wczoraj żeśmy trochę podlali co by się nie rozeschłaOBK H6 pisze: i się popluskać, bo inaczej ropucha uschnie![]()

wczoraj żeśmy trochę podlali co by się nie rozeschłaOBK H6 pisze: i się popluskać, bo inaczej ropucha uschnie![]()
burat pisze:wczoraj żeśmy trochę podlali co by się nie rozeschłaOBK H6 pisze: i się popluskać, bo inaczej ropucha uschnie![]()
![]()
OBK H6 pisze: Marlena - Chicane brzmi teraz w aucie nieziemsko![]()
Serdeczne gratulacjeMarlena pisze: SPRZEDAŁAM Picasso
byłem w niedzielę pod blokiem, widziałem, fajne to to, obok stało jakieś takie inne z wiatrakiem, też fajneburat pisze: Ropuchę
Ależ Wojciechu , Burat ponoć mieszka na parterku na klatce schodowej , więc daleko nie trza było szukaćj33mbo pisze: ie złość się, że nie dałem znać, nie zabrałem telefonu z domu, a nie pamiętałem numeru mieszkania i nie chciałem robić wiochy drąc ryja
ee tam jak już miał bym wybierać to bym wybrał RopuchęPiter 35 pisze: Burat ponoć mieszka na parterku
teraz na to mówi się hipstergregski pisze: puryzm na max :)
j33mbo pisze:byłem w niedzielę pod blokiem, widziałem, fajne to to, obok stało jakieś takie inne z wiatrakiem, też fajneburat pisze: Ropuchę
se zapamiętamburat pisze:ee tam jak już miał bym wybierać to bym wybrał RopuchęPiter 35 pisze: Burat ponoć mieszka na parterku![]()
So What! pisze: gregski, gratulacje
gregski pisze: zobaczymy na ile mam twarde jajka
Tak. Do jazdy po zatłoczonym centrum miasta niczego sensownego nie widzęgregski pisze:So What! pisze: gregski, gratulacje
dzienki ;) Szymon, nadal smigasz skuciakiem?
+1So What! pisze: Do jazdy po zatłoczonym centrum miasta niczego sensownego nie widzę![]()