rrosiak pisze: o to tylko Dacia Logan MCV pierwszej generacji -
za słabe silniki

rrosiak pisze: o to tylko Dacia Logan MCV pierwszej generacji -
a jaki związek to ma z mercedesami? STI kupujesz właśnie po to żeby szarpało.Лукашэнка pisze: gregski napisał(a):
nie po to kupujesz takie auta by szarpalo trzewiami.
powiedz to amatorom Sti lub 911-tek
Jakie ułatwienie dla autostopowiczów!FUX pisze:
Link: https://www.youtube.com/watch?v=5Lco-Sx7DEg
Tutaj trzeba dać za takie przyjemności zdecydowanie grubiej.
O to cho. Mercedesa kupuje sie by nie szarpalo, od szarpania sa inne.Alan, Alan, Alan! pisze:a jaki związek to ma z mercedesami? STI kupujesz właśnie po to żeby szarpało.Лукашэнка pisze: gregski napisał(a):
nie po to kupujesz takie auta by szarpalo trzewiami.
powiedz to amatorom Sti lub 911-tek
Choć przynajmniej te od 2008 roku w trybie "I" są takie mercedeso-taksówkarskie, że da się bez szarpania.
Zastanawiam się tylko, czy jak ledwo wyhamował na suchym, to jak by było na mokrym/śniegu/lodzieFUX pisze:
Tutaj trzeba dać za takie przyjemności zdecydowanie grubiej.
Film przewinąłem. W takim razie system jest mocno kulawy. Ja tam już wolę zdać się na siebie.Chloru pisze: So What!, na filmie pani mówi, że pieszy oberwie tylko z mniejszą prędkością.
So What! pisze: Film przewinąłem. W takim razie system jest mocno kulawy. Ja tam już wolę zdać się na siebie.
Właśnie z tego powodu świadomie wyrzuciłem z listy wyposażenia dodatkowego asystenta zmiany pasa, żeby przypadkiem nie zapomnieć do czego służą boczne lusterka.Konto usunięte pisze: Świadomość posiadania coraz doskonalszych systemów, które nas wyręczają, powoduje, że jeździmy mniej uważnie.
Najgorsze, że z reguły po ponownym starcie silnika wyłączać trzeba wszystko od nowa. I potem za każdym nim się ruszy to niemal tak wyglądarrosiak pisze:Prawie wszystko można wyłączyć,
Chloru pisze: A zdecydowanie wolę auta gdzie po lewej stronie mamy stacyjkę a nie włącznik wycieraczek
Kiedy.ś se skonfigurowałem.esilon pisze: natomiast Superb, zajefajny samochód , baaaaardzo przyjemnie się prowadzi w trasie,
przyzwoicie wyposażona wersja z slinikiem 280KM !, 4X4 , dsg okolice150kpln, mazda 6 się chowa
za chwilę będziesz miał ciężarówki autonomiczne...Konto usunięte pisze: Świadomość posiadania coraz doskonalszych systemów, które nas wyręczają, powoduje, że jeździmy mniej uważnie. To zły kierunek. Zdawanie się na siebie jest najlepsze, ale obawiam się, że to podejście będzie coraz bardziej anachroniczne.
to sobie wyobraź firmę transportową sukcesywnie wymieniającą ciężarówki, lub sukcesywnie montującą pokazany wyżej zestaw ottoЛукашэнка pisze: Więc kiedy już się, chcąc nie chcąc, do czegoś przyzwyczaimy w nowym aucie, a potem przesiądziemy się do jakiegoś starszego samochodu, może nam nie zadziałać w głowie odpowiedni przełącznik.
esilon pisze:Chloru pisze: A zdecydowanie wolę auta gdzie po lewej stronie mamy stacyjkę a nie włącznik wycieraczek
łada Samara ?
Tak na szybko poszukałem i Samara ma raczej po prawej stacyjkę. Po właściwej stronie ma za to Niva. Czyli Niva to prawie Porsche!busik pisze:miałem samarę, i stacyjka była po właściwej stronie![]()
to nie Dacia