Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Obstawiam, że skoro nie podali nazwiska, to jednak ktoś z ważniejszych. Płotki już parę razy dostały po dupie za nielegala.
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
obliczyłem wczoraj straszną rzecz. Wiśnia tak fajnie się stawia na nawrotach na krzyżówkach, bo klocki z przodu przestają żyć - dzięki czemu klepanie z lewej cudownie ustawia auto.
Ktoś chce nówki sztuki klocki DS2500? Ja u siebie nie założę żadnych na przód.
Ktoś chce nówki sztuki klocki DS2500? Ja u siebie nie założę żadnych na przód.

Gupi c**a. Zaryłam w słupek pod szkołą, urwałam se rejestrację i porysowałam zderzak. Bezzębne Subarbie 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 527 razy
barbie, źle to załatwiasz. Powinnaś napisać na forum w każdym wątku "Ja w nic nie przyp..liłam" 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Po pierwsze to "nie przyje****łam", a po drugie to wcale nie w każdym wątku... z kimś Ci się pomyliliśmyChloru pisze:barbie, źle to załatwiasz. Powinnaś napisać na forum w każdym wątku "Ja w nic nie przyp..liłam"

dobrze, że nie strzeliła z jakiegoś wężaremek pisze:Wiśnia sikła ze śmiechu.......

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Słupek cofał? ;)barbie pisze: Zaryłam w słupek pod szkołą
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
No właśnie, kobiety z definicji w nic nie "przy....", tylko się delikatnie i z wdziękiem opierają o... coś. O lampkę, na przykładbarbie pisze: Po pierwsze to "nie przyje****łam",

To tak jak z tą imprezką, na której wszyscy rzygali, a tylko biskup... miał nudności.

remek pisze: przebiegał w niedozwolonym miejscu

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 527 razy
barbie pisze: Po pierwsze to "nie przyje****łam", a po drugie to wcale nie w każdym wątku... z kimś Ci się pomyliliśmy
Zapomniałem dopisać, że z każdego Twojego posta powinna wystawać kępka trawy. Mamy już taką ikonkę ?

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Chloru pisze: Zapomniałem dopisać, że z każdego Twojego posta powinna wystawać kępka trawy.
Marta była po gandzi ?

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
w VW T4?Grzesiek_67 pisze: 18 osób ???????
tam chyba był tylko fotel kierowcy, nie wyobrażam sobie żeby inaczej mogło tam wejść 18 osób
6 miejsc siedzących + 14 luzem.
Wykonawcy, zapewne, jechali do roboty.
Na marginesie, nagminne wśród budowlańców na krótkie dystanse.
Jeżeli bylo, jak myslę, to juz wspólczuję ew. Żonie kierowcy/wlaściciela firmy...
EDIT:
Praca sezonowa; zbiór jablek wg. wstepnych informacji. akurat na kawę wpadlem i włączyłem tv.
Wykonawcy, zapewne, jechali do roboty.
Na marginesie, nagminne wśród budowlańców na krótkie dystanse.
Jeżeli bylo, jak myslę, to juz wspólczuję ew. Żonie kierowcy/wlaściciela firmy...

EDIT:
Praca sezonowa; zbiór jablek wg. wstepnych informacji. akurat na kawę wpadlem i włączyłem tv.
Dolce far niente 

Wg doniesień nie ma świadków... również nie ma ewentualnego auta, które było wyprzedzane. I tak sobie pomyślałam co bym zrobiła w takiej sytuacji
Obawiam się, że też w panice mogłabym zwiać... chociaż pewnie zaraz bym wróciła. Masakra

Obawiam się, że też w panice mogłabym zwiać... chociaż pewnie zaraz bym wróciła. Masakra

no to teraz jeszcze powinno ogłosić się żałobę narodową...
barbie, wg. tego newsa: mają już świadka
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... chany.html

barbie, wg. tego newsa: mają już świadka
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... chany.html
Przecież już ogłosili?Barthol pisze: no to teraz jeszcze powinno ogłosić się żałobę narodową...![]()
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... gedia.html
Ciekawostka:
Ciekawostka:
Nie dam sobie ręki uciąć, ale kiedyś (kilka, kilkanaście lat temu) był wypadek autokaru w którym zginęło wielu pasażerów.... I to chyba było, właśnie gdzieś w Polsce..."To wyjątkowa tragedia, to pierwszy wypadek, w którym na terenie naszego kraju w jednym zdarzeniu ginie 17 osób" - powiedziała Ewa Kopacz, minister zdrowia w rozmowie z TVP Info.
ja pier
16 osób to chyba będzie ponad tonę...i kierowca chciał jeszcze wyprzedzać...
naprawdę ludzie nie dorośli do swoich zabawek
straszne...

straszne...
Barthol pisze: Nie dam sobie ręki uciąć, ale kiedyś (kilka, kilkanaście lat temu) był wypadek autokaru w którym zginęło wielu pasażerów.... I to chyba było, właśnie gdzieś w Polsce...
Było było, chyba 32 był rekord, na GW są staty gdzieś. Ale czym tu się podniecać to naprawde nie wiem.
tom669 pisze: ja pier
straszne...
Jeżdżąc po drogach codziennie mijamy setki takich busów i nikt nie łamie rak, no chyba że jest kilkanaście czarnych worków wtedy jest parę tygodni lamentu a potem znowu "business as usual".
Azrael pisze: Było było, chyba 32 był rekord, na GW są staty gdzieś. Ale czym tu się podniecać to naprawde nie wiem.
chodzi o rzeczowość wypowiedzi, w której to Pani minister mija się z prawdą bo gdyby jej wierzyć to w roku 1994 Polska była pod zaborami

Barthol, wypowiedzi ministrów, komendantów głównych itp. w tej sytuacji to czysty PR - widocznie doradca PRowy jest debilem i powinni go zwolnić.