Coś niedobrego
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Coś niedobrego
chlopaki to to jeszcze nic. Ja juz z Barbie mam date slubu ustalona, sklad garazu i domek obgadane a jeszcze sie nie widzielismy 

remek pisze: Ja juz z Barbie mam date slubu ustalona, sklad garazu i domek obgadane a jeszcze sie nie widzielismy
teraz to sie nie dziwie dlaczego ulubionym wątkiem Barbie jest "coś niedobrego"

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No niestety... wcześniej to jeszcze jakoś było. Ale w kontekście tego:Bilex pisze:O Jeżu! barbie jak to?A liczyłem, że kiedyś się tam na kawce spotkamy...
ciężko będzie codziennie dojeżdżać do Warsiawyremek pisze:chlopaki to to jeszcze nic. Ja juz z Barbie mam date slubu ustalona, sklad garazu i domek obgadane a jeszcze sie nie widzielismy

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 527 razy
Bilex pisze: O Jeżu! barbie jak to?A liczyłem, że kiedyś się tam na kawce spotkamy...
![]()
Bilex, tam na dole ? Ciacha też całkiem całkiem serwują

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
A mówiłeś ,że z kobiet to kochasz tylko tą jedynąremek pisze: chlopaki to to jeszcze nic. Ja juz z Barbie mam date slubu ustalona, sklad garazu i domek obgadane a jeszcze sie nie widzielismy

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
barbie pisze: A to się świetnie składa, bo moich już wkrótce nie![]()
To raczej to wątku "jaki piękny dzień dzisiaj mamy"

Niech to szlak . Nie dział moja strona firmowa , jakies problemy z serwerem 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Powiedz że przeprowadzasz się do Poznaniabarbie pisze: A to się świetnie składa, bo moich już wkrótce nie![]()

W krajach arabskich też często nie znają swoich żonremek pisze: chlopaki to to jeszcze nic. Ja juz z Barbie mam date slubu ustalona, sklad garazu i domek obgadane a jeszcze sie nie widzielismy

osa551 pisze:To raczej to wątku "jaki piękny dzień dzisiaj mamy"![]()
To jeszcze nie dzisiaj

Jak na razie procedura jest w toku, trwają ciężkie negocjacje.
A gdzie jest u Ciebie?osa551 pisze:ja sie kiedyś z Twoją firmą nie dogadałam i wcale tego nie żałuję- a wiadomo gdzie teraz będziesz straszyć, może u mnie w robocie?
Póki co z rachunku prawdopodobieństwa wynikają południowe regiony kraju

nie eradekk pisze:Powiedz że przeprowadzasz się do Poznaniabarbie pisze: A to się świetnie składa, bo moich już wkrótce nie![]()
![]()

widzisz remek? Będzie dobrzeradekk pisze:W krajach arabskich też często nie znają swoich żonremek pisze: chlopaki to to jeszcze nic. Ja juz z Barbie mam date slubu ustalona, sklad garazu i domek obgadane a jeszcze sie nie widzielismy

Właśnie, będziesz mógł mieć 4 żony i każda będzie musiała Cię bezwzględnie słuchaćbarbie pisze:widzisz remek? Będzie dobrzeradekk pisze:W krajach arabskich też często nie znają swoich żonremek pisze: chlopaki to to jeszcze nic. Ja juz z Barbie mam date slubu ustalona, sklad garazu i domek obgadane a jeszcze sie nie widzielismy

Jeśli internet i południe kraju to jest szansa, że tak. Ja pracuję w Wawie ale ta firma jest w różnych miejscach.barbie pisze: A gdzie jest u Ciebie?
Póki co z rachunku prawdopodobieństwa wynikają południowe regiony kraju![]()

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Łonet, Krakówbarbie pisze: Póki co z rachunku prawdopodobieństwa wynikają południowe regiony kraju

Jeżeli tak, to łelkam

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
To nadal na Starowiślnej? To uważaj, Barbuś, tam niedaleko jeszcze wciąż mój upiór straszy...So What! pisze: Łonet, Kraków

Może i styknie, ale na wszelki wypadek (oczywiście tylko na Twoją cześć, Michał, bo tak w ogóle, to ja spokojny człowiek przecież jestem) upokarzałem dziś jednego Superba pomiędzy Kielcami a SandomierzemWRC fan pisze:StyknieEterycznyŻołądź pisze: Starczy?

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- So What!
- 6 gwiazdek
barbie Google 

Onet ma biura w okolicach Bronowickiej/ZapolskiejWiS pisze: To nadal na Starowiślnej? To uważaj, Barbuś, tam niedaleko jeszcze wciąż mój upiór straszy...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
A, to przepraszam - albo się przenieśli, albo coś mi się pitoli...So What! pisze: Onet ma biura w okolicach Bronowickiej/Zapolskiej
Tak czy inaczej, Barbie, czymam kciuki

Przecież mówię że nic nie wiadomo i nic nie powiem
Odnoszę wrażenie że potencjalni pracodawcy (jak i obecni) mają internet, więc to chyba nie jest najlepszy moment na take konwersacje

Odnoszę wrażenie że potencjalni pracodawcy (jak i obecni) mają internet, więc to chyba nie jest najlepszy moment na take konwersacje

- So What!
- 6 gwiazdek
Na Starowiślnej dalej jest adres siedziby i pewnie część biur: http://pdi.cors.gov.pl/KRSSED/Podmiot.a ... 0000048962WiS pisze: A, to przepraszam - albo się przenieśli, albo coś mi się pitoli...
Powinnaś rozumieć, że jesteśmy podekscytowani perspektywąbarbie pisze: Odnoszę wrażenie że potencjalni pracodawcy (jak i obecni) mają internet, więc to chyba nie jest najlepszy moment na take konwersacje

- Interceptor
- 3 gwiazdki
Ale i tak trzymamy kciukibarbie pisze:Przecież mówię że nic nie wiadomo i nic nie powiem![]()

- So What!
- 6 gwiazdek
Interceptor, cieszysz się. Miejscowość "Takie zużycie paliwa?" jest na południu Polski ? 

barbie pisze: A to się świetnie składa, bo moich już wkrótce nie![]()
No nie mów - zostawisz mnie samego na tym placu boju ?

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 527 razy
WRC fan pisze: No nie mów - zostawisz mnie samego na tym placu boju ?![]()
![]()
Jak chcesz to możemy tutaj sie umówić, że potrollujemy na tych Twoich służbowych forach cobyś mógł normę wyrobić oraz wykazać się ponadprzeciętną skutecznością

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae