Tylko ułamek w swoich zachowaniach kieruje się logiką, większość kopiuje wzorce nie zastanawiając się za bardzo. W końcu jesteśmy zwierzętami stadnymi. Dzięki temu łatwo się steruje tłuszczą.
no akurat ufo jest całkiem prawdopodobne jakby trochę ludzkiej pychy odstawić na bokBergen pisze: To już chyba lepiej wierzyć w UFO
W UK robią klona rejestracji i dzida na stację tankowaćburat pisze: le co za mania z ta rejestracją to ja nie wiem![]()
![]()
dupa tam, wormhole se stawiają, latanie nieekonomiczne jestAlan, Alan, Alan! pisze: dupa tam, latają se w najlepsze między układami słonecznymi
burat pisze: koziolek, nie potrzebuje do tego ogłoszenia na allegro tylko wyjdę do najbliższej ulicy z aparatem i mam tyle rejestracji ile chcę![]()
A skąd wiesz?Bergen pisze:Alan, Alan, Alan!, wszechświat jest nieskończony.
Bergen, to że czegoś nie widać, nie znaczy że tego nie maBergen pisze:Nie spałem na fizyce.vibowit pisze: A skąd wiesz?
Może inaczej (oczywiście nie ma to nic wspólnego z PL i tymi szmatami,dziećmi i innymi wynalazkami na nr rej),burat pisze: koziolek, nie potrzebuje do tego ogłoszenia na allegro tylko wyjdę do najbliższej ulicy z aparatem i mam tyle rejestracji ile chcę
Jak pisałem wyżej nr z ulicy bierzesz i nie wiesz czy masz i ile ważny przeglad i podatek drogowy,a na aukcji wszystkie dane są no i dupy z fotela nie ruszaszBergen pisze: koziolek, wszystko fajnie, ale wciąż nie udowodniłeś PO KIEGO GRZYBA zasłaniać tablice na monitorze, skoro każdy może je zobaczyć przez okno.
ale o to chodzi żeby cie nie zatrzymali, chyba radiowozach mają automatyczne skanery i jak się takie auto pojawi na drodze patrolu to zostanie zatrzymane.Bergen pisze: W trakcie kontroli drogowej i tak nie masz papierów, a w bazie sprawdzą że numery nie są Twoje.
Właśnie chodzi o to jak napisał Inquiz żeby cie nie zatrzymali,bo nie mają za co.Bergen pisze: to co Cię obchodzi czy ten ktoś ma ważne opłaty?
burat pisze: ale co za mania z ta rejestracją to ja nie wiem![]()
![]()
Wrzuć to na forum wegetarian.