Mi upadła. Z łóżka. Jest do dupy w tym względzie. Klapka baterii lekko odstaje i straszy ostrą krawędzią. Klawisze mi skrzypią. Z wytrzymałości mechanicznej - dwója dla nokii ode mnie.esilon pisze:So What! pisze: może Nokia E52. Bateria trzyma super.
So What!, a upadła Ci kiedyś ? jak z wytrzymałościa "mechaniczna" ?
Telefony, telefony...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Telefony, telefony...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Na płytki, czy na supermiękką wykładzinę?Konto usunięte pisze: Mi upadła. Z łóżka.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
So What!, na zabawki dziecięce. Akurat tego dnia spałem za karę na dziecięcym łóżeczku ;)
- So What!
- 6 gwiazdek
Konto usunięte, i tak jestem w szoku, że coś się w ogóle uszkodziło. BTW klapka zabezpieczająca baterię nie nie wygląda na wytrzymałą.
Konto usunięte pisze: Klapka baterii lekko odstaje i straszy ostrą krawędzią
za to własnie nie znosze samsunka, po każdym upadku klapka odstaje bo jej sie ząbek ułamuje
no byłem własnie w plusie i ta e52 nawet fajna, taki dżast telefon i o to chodzi
czekam jednak bo musi trochę plus zmięknąć z tymi swoimi wspaniałymi ofertami dla stałych i wiernych klientów

esilon, najbardziej miękną jak zabierasz numer. Wtedy to prawie wszystko można od nich wyciągnąć.esilon pisze: czekam jednak bo musi trochę plus zmięknąć z tymi swoimi wspaniałymi ofertami dla stałych i wiernych klientów![]()
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn pisze: najbardziej miękną jak zabierasz numer. Wtedy to prawie wszystko można od nich wyciągnąć.
vibowit pisze: potwierdzam.
dzięki za info i potwierdzenie,
a w praktyce to jak to było? inny operator ma do nich dzwonić że numer przejmuje czy wystarczy że ja pomarudzę ?
pytam, bo propozycja dla wiernego frajera jest prawie identyczna jak świerzynki
- So What!
- 6 gwiazdek
esilon, wyślij im np. oświadczenie o wypowiedzeniu umowy ze skutkiem na koniec okresu jej obowiązywania. Możesz być pewny, że się z Tobą skontaktują.
Jak mnie wkurzyli, to poszedłem do Playa i złożyłem wniosek o przeniesienie numeru. Jak tylko wniosek wpłynął do Plusa to od razu zadzwonili i się okazało, że rzeczy których się wcześniej nie dało załatwić teraz były do załatwienia.
czarne jest piękne...
Potwierdzam 

ja powoli zaczynam się męczyć ekranem dotykowym w Samsungu Omnii
zależy mi, żeby nie nosić osobno urządzenia GPS i dzwonić
za GPS też nie chciałbym osobno płacić
ktoś zna jakieś sprytne urządzenie?
esilon, ja nie rzucalam E52, ale bateria trzyma mi poki co 7 dni, a gadam sporo. Tyle, że to nówka sztuka, Konto usunięte mówił, że z czasem nie jest już tak przyjemnie.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
A ja jestem bardzo zadowolony z Blackberriego CURVE 8900. Maile przede wszytstkim. ale gada sie tez dobrze.
Wymyslilem wynalazek na dluzszy zywot bateryjny. Mam w torbie druga, i zawsze je rozladowuje do zgasniecia.
Pomaga.
Wymyslilem wynalazek na dluzszy zywot bateryjny. Mam w torbie druga, i zawsze je rozladowuje do zgasniecia.
Pomaga.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
j33mbo pisze: ja powoli zaczynam się męczyć ekranem dotykowym w Samsungu Omnii
Ja mam N97 Mini i to chyba spełnia
liwit pisze: bateria trzyma mi poki co 7 dni, a gadam sporo
to jest coś czego potrzebuję
dzięki,
ja też nie rzucam telefonami ale kto wie

Omnia po wymianie softu, ekranu i czegoś tam jeszcze leży w pudełeczku i nigdy więcej nie chcę z dotykowym ekranem dziadostwa choćbateria była zaskakująco dobra jak się tylko gadało
Azrael pisze: Ja mam N97 Mini i to chyba spełnia
o widzisz, obadam , dzięki
Blackberry Bold 9700 - rewelacja. Zabawki z ekranem dotykowym mogą się schować.j33mbo pisze:ja powoli zaczynam się męczyć ekranem dotykowym w Samsungu Omnii
- So What!
- 6 gwiazdek
Też jestem zadowolony, choć mógłby wytrzymywać dłużej na baterii przy korzystaniu z netu.j33mbo pisze:Azrael pisze: Ja mam N97 Mini i to chyba spełnia
o widzisz, obadam , dzięki
Operator chce mi wcisnąć coś takiego jak htc wildfire , może ktoś używał 

Nie miałem w ręku, ale to chyba następca Tatoo. Klawiatura ekranowa w Tatoo była straszna, ale tutaj powinno być lepiej (2.8" vs 3.2"). Taki telefon ma sens z pakietową transmisją danych.Kruszyn pisze: htc wildfire
Gdyby nie było innego telefonu z Androidem to bym brał tego, ale ja jestem nieobiektywny.
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
A moja nokia 3100 classic którą mam juz kilka lat wytrzymała ekstremalne ataki dwóch moich małych córek i przeżyła 3 kolejne telefony które dostałem w ramach jakiś tam promocji i nadal ją mam sprawną na wypadek awarii kolejnego super wypasionego telefonu 

To chyba zostanę przy E52 

Arno pisze: A ja jestem bardzo zadowolony z Blackberriego CURVE 8900. Maile przede wszytstkim. ale gada sie tez dobrze.
Pomaga.
podpisuje sie obiema rencyma, ze curve 8900 tani i dobry.
u mnie bateria trzyma przy ostrym dzwonieniu 2 dni, przy weekendowym 4 dni..
choc najlepiej ladowac co noc, po podpieciu do ladowarki na stoliku nocnym przechodzi w tryb bedsidemode - zegar, budzik z nasileniem podswietlenia zaleznym od swiatala otoczenia i wszystkie anteny OFF. dzieki temu zawsze mam full naladowany fon, bateria dluzej pozyje i nic nie promieniuje w glowe w nocy..
taki full discharge raz na miesiac w zupelnosci wystarczy.
aha, bardzo wazny numer softu, niektore zabijaly baterie.
ja bym Ci coś fajnego polecił, ale nie powiem głośno, bo mnie tutaj zlinczująj33mbo pisze: ja powoli zaczynam się męczyć ekranem dotykowym w Samsungu Omnii

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna