Chloru pisze: Ten nie, wydawało mi sie, że Xbike miał E-Type'a. Skleroza, chcesz o tym porozmawiac ?![]()
Nieee...X-Bike miał do sprzedania XJ bodajże Series III albo już Mark II
Chloru pisze: Ten nie, wydawało mi sie, że Xbike miał E-Type'a. Skleroza, chcesz o tym porozmawiac ?![]()
I siedzenia w skórze, jak w moim OBK.gregski pisze: moze nowego duzego fiata?
gregski pisze:moze nowego duzego fiata?
kto placi tyle kasy za FSO?
http://moto.allegro.pl/item506469464_fi ... o1500.html
Ale chyba nie za MR-a z końca produkcji? Ktoś tu chyba dla jaj licytuje, bo nie sądzę, żeby to zostało sfinalizowane. Za 10-20% obecnej ceny może tak...rrosiak pisze:Ojciec mojego kloegi kolekcjonuje duże fiaty. W swojej kolekcji ma egzemplarz za który nie wiadomo ile zapłacił (boi sie przyznać rodzinie ), ale prawdopodobnie jeszcze więcej.
ky pisze: Ale chyba nie za MR-a z końca produkcji? Ktoś tu chyba dla jaj licytuje, bo nie sądzę, żeby to zostało sfinalizowane. Za 10-20% obecnej ceny może tak...
Niestety jeszcze perełki nie widziałem, nie było okazjiminimus pisze:i z trąbką takim chromowanym kółkiem w kierownicy?? To były pierwsze chyba.
ky pisze: Ale chyba nie za MR-a z końca produkcji? Ktoś tu chyba dla jaj licytuje, bo nie sądzę, żeby to zostało sfinalizowane. Za 10-20% obecnej ceny może tak...
Arno pisze: A wczoraj w FIACIE wsiadelm do 500. No to tluklem glowa o dach, dlaczego tak wysokie fotele? Ale maluskie to tez. Az strach.
remek pisze: W koncu to dopiero koncept, poczekajcie na produkcyjne