Nasze pikczery
Re: Nasze pikczery
esilon wygrałeś fotkę ze szczurem 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Łagodny jak owieczka - tylko na orzechy i żołędzie łasy 

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Musisz zajrzeć do warszawskiej ostoi zwierzaków devlina 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
devlin pisze: Łagodny jak owieczka - tylko na orzechy i żołędzie łasy
podaj mu ręke bez żołędzia to się cała prawda ukaże

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Devliny nie mają naturalnych wrogów, coś jak orki i rekiny 
Poza tym, wiesz, trochę już pora pogodzić się z myślą, że teoria geocentryczna w pewnym momencie okazała się - nieco - demode

Poza tym, wiesz, trochę już pora pogodzić się z myślą, że teoria geocentryczna w pewnym momencie okazała się - nieco - demode

devlin pisze: demode
ale pieśni o tym sa i golenie , wogóle cos dla EŻa
Link: http://www.youtube.com/watch?v=ScFo_hGYKXk
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Szczęśliwszym określeniem tego stylu fotografowania jest "makro"Konto usunięte pisze:hogi, pogadaj z zagatką - zbliżenia to jej specjalność i znak firmowy

o Wy zboczeńcy paskudi 

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Obiektyw mi się zepsuł...
Tzn. na pewno coś z nim nie tak. Przestał ostrzyć. Czasami mu się udaje, ale trwa to wieki.
Teraz będzie lamersko - mam w nim takie szkiełko, pod którym widać skalę na pierścieniu (macro - 1 - 1,5 .... 10.. m) i mam wrażenie że ten pierścień nie chce się ruszyć. Coś tam próbuje i słychać jakiś szum, ale generalnie lipa.
Pacjent to Canon 28-135 IS USM. Używam go z 400D. O, taki:
http://e-cyfrowe.pl/canon-ef-28-135mm-f ... 0#zakladki
I jeszcze jak na złość, na karcie gwarancyjnej mam zakreślone 12, a nie 24 miesiące, czyli po ptokach.
Czy to już agonia, czy może wystarczy mu solidne czyszczenie (nigdy nie był czyszczony)?

Tzn. na pewno coś z nim nie tak. Przestał ostrzyć. Czasami mu się udaje, ale trwa to wieki.
Teraz będzie lamersko - mam w nim takie szkiełko, pod którym widać skalę na pierścieniu (macro - 1 - 1,5 .... 10.. m) i mam wrażenie że ten pierścień nie chce się ruszyć. Coś tam próbuje i słychać jakiś szum, ale generalnie lipa.
Pacjent to Canon 28-135 IS USM. Używam go z 400D. O, taki:
http://e-cyfrowe.pl/canon-ef-28-135mm-f ... 0#zakladki
I jeszcze jak na złość, na karcie gwarancyjnej mam zakreślone 12, a nie 24 miesiące, czyli po ptokach.
Czy to już agonia, czy może wystarczy mu solidne czyszczenie (nigdy nie był czyszczony)?
Oddaj go do serwisu. IMO nawet odpłatna naprawa może być lepszym rozwiązaniem niż wyrzucenie go do kosza.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Nie, no aż taki szalony nie jestemLouCyphre pisze: Oddaj go do serwisu. IMO nawet odpłatna naprawa może być lepszym rozwiązaniem niż wyrzucenie go do kosza.

mam pytanko gdzie można kupić amorki do forka tył w necie
sami wariaci na drogach czasem trudno ich wyprzedzić
nieoznakowane.info
nieoznakowane.info
a nie jest tak, że towary zakupione na terenie UE mają 24 miesiące gwarancji - podyktowane prawnie, a nie kartą gwarancyjną? Kodeks cywilny albo ustawa o ochronie praw konsumenta o tym mówi - nie pamiętam dokładnie. Może warto wyguglac jak to jest i reklamować obiektyw na tej podstawie :)) kto wie, może się uda :)Godlik pisze: I jeszcze jak na złość, na karcie gwarancyjnej mam zakreślone 12, a nie 24 miesiące, czyli po ptokach.
ps. co do zbliżeń

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
reszta wątków jest nie aktywna teraz a mam chwile to bym poszukał sorki jeśli wybiłem was z kontekstu

sami wariaci na drogach czasem trudno ich wyprzedzić
nieoznakowane.info
nieoznakowane.info
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
g-r-z-e-s, nie aktywna? Hmmm, znaczy, że nikt tam nic nie pisze, więc nikt nic nie czyta, bo nie ma nic nowego, tak? Czyli jedyną szansą na aktywny wątek, to coś w jakimś napisać, tak?
Jeszcze jedno, skoro ten forek ma tył w necie, to po kiego amorki?
Jak masz pół auta, a pół wirtualne, to lepiej kupić nowe, a nie bawić się w szrotospawanie. 
Ja też chcem, ja też, mogę nawet zacząć twierdzić, że capi to samochód, a nie w męskiej szatni.

Jeszcze jedno, skoro ten forek ma tył w necie, to po kiego amorki?

Konto usunięte pisze: hogi, pogadaj z zagatką - zbliżenia to jej specjalność i znak firmowy![]()
Ja też chcem, ja też, mogę nawet zacząć twierdzić, że capi to samochód, a nie w męskiej szatni.

g-r-z-e-s, jak to nieaktywna
? Wystarczy napisać, i za chwilę się rozkręci. Nie koniecznie o amorkach

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek