WiS pisze: A ze Remigio jadacy WRXem sie rzuca w czujne, policyjne oko, to nie powinno dziwic![]()
Wyglądał jak rumuńsko -bułgarski mafiozo

WiS pisze: A ze Remigio jadacy WRXem sie rzuca w czujne, policyjne oko, to nie powinno dziwic![]()
tak, bo bym nie zapłacił.eMTi pisze: w końcu czas to pieniądz, ale naprawdę wolałbyś kupic 40 minut za 300pln?
![]()
kapeluszem się oczywiście pokfaliłem, ale nie sprawdził.eMTi pisze: rumuńsko-bułgarsko-australijski (jeśli miał ze sobą kapelusz)![]()
citan pisze: Po takiej inteligentnej wymianie zdań to można sobie pomyśleć, że obaj braliście
dopalacze są niewykrywalne dla narkotestów, a po niektórych to się ponoć samochody ganiaremek pisze: Akurat na narko zawsze przejdę więc powiedziałem że se mogą robić
barbie pisze: Może przesadzam, ale ja raczej podejrzewam filozofię "no to sprawdzimy gówniarza w Subaru" a nie "zorganizowaną akcję przeciwnarkotykową"
zwolniłem, jak mnie zaczął radiowóz popędzaćesilon pisze:
tak wolno jechał, że wyglądał że bez prawa jazdy może![]()
remek pisze: i pytają czy test przejdę.
minimus pisze: Ciekawe, że ot tak mogą sobie rewidować...![]()
dokładnie z tego założenia wyszedłem, tym bardziej, że trochę mi zależało na czasie - a że nie mam nic do ukrycia w aucie proszę bardzo. Jakbym miał więcej luzu czasowego to bym pyskował.Kruszyn pisze: Jak się nie zgodzisz to zawiną na komendę i kupę czasu stracisz .
na jakiej podstawie??Kruszyn pisze: Jak się nie zgodzisz to zawiną na komendę i kupę czasu stracisz .
minimus pisze: na jakiej podstawie??![]()
No przecież Remek napisał, że Policjant miły i życzliwie nastawiony byłKruszyn pisze: remek napisał(a):i pytają czy test przejdę.
Chyba nie muszą się pytać, myślę że jest obowiązek poddania sie testowi .