wczoraj żeśmy trochę podlali co by się nie rozeschłaOBK H6 pisze: i się popluskać, bo inaczej ropucha uschnie![]()
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
SPRZEDAŁAM Picasso
żal wygodnego wożenia pupki...i tylko tego. Ale niech dobrze służy nowym właścicielom, pojechała do Opola, tam drogi zrobione a Pikusia lubiła jazdę po asfaltowym szkle
oj tam nie przesadzaj, piwem
ja tam wódkę chciałam pić co by ropuchę konkretnie zamoczyć a tu kompanów nie było - się nie liczy
osz Ty
muszę wrzucić sobie na SD bo też mam całkiem niezłe audio ale ani nie poustawiane ani nie testowane
na razie z ogromną przyjemnością słucham boxera i bulgoczącego wydechu Kocurowego

burat pisze:wczoraj żeśmy trochę podlali co by się nie rozeschłaOBK H6 pisze: i się popluskać, bo inaczej ropucha uschnie![]()
![]()
oj tam nie przesadzaj, piwem
OBK H6 pisze: Marlena - Chicane brzmi teraz w aucie nieziemsko![]()
osz Ty
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Serdeczne gratulacjeMarlena pisze: SPRZEDAŁAM Picasso
burat,
Niech zielone dobrze służy!!!
pablonas, możesz być akurat pewien, że cokolwiek się stanie to na pewno dowiesz się o tym pierwszy. 
Ale myślę, że źle nie będzie
Ale myślę, że źle nie będzie
WiS,
dzięki jest zabawa nie powiem

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- WiS
- 6 gwiazdek
burat, jak już się wstępnie nacieszysz, to zakładaj wątek służący do dalszego brandzlunku
A potem, zakladamy Klub BZZZ... (Butelkowo Zielonych Zaturbionych Zabawek
)
WiS, no będzie będzie tylko muszę coś obfocić Ropuchę 
byłem w niedzielę pod blokiem, widziałem, fajne to to, obok stało jakieś takie inne z wiatrakiem, też fajneburat pisze: Ropuchę
nie złość się, że nie dałem znać, nie zabrałem telefonu z domu, a nie pamiętałem numeru mieszkania i nie chciałem robić wiochy drąc ryja ;p
Ależ Wojciechu , Burat ponoć mieszka na parterku na klatce schodowej , więc daleko nie trza było szukaćj33mbo pisze: ie złość się, że nie dałem znać, nie zabrałem telefonu z domu, a nie pamiętałem numeru mieszkania i nie chciałem robić wiochy drąc ryja
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
j33mbo, trzeba było podrzeć się ,a tam wiocha odrazu

ee tam jak już miał bym wybierać to bym wybrał RopuchęPiter 35 pisze: Burat ponoć mieszka na parterku
eh, spelnilem swoje wieloletnie marzenie i kupilem piekna lsniaca czarna Vespe PX125 AD 2012
moto sprzedane, jednak skuter sprawia mi duzo wiecej frajdy w miejskiej dzungli.
kopajka, cztery manualne biegi zmieniane w manetce, pierdzenie dwutaktu :)
puryzm na max :) jestem zakochany :)
moto sprzedane, jednak skuter sprawia mi duzo wiecej frajdy w miejskiej dzungli.
kopajka, cztery manualne biegi zmieniane w manetce, pierdzenie dwutaktu :)
puryzm na max :) jestem zakochany :)
teraz na to mówi się hipstergregski pisze: puryzm na max :)
Gratki nabytku sam bym sobie takie krzesełko do teleportacji sprawił
j33mbo pisze:byłem w niedzielę pod blokiem, widziałem, fajne to to, obok stało jakieś takie inne z wiatrakiem, też fajneburat pisze: Ropuchę
mój Kocurek prześliczny
se zapamiętamburat pisze:ee tam jak już miał bym wybierać to bym wybrał RopuchęPiter 35 pisze: Burat ponoć mieszka na parterku![]()
dzienx :)
burat, true.
to moj trzeci skut, i po plastikowych pezotach - duuuzo wygodniejszych i latwiejszych w prowadzeniu to jest hardcore
te wazkie male koleczka, zero zyroskopu przy predkosciach ponad 80 kmh
reczne ssanie, wziernikowy wskaznik poziomu oleju, brak schowka na kask pod dupa.. wszystko to juz dzis dyskwalifikuje dzisiaj skuty
a PX w swojej dzikosci sie trzyma
zobaczymy na ile mam twarde jajka, jak zmiekne to zawsze mozna kupic vespe GTS 300..
burat, true.
to moj trzeci skut, i po plastikowych pezotach - duuuzo wygodniejszych i latwiejszych w prowadzeniu to jest hardcore
te wazkie male koleczka, zero zyroskopu przy predkosciach ponad 80 kmh
reczne ssanie, wziernikowy wskaznik poziomu oleju, brak schowka na kask pod dupa.. wszystko to juz dzis dyskwalifikuje dzisiaj skuty
a PX w swojej dzikosci sie trzyma
So What! pisze: gregski, gratulacje
dzienki ;) Szymon, nadal smigasz skuciakiem?
esilon, genialne :)) mam juz 'skladniki' ktore wystarczy polaczyc w calosc 
- WiS
- 6 gwiazdek
gregski pisze: zobaczymy na ile mam twarde jajka
Już sam zakup kwalifikuje Cię na poziom 8 lub 9 w skali Mohsa
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Tak. Do jazdy po zatłoczonym centrum miasta niczego sensownego nie widzęgregski pisze:So What! pisze: gregski, gratulacje
dzienki ;) Szymon, nadal smigasz skuciakiem?
gregski, fajny nabytek, gratulacje. ładnie się prezentuje sam, czy z wysokim kierownikiem równie dobrze?
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
+1So What! pisze: Do jazdy po zatłoczonym centrum miasta niczego sensownego nie widzę![]()
Skuter rządzi. Ja wreszcie wyzbyłem się lęków po zeszłorocznym dzwonie na naszym firmowym Malaguti i znowu śmigam
gregski, gratulacje, pikna jest
inquiz, z kierownikiem jeszcze lepiej! ;)
WRC fan, jutro dostanie komplet naklejek italia, co by tak powaznie nie wygladala taka czarna
WRC fan, jutro dostanie komplet naklejek italia, co by tak powaznie nie wygladala taka czarna