Auto dla dziada
Re: Auto dla dziada
barton, ten Marek Driver to jakaś porażka.
X film, który jego autorstwa oglądam i tylko się człowiek pogrąża.
Elementarny brak wiedzy terminologii.
Auto w sumie ciekawe.
X film, który jego autorstwa oglądam i tylko się człowiek pogrąża.
Elementarny brak wiedzy terminologii.
Auto w sumie ciekawe.
Można i tak 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
Fiesty sa dla mięczaków ;) A poza tym zbyt wolnebarton pisze:lukass, dobrze, że nie Fiesta![]()

był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
FUX, ja oglądam jego testy z przymrużeniem oka. Najfajniejszy jest Zachar jednak, tylko zaczyna mnie drażnić jego ciąg na kamerę (i udziwnienia z tym związane).
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Zachar jest ok.
Aczkolwiek jego testy dwumetrowca są zawodne. Ja nie potrafię wygodnie siedzieć za kierownicą w taki sposób, jak on to pokazuje.

Wolę tak.

Z czterech aut bmw 5, 3, mazda 6, W 205 przez niego testowanych, nie poszedł przekaz, że stóp nie ruszysz na tylnej kanapie w dwóch autach.
Organoleptyczne testy to ujawniają.
Aczkolwiek jego testy dwumetrowca są zawodne. Ja nie potrafię wygodnie siedzieć za kierownicą w taki sposób, jak on to pokazuje.

Wolę tak.

Z czterech aut bmw 5, 3, mazda 6, W 205 przez niego testowanych, nie poszedł przekaz, że stóp nie ruszysz na tylnej kanapie w dwóch autach.
Organoleptyczne testy to ujawniają.
Tu jest coś ciekawego o znanej nam sprawie. Ale piszą o dodatkach i czego unikać.
http://www.auto-swiat.pl/eksploatacja/i ... tow/xr39zl
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Z której strony człowiek się nie obróci to...dupa
Pytanie z innej bajki. Do FUXa najprędzej chyba:
Czy x5 5.0i to ma sens? Bo jakaś podobno megapromocja jest i mnie mamią, że niebotyczne rabaty i laskę zrobią...

Pytanie z innej bajki. Do FUXa najprędzej chyba:
Czy x5 5.0i to ma sens? Bo jakaś podobno megapromocja jest i mnie mamią, że niebotyczne rabaty i laskę zrobią...

Ostatnio zmieniony 2 sty 2016, o 21:50 przez Bilex, łącznie zmieniany 1 raz.
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Bilex, głośne, ch..., brudzą nogawki od spodni. Z tym motorem 2.0 chyba...
Sensację gawiedzi chcesz robić? Daj se na luz.
Nie warto, chyba że musisz dla klientów.
U mnie już terenówki odpracowały i na auta nie bede robił. Limit koło 200 kpln to i tak duzo. Jeszcze Mazdę 6 rozważam. Za różnice kupię hacza wokół komina, choc obecny jest bezkonkurencyjny. Seicento.
Reszta na wakacje.
Fajny suv to ca 300-350 kpln. Grubo za dużo.
Sensację gawiedzi chcesz robić? Daj se na luz.
Nie warto, chyba że musisz dla klientów.
U mnie już terenówki odpracowały i na auta nie bede robił. Limit koło 200 kpln to i tak duzo. Jeszcze Mazdę 6 rozważam. Za różnice kupię hacza wokół komina, choc obecny jest bezkonkurencyjny. Seicento.

Reszta na wakacje.
Fajny suv to ca 300-350 kpln. Grubo za dużo.
Motor to akurat V8 4 litry
Pytanie jaką cenę zaproponują i czy będę miał takie wyposażenie jak mam teraz.
Spotkać się zawsze można. Podjadę o zobaczę.
Myślałem nad czymś typu A6 ale przyzwyczaiłem się do dużego auta. Jak jeżdżę CC żony, to jakbym na jedni siedział...

Pytanie jaką cenę zaproponują i czy będę miał takie wyposażenie jak mam teraz.

Spotkać się zawsze można. Podjadę o zobaczę.
Myślałem nad czymś typu A6 ale przyzwyczaiłem się do dużego auta. Jak jeżdżę CC żony, to jakbym na jedni siedział...

Seicento na wieś bez konkurencji. Nikt mnie nie poznaje i nie odpozdrawia. Pełne incognito.
W dobie odcinkowych pomiarów, niemych kin, suszarek nie warto grubych i tłustych bryk kupować.
Zrobisz, jak uważasz. W bawarze będzie głosno.
To nie disco.
Ja za nowe/stare disco 350 nie dam.
W dobie odcinkowych pomiarów, niemych kin, suszarek nie warto grubych i tłustych bryk kupować.
Zrobisz, jak uważasz. W bawarze będzie głosno.
To nie disco.
Ja za nowe/stare disco 350 nie dam.
V8 w benzynie można z przyjemnością posłuchać.FUX pisze:W bawarze będzie głosno.

A co do przewagi Disco nad X5: tak. W terenie.
Ale na szosie? W typowej eksploatacji dupowozu?
Powiedziałbym dyplomatycznie: kwestia gustu.
Bilex,
a brałeś pod uwagę nowe Volvo XC90.
Topowy wariant hybrydowy: benzyna 2.0 + elektryka?
Tak, 2.0 może wydawać się śmieszne w zestawieniu z wielkim V8, ale 400 koni to ma i zbiera się bardzo żwawo.
A zarazem zużycie paliwa w cyklu miejskim pozostaje na bardzo akceptowalnym poziomie.
Bo zdajesz sobie sprawę co w tym temacie oznacza benzynowe V8 w dużym SUVie?
PS:
Ostatnio zmieniony 2 sty 2016, o 23:36 przez Gootek, łącznie zmieniany 1 raz.
kilka oczywistych oczywistości ;) a autor wykazał się odrobiną naiwności z tym liczeniem na UE - to zbyt ważny przemysł, zwłaszcza dla Niemiec i Francji, aby pozbawiać go miliardowych zysków.Arno pisze: Tu jest coś ciekawego o znanej nam sprawie. Ale piszą o dodatkach i czego unikać.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, bingo... szczegolnie u progu megaboom..
kulega Arno autoszmate c(z)ytuje, swiat sie konczy...Arno pisze:Tu jest coś ciekawego o znanej nam sprawie. Ale piszą o dodatkach i czego unikać.
Brałem. Nie stać mnie...Лукашэнка pisze: a brałeś pod uwagę nowe Volvo XC90.
Topowy wariant hybrydowy: benzyna 2.0 + elektryka?

yyyy....tak...Лукашэнка pisze: Bo zdajesz sobie sprawę co w tym temacie oznacza benzynowe V8 w dużym SUVie?
Bilex, mnie na zewnątrz nie obchodziło. Zdziwisz się, jak jest wewnątrz już przy 120.
Jeep wprowadził teraz jakiś system aktywnego wygłuszania kabiny...
Podobno nie działa...
Podobno nie działa...

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Bilex. A to, o którym rozmawialiśmy juz nie aktualne, czy tak sie rozgladasz po prostu?
gregski, ja to żem wkelił jedynie w celu pokazania, że wiele dodatków grozi śmiercią lub kalectwem finansowym w razie awarii... więc czy warto dokładać.... Istota w prostaciegregski pisze:inquiz, bingo... szczegolnie u progu megaboom..
kulega Arno autoszmate c(z)ytuje, swiat sie konczy...Arno pisze:Tu jest coś ciekawego o znanej nam sprawie. Ale piszą o dodatkach i czego unikać.
Rozglądam się jeszcze. Pomyślałem, że jak mam podpisać wyrok na co najmniej 5 lat (a tym razem nie będzie łatwo spłacić wcześniej, a jeszcze trudniej sprzedać) to rozważę jeszcze inne, podobne ale bardziej ucywilizowane opcje.Alan, Alan, Alan! pisze:Bilex. A to, o którym rozmawialiśmy już nie aktualne, czy tak sie rozgladasz po prostu?
Niestety wychodzi a to, że nie ma alternatywy dla dużego, szybkiego i dobrze wyposażonego SUVa za te pieniądze...
JAK TU TAK PISZĄ TO NIE MASZ BLEX WYBORU http://moto.wp.pl/kat,125,title,Jeep-Gr ... &_ticrsn=3Bilex pisze:Rozglądam się jeszcze. Pomyślałem, że jak mam podpisać wyrok na co najmniej 5 lat (a tym razem nie będzie łatwo spłacić wcześniej, a jeszcze trudniej sprzedać) to rozważę jeszcze inne, podobne ale bardziej ucywilizowane opcje.Alan, Alan, Alan! pisze:Bilex. A to, o
rozmawialiśmy już nie aktualne, czy tak sie rozgladasz po prostu?
Niestety wychodzi a to, że nie ma alternatywy dla dużego, szybkiego i dobrze wyposażonego SUVa za te pieniądze...
Ostatnio zmieniony 3 sty 2016, o 19:44 przez Arno, łącznie zmieniany 1 raz.
FUX pisze: 400 za auto to gruba przesada.
Ja mam naprawdę dobry rabat...