mam, nawet z funkcja otwierania z czego korzystam także w nocyl_ewy pisze: Masz juz okna?
zmrużyć się da, chodzi tylko o przedwczesna pobudke oraz to że koguty jak psy , jeden zacznie i reszta MUSI odpowiedzieć ,jarmaj pisze: to jak te wszystkie zwierzęta zaczną drzeć pyski, to oka zmrużyć się nie da
esilon pisze: reszta na razie git![]()
Poczekaj na indyki. Był taki jedenesilon pisze: zmrużyć się da, chodzi tylko o przedwczesna pobudke oraz to że koguty jak psy
jarmaj, a pieczonych i smażonych też niejarmaj pisze: Nienawidzę indyków!![]()
Kruszyn pisze:jarmaj, a pieczonych i smażonych też niejarmaj pisze: Nienawidzę indyków!![]()
![]()
za mało piwajarmaj pisze: Mieszkam w mieście całe życie i jak zdarzy mi się spać na wsi, to jak te wszystkie zwierzęta zaczną drzeć pyski, to oka zmrużyć się nie da, a i w dzień cholery można dostać, koszmar.
otwartym, oczywiście?WiS pisze:Ale fajnie się jeździ w czasie burzy pod szklanym dachem
Nie, bo wtedy parasol pierony zasłaniaЛукашэнка pisze: otwartym, oczywiście?
jarmaj pisze: na Chlejadach w Srebrnym Potoku. Jak rano zaczął wrzeszczeć,
Ksiądz lubi wino,organista Magdę.jarmaj pisze:Mieszkam w mieście całe życie i jak zdarzy mi się spać na wsi, to jak te wszystkie zwierzęta zaczną drzeć pyski, to oka zmrużyć się nie da, a i w dzień cholery można dostać, koszmar.