Nie chciało Ci się dupy na drzewo ruszyć, po śliwki naszamot pisze:Jedna taka śliwka mnie wpieniała okrutnie
To ją potraktowałem siekierą
śliwowicę ?

Nie chciało Ci się dupy na drzewo ruszyć, po śliwki naszamot pisze:Jedna taka śliwka mnie wpieniała okrutnie
To ją potraktowałem siekierą
Proszę Pana! Ma! Oryginalne Unitra SafariKonto usunięte pisze:Ma to to radio?
Marudzisz czy mi się wydaje? Grzybków było za mało, czy za dużo?Konto usunięte pisze:Konto usunięte, no cóż, bywa...![]()
Mam złe wspomnienia po spożyciu tego napojuKonto usunięte pisze: Nie chciało Ci się dupy na drzewo ruszyć, po śliwki na
śliwowicę ?
Wiesz, ja mam tego nieopodal pełno, mogę zorganizować Ci jakąś sesję - celem odzyskania pamięciszamot pisze:Mam złe wspomnienia po spożyciu tego napojuKonto usunięte pisze: Nie chciało Ci się dupy na drzewo ruszyć, po śliwki na
śliwowicę ?![]()
Uściślając - brak wspomnień
Nie wiem czemu, ale cosi mam wrażenie, że mnie wypuszczasz ...Konto usunięte pisze:Konto usunięte, może opowiedz coś o tym pojeździe , rocznik, przebieg, skąd , po co (akurat ten model) i w ogóle
A po co i tak nie słychać.Konto usunięte pisze:Ma to to radio?
A jaki zakres cenowy wchodzi w grę?Konto usunięte pisze:
Mam też takiego upatrzonego, czerwony, ostatni wypust (zimy nie widział), babeczka ciągle nieugięta, ale wie przynajmniej gdzie ma sie udać ,jak zdanie zmieni.
Gratki
No! Postawimy se go w dużym pokoju.Konto usunięte pisze: Daj jej tysiaka i kupuj