barbie pisze:
Byliśmy umówieni?![]()
Grzesiek_67 pisze: Swoją drogą coś z tymi smutnymi skodziarzami cza zrobić. Definitywnie))
WRC fan pisze:Grzesiek_67 pisze: Swoją drogą coś z tymi smutnymi skodziarzami cza zrobić. Definitywnie))
Dziś z gościem jechałem do ubezpieczalni - dramat - typowy przedstawiciel gatunku felicjanin kapelusznik - jak rusza ze świateł to z jedynki zmienia od razu na trójkęz migającym kierunkowskazem jechał chyba z dwa kilometry zanim się kapnął, że coś mu miga....dramat.
Niech ktoś skilluje jakąś Skodę w odwecie dla mnie
No ja miałem zerwanego ACLa i jestem po rekonstrukcji, łąkotki mam częściowo powycinane, przynajmniej którąś. Problem w tym że ja po jakiś 4 miesiącach na ławeczce podnosiłem tą nogą spokojnie 7 kg, a obecnie mam problem 2,5kg. A sam ACL jest ok, więc najgorsze jest to że nie wiadomo jaki jest powód. Bo obecnie nie jestem w stanie normalnie funkcjonować, nie jestem w stanie podnieść się z przykucu, a co dopiero myśleć o wyskoku, z bieganiem też jest problem. Więc jedyne co to od czasu operacji jest tylko gorzej, zamiast lepiejGrzesiek_67 pisze: Coś na ten akurat temat wiem - mam kompletnie niestabilne (brak ACLki) z resztkami łąkotek
Wczoraj to mię tam nie było. StrajkowałamChloru pisze:barbie pisze:
Byliśmy umówieni?![]()
Nie ale straszyłem służbowo w miejscu w którym Ty podobno straszysz maj dir
barbie pisze: Wczoraj to mię tam nie było. Strajkowałam![]()
Chloru pisze:barbie pisze: Wczoraj to mię tam nie było. Strajkowałam![]()
Muszę Cię zmartwic - zestaw moich nowych obowiazkow obejmuje bywanie w Twoim miejscu pracyChyba, ze namówisz Verta aby mnie dajrektorem uczynil
Tylko, ze kurde studia skonczylem i nie wiem czy w zwiazku z tym faktem się nadaje
Bo ABS to zloWRC fan pisze: Nienawidzę "pralek" na skrzyżowaniach
Nienawidzę ABSu
A to się świetnie składa, bo moich już wkrótce nieChloru pisze:barbie pisze: Wczoraj to mię tam nie było. Strajkowałam![]()
Muszę Cię zmartwic - zestaw moich nowych obowiazkow obejmuje bywanie w Twoim miejscu pracy![]()
mgr? nieeeee, to jeszcze troszkę.Interceptor pisze:barbus to juz ? czy jeszcze nie?![]()
![]()
Przeprowadzasz się do 3miasta?barbie pisze:A to się świetnie składa, bo moich już wkrótce nie
FUX pisze: Ponoć Emil Frey nie dostal zgody na prowadzenie stacji dealerskich MAZDY w Polsce.....
barbie pisze: A to się świetnie składa, bo moich już wkrótce nie![]()