Kabelcitan pisze:l_ewy, powiem mamie jak Ty jeździsz.
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
						Śnieżna zabawa
no jak nic baba, Aśka Brodzik LtdPiter 35 pisze:Kabelcitan pisze:l_ewy, powiem mamie jak Ty jeździsz.
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego"  J.Piłsudski
podoba mi się dystans do przejściaFUX pisze:Idę sobie w plener 5m od chaty na ognisko, no!
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
citanku - Ty myślałeś że ja nie wiem co oznacza Twój opis?  

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego"  J.Piłsudski
Wolałem się upewnić, że każdy wie, jaką specjalną* wersją się poruszam.busik pisze:citanku - Ty myślałeś że ja nie wiem co oznacza Twój opis?
* "specjalnej troski" też mi przyszło na myśl
mówi się że psy upodobniają się do swoich właścicieli i na odwrót
ciekawe, czy z samochodami jest tak samo - bo jak staniesz się Aśką, to masz przegwizdane
a pierwsze symptomy już ujawniasz

ciekawe, czy z samochodami jest tak samo - bo jak staniesz się Aśką, to masz przegwizdane
a pierwsze symptomy już ujawniasz
O, wypraszam sobie, na razie tylko jedna rzecz się u mnie pojawiła - słabość do kapeluszy.busik pisze: a pierwsze symptomy już ujawniasz
od dziś 3 tygodnie urlopu 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
						Živela Jugoslavija!
- Chloru
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
 - Polubił: 256 razy
 - Polubione posty: 533 razy

Pijakinquiz pisze:od dziś 3 tygodnie urlopu
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Całkiem ze łba mi wyleciało 
  Pierwszy raz od dwunastu lat byłem na plaży nat naszym możem. No może  nie nat możem
a w zatoce (plaża Stogi) ale... Mieszkam dość blisko bo ca 12 km ale cóż.
Muszę powiedzieć, że w ostatnich kilkunastu latach kąpałem się w różnych morzach świata ale nasze bałtyckie ma swój urok i ...smak, zapach. Naprawdę! Idąc ścieżką do plaży czuje się charakterystyczny zapach. może bierze się to od dzikich róż i rokitników rosnących na wydmach? Nie wiem. I woda w Bałtyku też ma swój zapach i smak. Nie to co woda w oceanie i w morzu śródziemnym. Ja to oceniam "woda po kartoflach"
  W Bałtyku to co innego.

a w zatoce (plaża Stogi) ale... Mieszkam dość blisko bo ca 12 km ale cóż.
Muszę powiedzieć, że w ostatnich kilkunastu latach kąpałem się w różnych morzach świata ale nasze bałtyckie ma swój urok i ...smak, zapach. Naprawdę! Idąc ścieżką do plaży czuje się charakterystyczny zapach. może bierze się to od dzikich róż i rokitników rosnących na wydmach? Nie wiem. I woda w Bałtyku też ma swój zapach i smak. Nie to co woda w oceanie i w morzu śródziemnym. Ja to oceniam "woda po kartoflach"
W naszych wodach mniej sikająmaf1 pisze: W Bałtyku to co innego.
Masz rację że jest specyficzny zapach . Może faktycznie to sprawa roślinności ale może jodu ......?
- 
								Konto usunięte								
 - 6 gwiazdek
 - Polubił: 14 razy
 - Polubione posty: 19 razy

Duma narodowa pomieszana z dumą rodzicielską.... 
Od wczoraj jestem ojcem wicemistrzyni polski w żeglarstwie w klasie Cadet
Gorsza wiadomość jest taka, że mam szykować kasę na mistrzostwa świata w przyszłym roku
 Dobrze, że to tylko UK, a nie np. Australia 

Od wczoraj jestem ojcem wicemistrzyni polski w żeglarstwie w klasie Cadet
Gorsza wiadomość jest taka, że mam szykować kasę na mistrzostwa świata w przyszłym roku
Ja to mówią: małe dzieci - mały kłopot, duże....Konto usunięte pisze:Gorsza wiadomość jest taka, że mam szykować kasę na mistrzostwa świata w przyszłym roku
A mówiąc serio: gratulacje!
Tomciu gratulacje  
 , jesteśmy dumni z Tobą  

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
						Śnieżna zabawa