Oj, smutno bez niej będzie, była taka pogodna i ciepłaWiS pisze: Dziś umarła Gabriela Kownacka

Oj, smutno bez niej będzie, była taka pogodna i ciepłaWiS pisze: Dziś umarła Gabriela Kownacka
Adamskimały 5150 pisze:srnk, a skąd masz tę wycenę jeżeli to nie tajemnica?
srnk pisze:Adamskimały 5150 pisze:srnk, a skąd masz tę wycenę jeżeli to nie tajemnica?
zofija pisze: ja bezgotówkowo się rozliczam (...) teraz tylko czekać na kasiorkę.
Zofju więc czy jutro czyli w środę jest środa?zofija pisze:rrosiak, racja![]()
![]()
![]()
Zmęczona jestem![]()
naprawa bez faktur i rachunków czasem zbija ładnie cenęzofija pisze:srnk, jeśli jeszcze nie próbowałeś, to spróbuj pogadać z samym p. Adamskim, powiedz że to za własną kasę a nie z ubezpieczenia i być może policzy taniej. Ja z nim kiedyś rozmawiałam o malowaniu zderzaka w forku i najpierw było 1000, a jak powiedziałam, że za własną kasę to było 700, a potem, że nie trzeba w ogóle całego elementu robić, tylko wystarczy pół i wycieniować i za 300-400 zrobią.
Ja dla odmiany dziś dostałam wycenę naprawy Ko i też jest dużo, ale to z OC sprawcy, więc akurat mnie to cieszy, bo ja bezgotówkowo się rozliczam. Policzyli mi ponad 5 kPLN za naprawę.teraz tylko czekać na kasiorkę.
eee tam głupia. Pewnie też zwyczajnie zmęczonaMoniqa pisze:no tak..ja gupia! przeciez środa najczęściej bywa w czwartek
To prawda, ale też prawda, że ponieważ jakieś 50% usług tak się odbywa, albo i 79% to państwo nie dostaje podatków od rzemiosła i jest w d...Konto usunięte pisze:naprawa bez faktur i rachunków czasem zbija ładnie cenęzofija pisze:srnk, jeśli jeszcze nie próbowałeś, to spróbuj pogadać z samym p. Adamskim, powiedz że to za własną kasę a nie z ubezpieczenia i być może policzy taniej. Ja z nim kiedyś rozmawiałam o malowaniu zderzaka w forku i najpierw było 1000, a jak powiedziałam, że za własną kasę to było 700, a potem, że nie trzeba w ogóle całego elementu robić, tylko wystarczy pół i wycieniować i za 300-400 zrobią.
Ja dla odmiany dziś dostałam wycenę naprawy Ko i też jest dużo, ale to z OC sprawcy, więc akurat mnie to cieszy, bo ja bezgotówkowo się rozliczam. Policzyli mi ponad 5 kPLN za naprawę.teraz tylko czekać na kasiorkę.
kwestia odpowiedniego dogadania sie