Rajdy 2014
Re: Rajdy 2014
Było z zewnątrz na jednym z wcześniejszych filmików.. Na wszelkich KJSach zawsze latał bardzo zamaszyście. Gość parkuje swoją BeeMkę 500m od mojej chaty
Po elmocie oczywiście jej już nie widziałem 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
no tu też było zamaszyście ,bo takiej ilości drzewek za jednym zamachem nie powstydził by się żaden drwal 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Oglądałem to wcześniej, ale to mi pasuje bardziej do jakiegoś wrak race'u, tylko ten subarak tam nie pasi i w ogóle szkoda go trochę..
Marcin
-_-
-_-
Albo "Absynt Rally" - niezła rzeźniaTERZO pisze: to mi pasuje bardziej do jakiegoś wrak race'u
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
wolnemiasto
- 0 gwiazdek
- Auto: Legacy MY06 2.0
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jest meta

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
ryjeks, a ty byś odmachał czasami jak cię na twoim terenie mija pędząca cegła

No to został 52 km
OES, który oddzieli chłopców od dziewczynek 
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
medium left maybe jump
Czyżby meta ? 
no wreszcie się doturlał
tym razem inni mieli pecha
Urok Kruszyna przestał działać 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: no wreszcie się doturlał![]()
jak chce, to potrafi
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Myślę, że taki był plan - dojechać. Po tej, delikatnie mówiąc, niezbyt udanej serii trzeba było zacząć dojeżdżać do mety. Zresztą Robert w którymś wywiadzie chyba mówił, że trzeba coś poprzestawiać w głowie, żeby przestać dzwonić. Być może to właśnie początek nowego 
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

eMTi, ten miał dojechać 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
zobaczymy w polandii 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Pol roku temu mial dojsc na oesie ze trzech zawodnikow.
Pozniej sukcesem byl plan 200% wygrac oes.
Nastepnie zeby dzwonow bylo mniej niz dni rajdu
Teraz ze dojechal
Jak tak dalej pojdzie to na polskim bedziecie swietowac ze odpalil auto.

Pozniej sukcesem byl plan 200% wygrac oes.
Nastepnie zeby dzwonow bylo mniej niz dni rajdu
Teraz ze dojechal
Jak tak dalej pojdzie to na polskim bedziecie swietowac ze odpalil auto.