Piękny dzień dziś mamy
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy

Ostatnio zmieniony 28 sty 2013, o 10:45 przez Gump, łącznie zmieniany 1 raz.
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
- Gump
- 5 gwiazdek
Tak z datą w przedziale 15.12.2012 - 31.12.2012
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
- Gump
- 5 gwiazdek
Coraz lepiej się czuję, zginam sobie trochę kolanko i rozprostowuję, nie zbiera się płyn więc jestem zadowolony. 

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
I mamy złoto ,brawo Kamil 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
He, he, wstyd się przyznać ale rano jechałem obok tej skoczni i się zastanawiałem co to za impreza, że tyle tu ludzi.
Konkurs oglądaliśmy we włoskiej tv i rozwaliło mnie jak już po wygranej 'Stoka' publiczności puszczono na full 'Ona tańczy dla mnie'. A jak się pięknie wszyscy bawili
Konkurs oglądaliśmy we włoskiej tv i rozwaliło mnie jak już po wygranej 'Stoka' publiczności puszczono na full 'Ona tańczy dla mnie'. A jak się pięknie wszyscy bawili

Godlik,Godlik pisze: 'Stoka' publiczności puszczono na full 'Ona tańczy dla mnie'. A jak się pięknie wszyscy bawili![]()
Link: http://www.youtube.com/watch?v=hzTcGsSkkeI
A gdybyś był włoskim komentatorem to jak byś powiedział? Hę?
Ale "Stok" to pikuś. Słyszałem komentatora na eurosporcie jak zapowiadał skok zawodnika z Polski o nazwisku..."KUBAKI"

Ale "Stok" to pikuś. Słyszałem komentatora na eurosporcie jak zapowiadał skok zawodnika z Polski o nazwisku..."KUBAKI"

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Jak nie, jak takvibowit pisze: Godlik, Stocha, nie Stoka.

Piotr Dziłamaf1 pisze: A gdybyś był włoskim komentatorem to jak byś powiedział? Hę?

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Sezon skuterowy rozpoczęty
Przy okazji zaliczyłem pierwszy (w życiu) ślizg. Prędkość była niewielka, więc i straty pomijalne

Przy okazji zaliczyłem pierwszy (w życiu) ślizg. Prędkość była niewielka, więc i straty pomijalne

W zeszłym tygodniu na rower wsiadłem; dzisiaj 9 st. tylko strasznie wieje. 

FUX, na rowerze to zino jeszcze , gazetę trzeba pod ciuchy wkładać 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Na rower nigdy nie jest za zimnoKruszyn pisze: FUX, na rowerze to zino jeszcze , gazetę trzeba pod ciuchy wkładać![]()

-
zino
- 4 gwiazdki
- Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
ja jeszcze nie terazKruszyn pisze:FUX, na rowerze to zino jeszcze , gazetę trzeba pod ciuchy wkładać

Radujmy się Siostry i Bracia
http://off.sport.pl/off/1,111379,135079 ... ja.html#MT
Hajzer, zaraz po tym jak poszło w świat że weszli, wrzucił na fejsa to:
http://www.reverbnation.com/play_now/song_7924131

O godzinie od 17.30 do 18.00 czasu lokalnego wszyscy 4 wspinacze zespołu szturmowego (Maciej Berbeka, Adam Bielecki, Tomasz Kowalski i Artur Małek) dokonali pierwszego zimowego wejścia na szczyt Broad Peak - 8047 m.
O pełni sukcesu będzie można mówić wtedy gdy zespół zejdzie do bazy, co jest planowane na 6 marca.

Hajzer, zaraz po tym jak poszło w świat że weszli, wrzucił na fejsa to:
http://www.reverbnation.com/play_now/song_7924131

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
- wolek1993
- 2 gwiazdki
- Auto: 2x Impreza GT MY97 & MY99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Też się podzielę moim szczęściem.
Wczoraj na własnych kołach wróciła do domu Turbowanna
, wymieniony wał, panewki, uszczelnienia, uszczelki, wyregulowana, i prawie gotowa do jazdy,
zostało do zrobienia: nowy czujnik spalania stukowego, ogarnięcie co tam się dzieje ze wspomaganiem (pompa troszkę szwankuje) i najgorsze co się okazało: uszkodzona nagrzewnica...
Ale i tak się cieszę, że silnik pięknie gra
Tak przy okazji, pasuje nagrzewnica z anglika do europy?
Wczoraj na własnych kołach wróciła do domu Turbowanna

zostało do zrobienia: nowy czujnik spalania stukowego, ogarnięcie co tam się dzieje ze wspomaganiem (pompa troszkę szwankuje) i najgorsze co się okazało: uszkodzona nagrzewnica...

Tak przy okazji, pasuje nagrzewnica z anglika do europy?
wolek1993, no to gratulacje

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"