Czekam na Rrosiaka żeby powachac prosiaka
Taki wiersz

u mnie w firmie generalnie 1,5 DCI, do tych ponad 100 k km jakoś jeżdżą pomimo zalecanych przeglądów co 30 k km. proste benzyny ogólnie dają radę, w końcu to idzie na rynek rumuński czy rosyjski na przykład. kolega kupił lagunę nową gdzieś na początku roku (kiedyś królowa lawet), benzin, zadowolony i ponoć ta wersja się nie sypie.Piter 35 pisze: Co do renault-ów to się bardzo zmieniło , mam paru Znajomych co jeżdżą od lat i chwalą jak cholera ( nie wiem jak diesle a Oni maja benzyny )
kiedyś auta projektowali inżynierowie i miały wytrzymać dłużej, niż typowy okres leasingugregski pisze: kiedys z takimi przebiegami sie kupowalo auta, ci nieswiadomi +200kkm
Really? ;)esilon pisze:Newer diesel
Czekam na Rrosiaka żeby powachac prosiaka
Taki wiersz
Esi po sprawdzeniu wikipedii i innych dostępnych żródeł stwierdzam, że nie ma takiego słowa jak " bieodpowiadajaca". W związku z tym proszę o sprecyzowanie sensu tego słowaesilon pisze: Diesel ma dramatyczne bieodpowiadajaca mi charakystyke
esilon pisze:po prostu masakra
Z drugiej strony kiedyś auta nie były tak intensywnie eksploatowane żeby przyjeżdżać 200 tys w ciągu 4 lat.inquiz pisze: kiedyś auta projektowali inżynierowie i miały wytrzymać dłużej, niż typowy okres leasingu
Już wiem, że od tego tłumaczenia, będzie mnie bolała głowaesilon pisze:danikl, Ptysiu mój drogi, poczekaj jak się spotkamy to Ci wytłumaczyć galganie
gregski pisze:kupisz jakies .35 w dyszlu.. wiem to ;)
Лукашэнка pisze:gregski pisze:kupisz jakies .35 w dyszlu.. wiem to ;)![]()
Alpinę, w benzynie:
http://otomoto.pl/oferta/bmw-m4-b4-alpi ... f6fb125567