COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Taa.. tlumacza sie, ze modul dziala na cale forum - poruszalem ten temat w moderatorskim tam - jakis tydzien czy dwa temu, bo to samo zauwazylem.
Ogolnie syf z gilem i zalosc wielka.
To samo oczywiscie w "nielegalu" - gdzie podobno mialo byc mozliwe rozmawiac spokojnie bez napinki o modyfikacjach i innych firmach, o ile mnie pamiec nie myli.
Ogolnie syf z gilem i zalosc wielka.
To samo oczywiscie w "nielegalu" - gdzie podobno mialo byc mozliwe rozmawiac spokojnie bez napinki o modyfikacjach i innych firmach, o ile mnie pamiec nie myli.
Jacek "AMI" Rudowski
Fan subaru na wakacjach

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
nie ma w tym nic śmiesznegoBarthol pisze: Fan subaru na wakacjach

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Kruszyn, za dużo o tej potrze czytania. Było by łatwiej jakbyś wstawił zdjęcie "Two face" Tuska 

Alan, Alan, Alan!, ale takich piw to Chlor z sześć wypije i nie będzie się przewracał 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

ZUS: do wypełnienia 38 deklaracji, jeden wniosek o przywrócenie, jeden o przeksięgowanie, 1,5h przy okienku
szok tylko taki że wszystkie potrzebne papiry wypełniał w KOMPUTERZE pracownik zusu a nie ja, normalnie opad szczeny, miło uprzejmie, pomocnie gdyby nie ten pan to te poprawki deklaracji pisałbym z pół roku ( a co miesiąc dochodziłaby nastepna
)
i nie był to żart tylko taka jest teraz zusowska rzeczywistość
szok tylko taki że wszystkie potrzebne papiry wypełniał w KOMPUTERZE pracownik zusu a nie ja, normalnie opad szczeny, miło uprzejmie, pomocnie gdyby nie ten pan to te poprawki deklaracji pisałbym z pół roku ( a co miesiąc dochodziłaby nastepna

- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
No ostatnio poszedłem po zaświadczenie o niezaleganiu ze składkami .Kiedyś tydzień trzeba czekać ,a teraz pani mówi żeby poczekać chwilę i po 5 min zaświadczenie gotoweesilon pisze:ZUS: do wypełnienia 38 deklaracji, jeden wniosek o przywrócenie, jeden o przeksięgowanie, 1,5h przy okienku
szok tylko taki że wszystkie potrzebne papiry wypełniał w KOMPUTERZE pracownik zusu a nie ja, normalnie opad szczeny, miło uprzejmie, pomocnie gdyby nie ten pan to te poprawki deklaracji pisałbym z pół roku ( a co miesiąc dochodziłaby nastepna)

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
danikl pisze: a teraz pani mówi żeby poczekać chwilę i po 5 min zaświadczenie gotowe
Pod warunkiem, że jakiś czas temu brałeś takowe zaświadczenie. Kiedy ja byłem po zaświadczenie i na pytanie "Kiedy Pan brał ostatnio?" odpowiedziałem "Nigdy", Pani zrobiła wielkie oczy po czym poinformowała koleżankę, że będą miały dużo pracy, a mnie zaprosiła za tydzień

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
Zawsze możesz się pocieszyć ,że następnym razem bedzie od rękirrosiak pisze:danikl pisze: a teraz pani mówi żeby poczekać chwilę i po 5 min zaświadczenie gotowe
Pod warunkiem, że jakiś czas temu brałeś takowe zaświadczenie. Kiedy ja byłem po zaświadczenie i na pytanie "Kiedy Pan brał ostatnio?" odpowiedziałem "Nigdy", Pani zrobiła wielkie oczy po czym poinformowała koleżankę, że będą miały dużo pracy, a mnie zaprosiła za tydzień

A ja takiego zaświadczenia nie dostałam od ręki,gdyż okazało się, że "zalegam" ze składką - 17 groszy od 1999 rokudanikl pisze: poszedłem po zaświadczenie o niezaleganiu ze składkami

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Doxa pisze: ja takiego zaświadczenia nie dostałam od ręki,gdyż okazało się, że "zalegam" ze składką - 17 groszy od 1999 roku . Musiałam zrobić przelew na 17 groszy plus odsetki
cos podobnego mi wylazło ale zaświadczenie mam juz w łapach , od ręki

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy

kazachowie chcieli przewieść do siebie- jest w ludziach fantazja

ciekawe jak go tam wsadziliKonto usunięte pisze:
kazachowie chcieli przewieść do siebie

Life is a Joke !
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy