwiam przez okno w ciągu dnia 

Odpozdrawiam!!minimus pisze:Pozdrowienia dla vibovita którego to czarną piękność podziwiam przez okno w ciągu dnia
Jak to się stało, że nic o tym nie wiem i że nie spotykasz się z nami na mini spotach obiadowych?
czarne jest piękne...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
vibowit pisze: Jak to się stało, że nic o tym nie wiem i że nie spotykasz się z nami na mini spotach obiadowych?
Weź pod uwagę, że nie wszyscy lubią dżdżownice i owady.
Jakie owady w centrum Warszawy? Tam wszystko jest sterylne.EterycznyŻołądź pisze:Weź pod uwagę, że nie wszyscy lubią dżdżownice i owady.
Poza tym mamy bardzo zróżnicowany repertuar. Dla każdego coś miłego.

czarne jest piękne...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
vibowit, nie sądziłem, że w Warszawie kretom tak odbija, że zaczynają kawior jeść.

vibowit pisze:Jakie owady w centrum Warszawy? Tam wszystko jest sterylne.EterycznyŻołądź pisze:Weź pod uwagę, że nie wszyscy lubią dżdżownice i owady.
Mam nadzieje, ze skrecasz w AK.
g.
To zależy kiedy. A o co chodzi?gruby pisze:Mam nadzieje, ze skrecasz w AK.
czarne jest piękne...
vibowit pisze:To zależy kiedy. A o co chodzi?gruby pisze:Mam nadzieje, ze skrecasz w AK.
Bo sie obawiam o wszystkie dzdzownice i owady w "moim" bagnie.
g.
Hogi myślałem że Cię dzisiaj widziałem, ale to chyba nie byłeś Ty, przynajmniej taki zarośnięty kierownik był