gregski pisze: na opla mam alergie ;)

prosisz, masz:WiS pisze:No dobra, na V8 może bym się skusiŁ,
Można nie kupować.FUX pisze:C daje radę. Im więcej wodotrysków tym lepiej. Przy odsprzedaży.
Ja nie mam daleko (to znaczy Ty też nie)esilon pisze:czy ktoś z C mesiowego towarzystwa będzie w mojej okolicy w przyszłym tygodniu? Pojezdzilbym gwiazdą i sprawdzil czy faktycznie taka cacy
Pendolino z Włoszczowejesilon pisze:Przyjechalbym Ale nie mam czym
Rovera chyba sprzedaleś?esilon pisze:Rowerem do Włoszczowy za daleko
esilon pisze:FUX. Jeździłem dzisiaj 6 2,5. Fajne auto tylko wyrywa kierownice przy dynamicznym stracie. Cena i wyposażenie prefekt. Tylko ten napęd na przód. ....
4x4 tylko w dieslu
Лукашэнка pisze: Można nie kupować.
Można wyleasingować lub wynająć długoterminowo i nie wykupywać po zakończeniu umowy.
Wszystko da się.
Jeśli się chce.
OK, Ty nie masz wujka.FUX pisze:Nie mam dobrego wujka. Za wszystko trzeba płacić samemu.
gregski pisze: nie daj sie oszukac!
Jeszcze chwila i uwierzymy, że w kieleckim tylko wiatr i nie ma żadnej komunikacjiesilon pisze:Rowerem do Włoszczowy za daleko
prawda, ale czy to ma duże znaczenie?esilon pisze:niestety obłsuga podstawowych funkcji i wyświetlacz do kitu w porównaniu do bmw, infantylna grafika, nieintuicyjnie poukładane to wszystko.........
di dźwigni przy kierownicy szybko się przyzwyczaisz... a potem nawet będziesz się denerwował, że w innych samochodach trzeba zdjąć dłoń z kierownicy, żeby przełączyć z D na R, czy na odwrót...esilon pisze:no i przedziwaczna dźwignia automatu przy kolumnie kierownicy...............ale.......... na tyle przyjemnie się prowadzi że chyba bym się przyzwyczaił
Лукашэнка pisze: ale czy to ma duże znaczenie?
prawda, zadzialalo na wyobraźnie, skoro 184 KM daje w tej budzie naprawde sporo przyjemności to co na przykład 245 albo jakies V6Лукашэнка pisze: Co do prowadzenia, fakt. Jest bardzo dobrze. Ma ta buda potencjał. Tylko serducha potrzebuje trochę mocniejszego.
A to nie zawsz ejest takie oczywiste. 245 jest chyba tez z 4 cylindrów = podobny rozkład mas. V6 to jednak sporo kilogramów więcej i juz może byc dupa nie prowadzenie.esilon pisze: rawda, zadzialalo na wyobraźnie, skoro 184 KM daje w tej budzie naprawde sporo przyjemności to co na przykład 245 albo jakies V6
lukass pisze: może byc dupa nie prowadzenie.