Gal pisze: Elepstryczna czy pneumatyczna?
Po ładowarce poznać.
Gal pisze: Elepstryczna czy pneumatyczna?
dobre pytanieleon pisze: Jaki jest zasięg i czy można zamocować lunetę ?
O forach akurat tam zbyt wiele nie maKonto usunięte pisze: ale rzeczywiście wrzuć jakiś skan, bo chętnie o sobie poczytamy
Nie o to chodzi. Jak się łączy wstrzeliwanymi gwoździami mokre drewno, to jak wyschnie, to się rozpada. W AU, USA, CA nie znają takiego pojęcia jak "mokre drewno" - całe dostępne jest suszone przemysłowo. Ale w Polsce jest to całkiem popularne, więc warto mieć to na uwadze.Alan, Alan, Alan! pisze: W mokre drzewo powinien spokojnie.
Stół w kuchni to jednak lepiej kleić.Alan, Alan, Alan! pisze:a. spoko. w sumie to i tak drewna nie mam za dużo pod ręką.
chyba, że stół w kuchni, jakiś mi się wydaje rozchwiany
nie no, jeżeli miałbym tak fachowo podejść do tematu, to się okaże, że wcale się nie chwieje.Gal pisze: Stół w kuchni to jednak lepiej kleić.
Chciał miastowy mieć chatę za miastemesilon pisze: jak zasne przy tym cholernym ujadaniu burkow to moze cos pieknego sie przysni :)
jak przerejestruje wóz to zaczną na mnie trąbic w centrumWiS pisze: Chciał miastowy mieć chatę za miastem
do końca jeszcze daleko ale jest jakis początekmały 5150 pisze: esilon, w końcu
wypędzimymały 5150 pisze: W międzyczasie budynek został uznany za zabytek i nawiedziły go dziady
Chloru pisze: Chcesz jakiś karton po TV albo lodówce?
Ja właśnie odkładam pieniądze na dobrą wiatrówkę, bo sąsiedzi są nieedukowalni, więc sam im psy wyedukuję.esilon pisze:jak zasne przy tym cholernym ujadaniu burkow to moze cos pieknego sie przysni :)
Konto usunięte pisze: Człowiek się czuje jak za studenckich czasów
dzieki SzymonSo What! pisze: dobrnięcia do końca początku
no to jak dobrze pójdzie to spróbujemy czy koguty lubia śrutvibowit pisze: więc sam im psy wyedukuję.