Również Wielkie podziękowania dla Pablonasa, za pomoc w całej tranzakcji i wpuszczenie 6 gwiazdkowego bakcyla do mojego obiegu
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
No to jak Burat opijać będzie, to ja też pomyśleć muszę nad rozpracowaniem jakiś %% 
Również Wielkie podziękowania dla Pablonasa, za pomoc w całej tranzakcji i wpuszczenie 6 gwiazdkowego bakcyla do mojego obiegu
Klema, no to koniecznie 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
stefanekmac, a w których momentach? Możesz podać czasy na filmie? Generalnie ten tor jest potwornie wąski i do niektórych nawrotów, jechanych na okrągło, trzeba było naprawdę mocno zwolnić.. Pytam z ciekawości, bo nie pamiętam, żebym się musiał ratować po przepałowaniu 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Klema, przez dłuższą chwilę nie mogłem zatrybić ktoś Ty
Już wiem
Spoko chłopaki miło mi, że mogłem "pośredniczyć" w całej akcji. Pamiętajcie tylko o jednym - co złego to nie ja

Spoko chłopaki miło mi, że mogłem "pośredniczyć" w całej akcji. Pamiętajcie tylko o jednym - co złego to nie ja
eMTi, pewnie koledze chodzi o 3,11 i 4.02 . Pierwszy to raczej promień skrętu St-ja a drugi to chyba kwestia postawienie opon zwalniających 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
4:02 chyba nie, bo tam miałem z 60km/h najwolniej
a 3:11 to zakręt jakieś 110st, więc nie da go się szybko przejechać na okrągło.. ale poczekajmy na stefanekmaca. 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
no to po kilku dniach jazdy cytryną C1 EdwinEdyszyn znowu mam samochód
naprawdę wiele plusów ma chwilowa rozłąka,
minus za silniczek 1.0 cudowny na stacji benzynowej ,
porównując do 2,5T właściwie nie spala paliwa
naprawdę wiele plusów ma chwilowa rozłąka,
minus za silniczek 1.0 cudowny na stacji benzynowej ,
porównując do 2,5T właściwie nie spala paliwa
esilon, popsuł sie karawan czy coś znowu zmieniałeś 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
- Polubił: 0
... no potwierdzam, dziś zielona ropucha dała się chwilę poprowadzić i powiem wam ,że jest to coś czego chyba bardzo mi potrzeba. Nic, nic, nic, ... i nagle jak się franca odepchnie , prychnie, kichnieMarlena pisze:jazda próbna buratową Ropuchą już zaliczonaJest MOC
![]()
![]()
![]()
burat gratki i dzięki za możliwość małego co nie co.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
jutro wybywam na 2 tyg. do kebabów
nie kasować mi konta
ps:
to nic ze dzin nie różni się od łiski - nawalamy ile kichy przyjmą
nie kasować mi konta
ps:
to nic ze dzin nie różni się od łiski - nawalamy ile kichy przyjmą
Konto usunięte, no powodzenia, mnie kiedys Bóg opuścił i pojechałem na początku sierpnia....nie do wytrzymania. Nie właź na plaże bez klapek bo będziesz zdziwiony
W niektórych miejscach kiepsko bo do morza z pomostów się wchodzi. Kwestia jak trafisz.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Kruszyn spoko znam ten teren
plaza podziękował - po kiego tyle łazić
odpoczyn ma być choc z 2 dzieciorów to raczej gułag
plaza podziękował - po kiego tyle łazić
odpoczyn ma być choc z 2 dzieciorów to raczej gułag
Konto usunięte, tylko nie zaczynaj ultrasie z miejscowymi , bo oni noże po kieszeniach noszą 
Kruszyn pisze: bo oni noże po kieszeniach noszą![]()
Na strzelaninę z nożami, młotki.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
eMTi, gratuluję osiągnięcia super miejsca i życzę kolejnych sukcesów
burat, a niech Cię...no!! Gratki! Kurcze, już sobie wyobrażam, jaki musisz mieć poziom endorfin
.
Pikna ta zielona Ropuszka
burat, a niech Cię...no!! Gratki! Kurcze, już sobie wyobrażam, jaki musisz mieć poziom endorfin
Pikna ta zielona Ropuszka
Ostatnio zmieniony 13 lip 2012, o 00:13 przez Doxa, łącznie zmieniany 1 raz.
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
pas_ti pisze:
... no potwierdzam, dziś zielona ropucha dała się chwilę poprowadzić i powiem wam ,że jest to coś czego chyba bardzo mi potrzeba. Nic, nic, nic, ... i nagle jak się franca odepchnie , prychnie, kichnie...no jest mega zajefajną ropuchą.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
tego mi właśnie brakuje z Żabska (które jest jakoś rówieśnikiem Buratowej i Pablonasowej)pas_ti pisze: Nic, nic, nic, ... i nagle jak się franca odepchnie , prychnie, kichnie
Takie zupełnie idiotyczne auto. 1.2 lpg przez pół dnia i nagle 500 kuni
pas_ti pisze: powiem wam ,że jest to coś czego chyba bardzo mi potrzeba.
no dokładnieAlan, Alan, Alan! pisze: Takie zupełnie idiotyczne auto
Doxa pisze: jaki musisz mieć poziom endorfin.

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
burat pisze:Doxa pisze: jaki musisz mieć poziom endorfin.
toż to cały burat , brakuje tylko kaszkieciku ale to najpierw trzeba by było roga przypiłować
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
poszedłem spać koło 2am

o i jutro u Mroowy na stacji tankuję 98 za 5.45. Czuję jakby było za darmo
o i jutro u Mroowy na stacji tankuję 98 za 5.45. Czuję jakby było za darmo
a zmieniłem se komputer,Kruszyn pisze:esilon, popsuł sie karawan czy coś znowu zmieniałeś
na taki sam ale inny, stary zdurniał od upałów
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
esilon,
Ernest, Ty tu nie ściemniaj tylko "przyjm" najserdeczniejsze życzenia imieninowe. No solenizant, zdrówko, uciech wszelkich, pieniąchów i jeszcze raz raz zdrówko. Żyj nam długo, bardzo długo, jeszcze dłużej
Grzegorz
Ernest, Ty tu nie ściemniaj tylko "przyjm" najserdeczniejsze życzenia imieninowe. No solenizant, zdrówko, uciech wszelkich, pieniąchów i jeszcze raz raz zdrówko. Żyj nam długo, bardzo długo, jeszcze dłużej
Grzegorz
Brak podpisu.
Grzesiu_67, dziekuje serdecznie za życzenia, do marca ( 27konkretnie;) )wprawdzie daleko ale niewątpliwie byłes pierwszy , jeszcze raz wielkie dzieki

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
esilon pisze: do marca ( 27konkretnie;) )
Jak można mieć w ciągu jednego roku dwukrotnie imieniny ? Szkandal
Zdrawim
Grzegorz
Brak podpisu.
burat gratulejszn - teraz tylko jakiś staw znaleźć i się popluskać, bo inaczej ropucha uschnie
esi komputer inny ale jakby ten sam? placebo zamontowałeś
ja też po paru dniach rozłąki moją kanapę dziś odebrałem - turbo mi zamontowali... w sensie dźwięk lepszy, taki turbo bas - jest moc, nie ma lipy
jechałem po auto taxi peugeotem 607 - kanapa jak moja, też cicho i w ogóle, pływa po drogach, ale co swoja kanapa to swoja - i lepsiejsza i w ogóle - wychodzić mi się z niej nie chciało
Marlena - Chicane brzmi teraz w aucie nieziemsko
esi komputer inny ale jakby ten sam? placebo zamontowałeś
ja też po paru dniach rozłąki moją kanapę dziś odebrałem - turbo mi zamontowali... w sensie dźwięk lepszy, taki turbo bas - jest moc, nie ma lipy
jechałem po auto taxi peugeotem 607 - kanapa jak moja, też cicho i w ogóle, pływa po drogach, ale co swoja kanapa to swoja - i lepsiejsza i w ogóle - wychodzić mi się z niej nie chciało
Marlena - Chicane brzmi teraz w aucie nieziemsko
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski