Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Coś niedobrego...w końcu po praktycznie 2 tygodniach choroby mogę wypić piwko, wróciłam z nad naszej pięknej Odry... ludzi w cholerę , całe rodzinki na grillach jedni na drugich...ale nie ważne. Wypiłam jedno piwko a pic dalej się chce , lecz nie ma z kim ... albo w pracy, albo rano do pracy,szkoła, rodzina, poza miastem... coś strasznego.Czy jest tu ktoś z kim można wypic piwko
??? 
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"
Znalazłam forumowego Tate ! Jeszcze tylko ...
wuecha pisze: lecz nie ma z kim ...
nie mam takiego problemu, w sensie, że chce mi się piwa to piję
wierzę, że to nie alkoholizm
j33mbo pisze: nie mam takiego problemu, w sensie, że chce mi się piwa to piję
wierzę, że to nie alkoholizm![]()
Wiara..to czasem jedyne co nam pozostaje
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"
Kiedyś jakiś chłopak śpiewał: "...wiara to jedyne co mam...". Chłopcy z Placu Broni bodajże.wuecha pisze:nie lubie pic piwa sama :P jakos tak dziwnię się czuje ..
Wiara..to czasem jedyne co nam pozostaje![]()
Cóż, nie pij sama. To nie tak smakuje
A ja mam zły dzień. Miło się zaczął, pojechałem do Gdyni na Motoserce, spotkałem się z kolegami z klubu motocyklowego, polansowaliśmy się po mieście a wieczorek qpa.
Cóż, samo życie
To wpadaj do Wrocławia, napijemy się rodzinnego piwkamaf1 pisze: A ja mam zły dzień. Miło się zaczął, pojechałem do Gdyni na Motoserce, spotkałem się z kolegami z klubu motocyklowego, polansowaliśmy się po mieście a wieczorek qpa.
Cóż, samo życie![]()
Na razie to siedzę przy kompie i piję drinka.
Do Wrocławia...hmm, daleeeeeko.
Ale może Ty masz bliżej
Do Wrocławia...hmm, daleeeeeko.
Ale może Ty masz bliżej
Tak tak tak !! zdecydowanie mam bliżejmaf1 pisze: Ale może Ty masz bliżej![]()
A kim laska była, że miała takie plecy??@lbert pisze: Przyjechali mlodzi Panowie Policjanci, z Pania buzi buzi i do mnie bez zadawania pytan "Pana wina, 500 zł". No to ja po kryminalnych do sladow. No to Ci kryminalni do jej pasazera "czesc, nic sie nie boj. To wina tego Pana".
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ciągnąc wątek mojej szkody parkingowej - byłem dziś na drogówce, polizei sprawdziło numery - właściciel rocznik '38, Łada Samara
Kolor się zgadza się ze śladami na aucie. Na pytanie policjanta (przez telefon) o uszkodzenia na aucie, padła odpowiedź, że oczywiście nie ma żadnych. Teraz pytanie czy cwaniak już usunął ślady, czy jest tak ślepy i głuchy, że nie zanotował, iż w coś przydzwonił...
a co miał powiedzieć przez telefon? Jak zlewa temat, że komuś furę zahaczył, to ma się od razu przyznać? 
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
- rafalm
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacy 2.5 GX AT z 1999 r.
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Wczoraj przejechałem się po a2 do Jarocina. Trochę telepało kierownicą, pojechałem na wyważanie. No i wyszła niedowaga. W drodze powrotnej coś zaczęło stukać, jechałem max 70, bo dziury, traktory i elki. Myślałem, że amor. Na stacji bezpośrednio przed autostradą pokołysałem samochodem, cisza. Ale coś mnie tknęło i sprawdziłem nakrętki. W przednim lewym wszystkie 5 dało się palcami odkręcić, a w tylnich po 2. Telefon do warsztatu, żeby szef opierdzielił chłopaków (wyglądali na praktykantów ze szkoły, jednemu nawet zaczęła się mutacja) za ewidentnie spapraną robotę i nieumyślne usiłowanie zabójstwa (nie czepiać się, prawniczo to jest absurd). Koleś w pierwszych słowach swojego listu orzekł, że to jest niemożliwe, bo oni "momentem dokręcają". Kolesia tylko bić i słuchać czy żyje.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
rafalm, Ty lepiej przejdź się do Częstochowy na kolanach... Niezła historia, słowo daję...
słyszałem w radiu i miałem nawet pytać czy faktycznie panika. no ale winny już jest, palacz wredny to na pewno on...Gump pisze: http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/se ... ESZCZADY00
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Tyl kĄBi jak dla mnie OKI, nawet bym takie przygarnal. Ryj za to po dwakroć paskudnyeMTi pisze: no i jeszcze potwierdzona nowa impreza
Life is a Joke !
no zrobią, zrobią.. Zaczną sprzedawać 
eMTi, opis bardzo profesjonalny, tylko nie jestem pewna czy do tego produktu
Czarownica prawdę Ci powie :D
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
zamiast mózgu mam pierś z kaczki, bo to było ostatnie miejsce gdzie jeszcze mogłem wcisnąć obiad