Moja 16 lat będzie w sierpniu. 180 ma teraz i na swojego starego patrzy prawie równo (ja mam 183). :OBilex pisze:Moja ma 13 i 170... Co oni dosypują do tego żarcia teraz...?Konto usunięte pisze: 175 cm
Auto dla dziada
Re: Auto dla dziada
Mój o 2 cm mnie przerósł a kopytka ma jeszcze dłuższe. W tym samym rozmiarze chodzimy, pomimo kilku kg różnicy.
I jak to drogie bravo tłumaczyc tym, którzy na takie aspekty nie muszą zwracać uwagi w kwestii miejsca w aucie...

I jak to drogie bravo tłumaczyc tym, którzy na takie aspekty nie muszą zwracać uwagi w kwestii miejsca w aucie...

Skoro tak, to po co rzezbic z takimi autami jak c-klasa sedan, do którego mieszczą się 4 osoby i 2 torby podróżne?
Gdy potrzebny jest większy samochód, to rozglądalbym się wśród wiekszych:
http://otomoto.pl/oferta/ford-s-max-now ... 6411d64933
Gdy potrzebny jest większy samochód, to rozglądalbym się wśród wiekszych:
http://otomoto.pl/oferta/ford-s-max-now ... 6411d64933
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
pytanie ile jeszcze z wami pojeździ ? moje starsze dziecko już zapowiedziało, że ostatni raz z nami jedzie na wakacje bo siara, lipa i nie dają spać do 14.00FUX pisze:

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja pisałem, że siedziałem w swoim aucie i z przodu i z tyłu (w trasie). To jakbym miał syna swojego rozmiaru (182cm)FUX pisze: I jak to drogie bravo tłumaczyc tym, którzy na takie aspekty nie muszą zwracać uwagi w kwestii miejsca w aucie...

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
średnio pamiętam, ale tyka to Ty nie jesteś jakaś szczególnaFUX pisze: Czasami te kilka cm robi różnicę.

Z tego filmiku wychodzi taki dowcip:
Co robi właściciel Klasy G, gdy patrzy na inną klasę G? Szuka części z własnego samochodu
Link: https://www.youtube.com/watch?v=rQaYPopt3rk
Co robi właściciel Klasy G, gdy patrzy na inną klasę G? Szuka części z własnego samochodu

Link: https://www.youtube.com/watch?v=rQaYPopt3rk
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
gdzie one se chłopa znajdąkomor pisze:Moja 16 lat będzie w sierpniu. 180Bilex pisze:Moja ma 13 i 170... Co oni dosypują do tego żarcia teraz...?Konto usunięte pisze: 175 cm

-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Moja ma 184, but 41, stanęła właśnie ok 16 roku.Zięć mniejszy o 10 cm,chodziła na szkołę tańca, przerwała bo chłopaki mieli wtedy kompleksy.Syn 192,też zahamował w 1 LO. Ja 182 (kiedyś-teraz się garbię)
Pamietajmy o Wołyniu.
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Szkoda, że dwa cylindry stracił. Ale i tak fajny. Kto wie, może kiedyś....? 

Ostatnio zmieniony 26 lut 2016, o 21:44 przez jarmaj, łącznie zmieniany 1 raz.
No to ciekawe komu oni chcą ten samochód sprzedać, skoro można się do niego nie zmieścić...
Tragikomiczna nawigacja...
Link: https://www.youtube.com/watch?v=UczlO-EVYyQ

Link: https://www.youtube.com/watch?v=UczlO-EVYyQ
nie każdy jest wielkoludembarton pisze:No to ciekawe komu oni chcą ten samochód sprzedać, skoro można się do niego nie zmieścić...
Zdecydowanie fajny samochod!
Лукашэнка, no ale co zrobią w salonie Mazdy albo Fiata, gdy klient przyjdzie z kasą i nie będzie mógł się zmieścić ;) Może będzie opcja kupna bez foteli/podmiany na kubełki :) No i co z rynkiem Amerykańskim
pewnie przetestuję wielkość na bazie 124 spider (mam blisko do salonu Fiata)
popatrzę, pomacam...

pewnie przetestuję wielkość na bazie 124 spider (mam blisko do salonu Fiata)

Przy zamkniętym dachu miałem problemy z głowąЛукашэнка pisze:nie każdy jest wielkoludembarton pisze:No to ciekawe komu oni chcą ten samochód sprzedać, skoro można się do niego nie zmieścić...
Zdecydowanie fajny samochod!

W życiu bym nie kupił
esilon pisze: Przy zamkniętym dachu miałem problemy z głową![]()
Ale poza tym wszystko w porządku ?

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Czyli Ty też chcesz się dyskretnie pochwalić, że urosłeś duży?esilon pisze:Przy zamkniętym dachu miałem problemy z głową![]()
W życiu bym nie kupił

- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 104 razy
- Polubione posty: 168 razy
Bo jak ktoś ma problemy z głową to kupno MX-5 na pewno ich nie rozwiąże. Tu potrzebna jest inna terapiaesilon pisze:Przy zamkniętym dachu miałem problemy z głowąЛукашэнка pisze:nie każdy jest wielkoludembarton pisze:No to ciekawe komu oni chcą ten samochód sprzedać, skoro można się do niego nie zmieścić...
Zdecydowanie fajny samochod!![]()
W życiu bym nie kupił

Ja się mieszczę bez problemu, nie wiem czemu marudzicie

- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 104 razy
- Polubione posty: 168 razy
Z tego co zauważyłem, to jedyne co mi urosło to brzuch i zadłużenie we frankach. Fakt, jedno i drugie może byc przeszkodą, żeby się zmieścić w MX-5esilon pisze:Ptysiy, urosniesz ( a rosniesz) i się nie zmiescisz

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy