pytania z cyklu "dziwne"
Re: pytania z cyklu "dziwne"
Musisz przedstawić umowę zakupu i zawrzeć z ubezpieczycielem nową / swoją umowę, zaległe składki i poprzednia umowa są problemem sprzedającego.
gdzie jest wątek pomocy komputerowej?
zaktualizowałem win8 do 8.1 po czym odcięło mnie od drukarek sieciowych, anyone?? jak widzę pomoc techniczną w microsoft, to włącza mi się odruch wymiotny.
zaktualizowałem win8 do 8.1 po czym odcięło mnie od drukarek sieciowych, anyone?? jak widzę pomoc techniczną w microsoft, to włącza mi się odruch wymiotny.
mam pytania z cyklu archiwum X. Kiedyś dawno temu za małego szkraba oglądałem w telewizji film (Ameryka albo Anglia ale głowy nie dam
) o chłopaczku który ścigał się na motorach dostaje motor po swoim kuzynie który zginął i zaczyna wygrywać , w końcu sam ulega również wypadkowi i ginie (o ile dobrze pamiętam
) Film oglądałem za bajtla więc produkcja z lat siedemdziesiątych lub bardzo wczesnych osiemdziesiątych.
Tak sobie dziś przypomniałem i zacząłem szukać po necie ,jak by ktoś miał jakieś sugestie to był bym wdzięczny choć raczej mało prawdopodobne bym go odnalazł ale kto wie , moc forum jest wielka

Tak sobie dziś przypomniałem i zacząłem szukać po necie ,jak by ktoś miał jakieś sugestie to był bym wdzięczny choć raczej mało prawdopodobne bym go odnalazł ale kto wie , moc forum jest wielka

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Heh, kojarze ten film ale tez tytułu nie pamietam
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
heheheheh czyli mi się nie przyśniło i coś takiego było 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
burat, to
http://en.wikipedia.org/wiki/Silver_Dream_Racer ?
Też go pamiętam. W TV leciał chyba pt "Srebrne marzenie"

Też go pamiętam. W TV leciał chyba pt "Srebrne marzenie"

NO, to chyba ten wlasnie :) Pamietam ze tam byl temat jakiejs tajemniczej konstrukcji onego motocykla
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Dokładnie
i nawet na YT jest
dzięki 

-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Potrzebuję farbę taką jaką się maluje znaki ( folie na znaki?) żeby w reflektorach się ładnie świeciła.Chcę coś pomalować ( kawałek skutera) celem poprawy bezpieczeństwa...najchętniej białą.Wiecie coś o takiej ?
Pamietajmy o Wołyniu.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
stefanekmac, może kup taśmę odblaskową. Będzie prościej.
http://allegro.pl/super-odblask-odblask ... 53266.html
http://allegro.pl/odblask-naklejka-foli ... 83048.html
http://allegro.pl/super-odblask-odblask ... 53266.html
http://allegro.pl/odblask-naklejka-foli ... 83048.html
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
Fantazyjny wzór przekracza wymiary taśm, choć może się poddam...
Pamietajmy o Wołyniu.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Możesz kupić samoprzylepną folię odblaskową i wyciąć dowolny kształt. Np. 3M taką produkuje.stefanekmac pisze:Potrzebuję farbę taką jaką się maluje znaki ( folie na znaki?) żeby w reflektorach się ładnie świeciła.Chcę coś pomalować ( kawałek skutera) celem poprawy bezpieczeństwa...najchętniej białą.Wiecie coś o takiej ?
Szukaj w sklepach z folią samoprzylepną. Czasami agencje reklamowe (te od wycinania literek) mogą mieć coś takiego.
Skąd jesteś?
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Możesz kupić w necie, np. tu:
http://sklep.lambda.pl/pl/c/Folie-odblaskowe/68
http://sklep.lambda.pl/pl/c/Folie-odblaskowe/68
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
Tylko że ten malunek ma mieć większe rozmiary.Czyli paski koło siebie a nie monolit.Po drugie nie na wszystkim folia się trzyma dobrze-krzywizny,kanty.Takie rzeczy przy myciu i jeździe w deszczu mają tendencje do odklejania. Niby tylko mm na brzeżku ale to widać.Farbą można inaczej niż folią.
Pamietajmy o Wołyniu.
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
Znalazłem. Nie farbę tylko proszek. Świecący , farbę muszę zrobić sam z niego plus nośnik.Można wzbudzać świecenie żarówką czy lampą UV gdyby słonka zabrakło.
Pamietajmy o Wołyniu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Konto usunięte pisze:kto z forum ma Legasia GT ?

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jeżeli masz na myśli Legacy IV GT, to na forum SIP o tym tematKonto usunięte pisze:
kto z forum ma Legasia GT ?![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
nic mi nie mówKonto usunięte pisze:Konto usunięte pisze:kto z forum ma Legasia GT ?bakcyl subaru połknięty
to jest jak czip wszczepiony w banie

So What to już przeczytane- cały czas mijam jednak na URS usera z tego forum i tamtego który porusza sie takim czarnym
i zapomłem jak jego ksywka

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pytanie dziwne ale jeszcze nie perwersyjne:
szukam i nie mogę znaleźć zdjęć rajdowej Imprezy GC8 w malowaniu w takie pstrokate paski - coś jakby po aucie przejechała opona typu slick. Latało coś takiego kiedyś ale nie pamiętam z kim z a kierownicą ani nawet w jakim kraju. Może komuś coś świeci z tyłu głowy?
szukam i nie mogę znaleźć zdjęć rajdowej Imprezy GC8 w malowaniu w takie pstrokate paski - coś jakby po aucie przejechała opona typu slick. Latało coś takiego kiedyś ale nie pamiętam z kim z a kierownicą ani nawet w jakim kraju. Może komuś coś świeci z tyłu głowy?