busik pisze: Prius po tuningu - z 4 rurkami, dla motylków chyba
Dostaniesz iskrą z takiej rurki, inaczej będziesz śpiewał

busik pisze: Prius po tuningu - z 4 rurkami, dla motylków chyba
Konto usunięte pisze: Dostaniesz iskrą z takiej rurki, inaczej będziesz śpiewał
Wiem, zauwazam to samo. Niestety wolalem wersje krowiasta na trase. Moje nery przestaja lubic responsywnosc, nie po to kupujesz takie auta by szarpalo trzewiami.Лукашэнка pisze:Mój kolega ma W204 w naprawdę dobrej wersji bo benzynowej C280, w bogatej szwajcarskiej specyfikacji.
Prowadziłem go. To bardzo komfortowe auto.
Wolę jednak jako kierowca model W205, nawet ze słabszym silnikiem, bo jest, że tak to ujmę, bardziej responsywny, czyli mniej krowiasty... jeśli wiesz o co mi chodzi
powiedz to amatorom Sti lub 911-tekgregski pisze:nie po to kupujesz takie auta by szarpalo trzewiami.
Dobre pytanie.esilon pisze:Лукашэнка pisze: Niechętnie oddaję.
nastepny taki sam ?
Лукашэнка pisze: bo ciekawość mnie kusi, żeby zmienić gwiazdę na masce na jakiś inny znaczek.
długa... i to jest najgorszy problemesilon pisze:lista kusicieli ?
Лукашэнка pisze: można znaleźć niezłe auta również za mniejsze pieniądze.
Leon Cupra.esilon pisze:Лукашэнка pisze: można znaleźć niezłe auta również za mniejsze pieniądze.
no to kilka typów za takie mniejsze o mocy powyżej 250KM poproszę
( w gabarycie mniej więcej W205)
Лукашэнка pisze: Ceny katalogowe zniechęcają.
Ale stoi w salonie w Sosnowcu jeden egzemplarz, który kusi:
http://otomoto.pl/oferta/mercedes-benz- ... 1af6cf988a
Лукашэнка pisze: Na razie, gdy go oddam, wezmę na miesiąc W205 C200, kombi... żeby zobaczyć jak dobrze mają Arno i Konto usunięte
A co potem jeszcze nie wiem, bo ciekawość mnie kusi, żeby zmienić gwiazdę na masce na jakiś inny znaczek.
Konto usunięte pisze: To może teraz jakiś ford dla odmiany
jak w tym kawale:esilon pisze:Dramatu nie ma ale mam jakieś ale
W niektórych przypadkach, szczególnie w wersji 7-osobowej, byłby bezkonkurencyjny w stosunku do takiego W205.esilon pisze:Konto usunięte pisze: To może teraz jakiś ford dla odmiany
podobno Smax jest bezkonkurencyjny
jest to argumentЛукашэнка pisze: (3 osoby dorosłe, 3 dzieci) do Krakowa na mecz Polska-Litwa.
Gdybym miał S-Maxa, to bym nim pojechał.
zbyt małe tez nie może być, rozstaw osi mocno wpływa na komfort podróżowaniaЛукашэнка pisze: A na dłuższe trasy, gdy jeżdżę głównie sam, pozostałbym przy czymś mniejszym.
esilon pisze: zbyt małe tez nie może być, rozstaw osi mocno wpływa na komfort podróżowania