pytania z cyklu "dziwne"
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: pytania z cyklu "dziwne"
Dojechac do grodziska albo pruszkowa i wsiasc w kolejke. Wysiadasz na warszawa wschodnia. Rozklad znajdziesz na warszawa.jakdojade.pl. Mowie calkiem powaznie.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
A jak jeżdżą ostatnio koleje mazowieckie? Bo mi dzieci coś mówiły ze częściej się spozniaja niż dojeżdżają na czasChloru pisze:Dojechac do grodziska albo pruszkowa i wsiasc w kolejke. Wysiadasz na warszawa wschodnia. Rozklad znajdziesz na warszawa.jakdojade.pl. Mowie calkiem powaznie.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
No to Pruszków i SKM. Rano nieczynny jest most ŚD a Łazienkowski nie działa. Przeprawa przez Wisłę w godzinach szczytu to raczej kiepski pomysł.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Tak się przypomnę o namiar na kogoś ogarniającego diesle subaru w okolicy Stolycy.
To podjedź do Piotra Ducha na GidzińskiegoFUX pisze:Tak się przypomnę o namiar na kogoś ogarniającego diesle subaru w okolicy Stolycy.
Bez większych problemów 40 minut.j33mbo pisze:Drogie "Bravo" :
potrzebuję się dostać w Warszawie na Wyższą Szkołę Menedżerską (ul. Kawęczyńska 36) na 7:30. Startuję z Radziejowic.
O której zacząć? Mogę się spóźnić 15 minut, ale nie chętnie.
Dobry wątek na to pytanieFUX pisze: Tak się przypomnę o namiar na kogoś ogarniającego diesle subaru w okolicy Stolycy.

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Zauważyłem dziś pęknięcie w szyberdachu. Pomijając, czy jakaś menda czymś rzuciła, czy uderzyła celowo, nurtuje mnie pytanie, jaki przedmiot pozostawił taki ślad (okręgi o średnicy ok 8-9 cm). Czy to może po prostu uwolnienie naprężeń w giętym szkle dało taki efekt?
Fotka

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- rrosiak
- 6 gwiazdek
A gdzie Ty tam przyssawkę widzisz?FUX pisze:A co na tej przyssawce jeździło przedtem?
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

Ja bym stawiał na to, że pierwsze uderzenie (to w środku), to "gwiazdka" + "uwolnienie naprężeń". Dlatego drugie spowodowało te pęknięcia koncentryczne, a nie tylko gwiazdkę.rrosiak pisze:Zauważyłem dziś pęknięcie w szyberdachu. Pomijając, czy jakaś menda czymś rzuciła, czy uderzyła celowo, nurtuje mnie pytanie, jaki przedmiot pozostawił taki ślad (okręgi o średnicy ok 8-9 cm). Czy to może po prostu uwolnienie naprężeń w giętym szkle dało taki efekt?Fotka
Tak czy tak, ktoś cię nie lubi, albo jest standardowym, bezmyślnym kutasem.
Wyrazy.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
Raczej to drugie, bo w tym pierwszym przypadku miałbym zapewne już wcześniej jakieś niespodzianki. Na szczęście pękła tylko górna warstwa i póki co nawet pod naciskiem obszar pęknięć się nie poszerza, więc na razie nie będę szukał nowej szyby.Gal pisze: Tak czy tak, ktoś cię nie lubi, albo jest standardowym, bezmyślnym kutasem.

- rrosiak
- 6 gwiazdek
FUX pisze: Za równe te kręgi. Powinna wyjść pajęczynka.
Właśnie dlatego zadałem pytanie w tym dziale

Widziałem już to kiedyś. Pewnie to wynik hartowania tłoczonej szyby? To było na wypukłej szybie a nie giętejrrosiak pisze:Zauważyłem dziś pęknięcie w szyberdachu. Pomijając, czy jakaś menda czymś rzuciła, czy uderzyła celowo, nurtuje mnie pytanie, jaki przedmiot pozostawił taki ślad (okręgi o średnicy ok 8-9 cm). Czy to może po prostu uwolnienie naprężeń w giętym szkle dało taki efekt?Fotka
Ja miałem na myśli pierścienie fi 9cm. To że powstały w wyniku trafienia kamieniem albo kulką łożyskową, to oczywiste. Te pierścienie są na wypukłych szybach. W poprzednim aucie miałem taką dziurkę od procy w reflektorze.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Pierwsze skojarzenie - ktoś odstawił za mocno butelkę z browarem.
Tak czy siak - wyrazy - obstawiam, ze koszt może być niemały
Tak czy siak - wyrazy - obstawiam, ze koszt może być niemały
- rrosiak
- 6 gwiazdek
cubikon pisze: Wrona rozbijająca orzecha
Kokosowego

Bez przesady, nie wiem jak duży i ciężki musiałby być ten orzech.