Zresztą. Wszyscy wszystko finansują.
A my się dowiadujemy tylko o tym o czym mamy się dowiedzieć.

To ja jednak wolę być straszony Kremlem. Najwyraźniej te osoby że wschodnim akcentem podające kawę (i nie tylko) w większych miastach też ;)pitercvc pisze:Jeździłem ponad dwa lata na Rosję ,byłem tam regularnie ,raz dwa razy w miesiącu, to Moskwa to Togliatti to Czelabińsk ,zdarzało mi się na Ukrainę pojechać i co zauważyłem
Tam się lud straszy złym zachodem żeby osiągnąć swój cel ,u nas straszy się kremlem
Ciebie to Kremówką można wystraszyć...
Ludzie uwielbiają zwalać na innych swoje porażki. Zamiast wyciągać wnioski, posuwać się do przodu, łatwiej jest zwalić na kogoś innego, samemu się rozgrzeszając.
o kurcze... to ja nieco starszy jestem atomówki to chyba były jak byłem na studiach... napisałem z wielkiej, bo przecież byle kremówki się nie wystraszysz nie?
to akurat zauważyłem. Ponadto to było nie do Cię. Mój ty szczupły... no w każdym razie nie wszystkie moje posty są komentarzem Twej twórczości.
Śmie powiedzieć że w pewnych kwestiach wyprzedziliśmy zachód
mordobicie?
i to w nawiązaniu do tego "człowieka każdego" ...
biedni ci dziennikarze z Faktu - zapłakać tylko nad ich losempaku pisze: ↑23 sty 2019, o 16:30W temacie dni ostatnich.
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/mezczyz ... ad/h0xf717
Nie było do mnie dlatego mnie zacytowałeś. Zapomniałeś lekarstw wziąć rano najwyraźniej.euyot pisze: Ponadto to było nie do Cię. Mój ty szczupły... no w każdym razie nie wszystkie moje posty są komentarzem Twej twórczości.