Ostatnio gdzieś czytałem jak facet udowadniał, że ta cała automatyzacja jest przereklamowana i ślepa uliczka

Choć doniesienia o praktykach stosowanych przez NSA trochę już nam spowszedniały, okazuje się, że amerykańska agencja wywiadowcza potrafi nadal zaskoczyć. Na przykład tym, że nie wahała się przed zaprzęgnięciem do swoich celów Skynetu.
tyle, że z Młocin na Żerań to ani bardzo daleko ani trudno. więc 16 PLN. a ile by wyszło z Młocin na Bartycką?Jaca68 pisze: ↑25 maja 2018, o 18:03Trzeba będzie na dłużej polubić obecne auta, bo już nie długo nie będzie co kupić. Nie mam SS-manów i tych wszystkich pikających wspomagaczy i nie chcę mieć.
Wczoraj w Wawie testowałem traficar - zajebista zabawka, otwierasz auto telefonem, jedziesz i zostawiasz, Z Młocin na Żerań 16 zł. Clio w manualu wprawdzie nie porywa, ale klima działa, muza gra i dojechałem gdzie chciałem.
Generalnie płacisz i za kilometry i za czas, kolega testował panka i w korkach średnio opłacalne. Za to wieczorami, albo jak chcesz się dostać np do Modlina na lotnisko i w parę osób, rozwiązanie jest przydatne.